• Eduardo
    22.2k
    Stremio... stavio sam negdje na temi šank link kako se podešava aplikacija. Potraži, ako ne bude išlo javi se u inbox pa ćemo riješiti.
  • andrejcoske
    83
    Koji addon koristis za gledanje?
  • Eduardo
    22.2k
    samo Torrentio koji mi je i više nego dovoljan.
  • ZgDLions
    614
    Missing you, jedna sezona previše, prva.
    Pet epizoda pokušaja spravljanja jela od previše sastojaka, naravno upitne kvalitete.
    Sve su stavili, trans, homo,korumpirana murija, crnce, peseke, odnos neprirodan majke i sina, nelogičnosti, završetak texsaški masakr motornom sjekirom…
    Ako baš ne morate…
    Kolega A. Black doves ju ar next, valjda malo bolje za razbibrigu.
  • rioda
    6.3k
    Sve su stavili, trans, homo,korumpirana murija, crnce, peseke, odnos neprirodan majke i sina, nelogičnosti, završetak texsaški masakr motornom sjekirom…ZgDLions

Zbog ovog mi se gadi doslovno sve novo što Netflix izbaci. Nema serije ili filma da nisu zagađeni bar jednom od ovih stvari
  • nemapredaje
    4.1k

Black Doves je bolja serija od Missing you …

… ali je također zagađena homo odnosom
  • rioda
    6.3k
    Black Doves je bolja serija od Missing you …nemapredaje

Da, to sam gledao i dobra je, jedino je skroz nepotreban taj homo odnos :grin:
  • Eduardo
    22.2k
    Fight Night: The Million Dollar Heist

Serija je po meni vrijedna gledanja, no ne mogu reći u kolikom je omjeru istinita, a kolikom dijelu je fikcija... za to bih trebao malo dublje istražiti samu priču koju serija prati.

Uglavnom, u svega osam epizoda serija prati priču iz 1970-ih godina o velikoj oružanoj pljački na after partyju punom gangstera nakon što je Muhammad Ali pobijedio u svom prvom boksačkom meču nakon cijelog incidenta s izbjegavanjem rata i odlaska u Vijetnam.

Fight Night ima zaista all-star glumačku ekipu... tu su Kevin Hart, Samuel L. Jackson, Taraji P. Henson, Don Cheadle, Terrence Howard...

U početku možda kreće sporo, ali svaka sljedeća epizoda postaje sve uvjerljivija i zabavnija.

• Eduardo
    22.2k
    Godfather of Harlem

Serija možda nije u rangu onih najboljih, ali itekako je gledljiva. Vani su za sada tri sezone.

Radnja je smještena u Harlem 1960-ih i prati priču o Bumpyju Johnsonu (Forest Whitaker) nakon što se vratio s 10-godišnje robije iz Alcatraza i njegovom putu kojim se probija do vrha mafijaškog svijeta kojim vlada talijanska mafija.

Ima tu i niz povijesnih veza pa gledamo i priču iz perspektive Cassiusa Claya (Muhammad Ali) i Malcolma X-a i sagi o Naciji islama i još štošta pa neću dalje da ne spojlam nešto.

BTW, ostatak glumačke postave je odličan.

• Petar86
    1k
    na pocetku mog omiljenog filma Americki gangster (spoiler uklonjen), a radnja se prebacuje na Frank Lucasa
    Ovo cu sigurno pogledati, mozda cak i danas krenem
  • Droljo
    11.4k
    Godfather of HarlemEduardo

Priča top! Ideja vrhunska! Odrađeno katastrofa. Kamera loša, glumački odrađeno prolazno možda 3 od 20 likova. Greške, ono sjede u restoranu a gore na zidu klima lg 40 godina pre rano i takve stvari...
  • NB86
    15.4k
    Nisam neki fan spielberga al fablemansi su mi bili ok, zadnja scena savrsenstvo u posljednoj ulozi davida lyncha di glumi johna forda

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.