• wolfgang14
    1.9k
    ljudi neka vam uđe u naviku stavljat izvore
  • Toni90d
    1.1k
    Ovo može u Shit of the day

Livaja bi opet igrao za repku.

Rekli ste da je san svakog nogometaša iz Splita igrati u Hajduku i reprezentaciji dok oni iz Zagreba maštaju o Dinamu i reprezentaciji. Kako je sada vaš stav o igranju u reprezentaciji? Imate li želju igrati za nju?

Imam želju i razgovarao sam s predsjednikom Saveza Kustićem. S njim sam se jedino čuo. On zna moje razmišljanje i dalje o toj temi ne bih ništa govorio. Pratim ih, želim im svu sreću i da naprave što bolje rezultate.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/marko-livaja-o-igranju-za-reprezentaciju-razgovarao-sam-s-kusticem-on-zna-moje-misljenje-foto-20250125?meta_refresh=1
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    koliko god ga ne volim mislim da bi nam stvarno dobro dosao u ligi nacija jer je u dobroj formi, a koliko vidim Matanovic je totalno ispao iz svih kombinacija u Frankfurtu. Franjo Ivanovic bi mogao isto biti rijesenje za napad, ali koliko je realno da on bude pozvan i odmah bude u prvoj protiv Francuza procijenite sami.
  • Toni90d
    1.1k

On je sa svojim ponašanjem prema svima zaslužio zabranu bavljenja sportom na području Hrvatske, a ne da takav huligan dobije nagradu u vidu povratka u reprezentaciju. Super bi se slika poslala. Udaraj, vrijeđaj ali će ti sve biti oprošteno.
  • Miro Vugrinec
    6.9k
    ali koliko je realno da on bude pozvan i odmah bude u prvoj protiv Francuza procijenite sami.dinamozivivjecno

Realnije od svih napadača osim Budimira. Na europskoj sceni najozbiljniji spic uz Budimira. Livaja ne može 20 min van hnl izdržat
  • Droljo
    11.6k

Da je dalić pametan imao je na euru u britaniji livaju i petka u prajmu. Nekakav 352 sa ovom dvojicom naprijed bi bilo čudo! Šteta da se nije desilo.
  • Miro Vugrinec
    6.9k
    Da je dalić pametan imao je na euru u britaniji livaju i petka u prajmuDroljo

Da je bio tako pametan primili bi sigurno 3 komada vise po tekmi jer imaš dva napadača koji skupa pretrče kao jedan. Mislim dajmo malo realnosti. Dalica znamo da ne zna, al to sto mu nisu igrali njih dva zajedno je plus u korist Dalica
  • Droljo
    11.6k
    oprosti
    Ja velim da šteta kako se nije nešto probalo i ti me poklopiš sa ultimejt argumentom: to bi bilo loše. I točka. Enter. Amen.
  • Crni86
    7.5k
    Sad ce se vidjet sta zalizani smjera, da li je bolje pozvat mladog igraca koji rastura u vrlo dobroj belgijskoj ligi ili starudiju koja je repki donosila nemir i bespotrebne price van terena te poveze svake tolko nekoliko dobrih tekmi.

Ako se dobro sjecam zlatko je reko da igraci iz hnla zasluzuju poziv preko europe. Vidjet cemo.
  • GOAT
    1.9k
    Sad ce se vidjet sta zalizani smjeraCrni86

Hmmm
    Ytl3bq.jpg
  • Mihaljević
    11.3k
    Kaže Čabraja u Podcastu UPU da imaju nekog mega talenta 2007 godište koji već sada igra standardno na pripremama i da će biti otkriće sezone na proljeće. Nije htio reći ko je igrač u pitanju.
  • Ivdzo11
    5.4k
    da nije Anes Huskić, prosle godine igrao protiv Dinama, Gorice i Varazdina po 10-20 min
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Dost dobru ekipu je slozila Gorica, steta, volio bi da ispadnu.
  • Krizy
    51k
    Ili Matija Subotić, zadnji vezni.
    On je imao solidnu minutažu na pripremama.
  • Paggini
    35.4k
    S obzirom da smo mu spasili posao, mogao bi nas Čabraja malo i pogurat s imenom ako je toliki talent hehe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.