• Eduardo
    22.2k
    Stremio... stavio sam negdje na temi šank link kako se podešava aplikacija. Potraži, ako ne bude išlo javi se u inbox pa ćemo riješiti.
  • andrejcoske
    83
    Koji addon koristis za gledanje?
  • Eduardo
    22.2k
    samo Torrentio koji mi je i više nego dovoljan.
  • ZgDLions
    614
    Missing you, jedna sezona previše, prva.
    Pet epizoda pokušaja spravljanja jela od previše sastojaka, naravno upitne kvalitete.
    Sve su stavili, trans, homo,korumpirana murija, crnce, peseke, odnos neprirodan majke i sina, nelogičnosti, završetak texsaški masakr motornom sjekirom…
    Ako baš ne morate…
    Kolega A. Black doves ju ar next, valjda malo bolje za razbibrigu.
  • rioda
    6.4k
    Sve su stavili, trans, homo,korumpirana murija, crnce, peseke, odnos neprirodan majke i sina, nelogičnosti, završetak texsaški masakr motornom sjekirom…ZgDLions

Zbog ovog mi se gadi doslovno sve novo što Netflix izbaci. Nema serije ili filma da nisu zagađeni bar jednom od ovih stvari
  • nemapredaje
    4.1k

Black Doves je bolja serija od Missing you …

… ali je također zagađena homo odnosom
  • rioda
    6.4k
    Black Doves je bolja serija od Missing you …nemapredaje

Da, to sam gledao i dobra je, jedino je skroz nepotreban taj homo odnos :grin:
  • Eduardo
    22.2k
    Fight Night: The Million Dollar Heist

Serija je po meni vrijedna gledanja, no ne mogu reći u kolikom je omjeru istinita, a kolikom dijelu je fikcija... za to bih trebao malo dublje istražiti samu priču koju serija prati.

Uglavnom, u svega osam epizoda serija prati priču iz 1970-ih godina o velikoj oružanoj pljački na after partyju punom gangstera nakon što je Muhammad Ali pobijedio u svom prvom boksačkom meču nakon cijelog incidenta s izbjegavanjem rata i odlaska u Vijetnam.

Fight Night ima zaista all-star glumačku ekipu... tu su Kevin Hart, Samuel L. Jackson, Taraji P. Henson, Don Cheadle, Terrence Howard...

U početku možda kreće sporo, ali svaka sljedeća epizoda postaje sve uvjerljivija i zabavnija.

• Eduardo
    22.2k
    Godfather of Harlem

Serija možda nije u rangu onih najboljih, ali itekako je gledljiva. Vani su za sada tri sezone.

Radnja je smještena u Harlem 1960-ih i prati priču o Bumpyju Johnsonu (Forest Whitaker) nakon što se vratio s 10-godišnje robije iz Alcatraza i njegovom putu kojim se probija do vrha mafijaškog svijeta kojim vlada talijanska mafija.

Ima tu i niz povijesnih veza pa gledamo i priču iz perspektive Cassiusa Claya (Muhammad Ali) i Malcolma X-a i sagi o Naciji islama i još štošta pa neću dalje da ne spojlam nešto.

BTW, ostatak glumačke postave je odličan.

• Petar86
    1k
    na pocetku mog omiljenog filma Americki gangster (spoiler uklonjen), a radnja se prebacuje na Frank Lucasa
    Ovo cu sigurno pogledati, mozda cak i danas krenem
  • Droljo
    11.5k
    Godfather of HarlemEduardo

Priča top! Ideja vrhunska! Odrađeno katastrofa. Kamera loša, glumački odrađeno prolazno možda 3 od 20 likova. Greške, ono sjede u restoranu a gore na zidu klima lg 40 godina pre rano i takve stvari...
  • NB86
    15.5k
    Nisam neki fan spielberga al fablemansi su mi bili ok, zadnja scena savrsenstvo u posljednoj ulozi davida lyncha di glumi johna forda

• Majki2111
    3.7k
    Pročitan Komunistički manifest. I Engelsova Ispovjest komunističke vjere. Za prvo djelo treba imati povijesno predznanje. Dobro on ukazuje na trendove povijesne tu, ali Engels u puno sažetijem obliku kaže srž koje su im namjere.

Ima stvari s kojima se slažem, a ima stvari s kojima se ne slažem, no to su uglavnom sitnice. Generalni koncept mi ima smisla.

Iduća na redu je Machiavelli Vladar. Valjda ću uspijeti....
  • NKDZ86
    2.7k
    i sljedeći korak je učlanjenje u sdp, možemo ili srp.
  • Droljo
    11.5k
    sljedeći korak je učlanjenje u sdp, možemo ili srpNKDZ86

Ne. Pustite dečka na miru. Pročitao je dvije knjige, šta ih je trebao zapaliti ritualno na trgu? Mislio sam da su ta vremena prošla prije osamdesetak godina... Pročitaš i ti tekst o hajduku pa nisi tovar jebiga. Polako ljudi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.