• Krizy
    50.7k
    U 19. kolu Dinamo dočekuje Istru, koja se nalazi na osmome mjestu, ispred Šibenika i Gorice.
    Dinamo je s 29 bodova treći na ljestvici, sedam iza Rijeke i Hajduka.

Dosad smo s Istrom 1961 odigrali 64 utakmice u HNL-u te ostvarili 47 pobjeda uz 13 neriješenih te 4 poraza. Gol razlika je 142-32.
    Kući smo Istru pobijedili u 28 utakmica te 3 puta remizirali, uz gol razliku 88-12.

Zadnju utakmicu protiv Lokomotive, Istra je igrala u sastavu:

Majkić - Valinčić, Marešić, Keller, Heister - Blagojević, Maurić - Lisica, Lekoueiry, Lawal - Gagua

Dinamo je u jako lošoj formi u svim natjecanjima, samo dvije pobjede u posljednjih deset utakmica.
    Nevjerojatno je da je Dinamo od rujna samo jedanput upisao dvije HNL pobjede u nizu. Stvarno šokantan podatak.

Zbog akumuliranih kartona utakmicu će propustiti Pierre-Gabriel i Galešić (Dinamo).
    Kod Dinama će sljedeće kolo (Osijek u gostima) u slučaju žutog kartona propustiti Moharrami, Théophile-Catherine, Mmaee, Bernauer, Torrente i Ademi..

Ajmo po pobjede i naslov!!!
    1. Kakav rezultat očekujete? (152 votes)
        Pobjeda Dinama
        98%
        Neriješeno
          1%
        Pobjeda Istre
          1%
    2. Idete li na utakmicu? (152 votes)
        Da
        66%
        Ne
        34%
    3. Vjerujete li u novi naslov prvaka? (152 votes)
        Da
        92%
        Ne
        8%
  • Bosskovitz
    14.1k
    Napokon HNL!

Očekujem ozbiljnu, nabrijanu momčad, barem 45 minuta za Kangu i njegov gol da mu odmah padne teret s ramena, dominantan i okomit, brz nogomet, kombinatoriku te uvjerljivu pobjedu. Želim da čak i oni toksični među novinarima budu prisiljeni napisati nešto u stilu "Ako Dinamo ovako nastavi, teško da se i jedan klub u HNL-u može nečemu nadati protiv Plavih u ostatku prvenstva".

Neću samo pobjedu, hoću da pošaljemo poruku strahopoštovanja. Jedva čekam tekmu.
  • DrawTube
    5.9k
    3:0 pobjeda i 10 000 gledatelja bi bilo sjajno
  • Crni86
    7.4k
    Zelim vidjet 11 gladnih ratnika koji ce gaziti od prve do zadnje minute. Zelim da pokazemo cijelom hnl-u da nas se i dalje trebaju bojati. Zelim da svakog navijaca nekog hnl kluba uhvati strah kada damo prvi gol kao sto je nas jucer u drugoj minuti kada smo primili gol i pobojali se opet raspada kao bayerna.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Nadam se dobroj tekmi, nekakva pobjeda od gol ili dva razlike bi me zadovoljila (ako nam se otvori može i više, nitko se neće buniti :rofl: ), posjeta od 10k pa nadalje bi mi bila prihvatljiva pogotovo jer kolko vidim po prognozi bit će nekakvih 11,12 stupnjeva bez padalina. Raduje me Kangin vjerojatni debi. Gol ili asistencija bi i njemu i nama digao samopouzdanje za dalje. Dobit Istru, i onda u miru pratit konkurente. Ako pobjede jebiga, ako kiksaju, vikend iz snova. Jako me strah tekme na Pampersu idući vikend, ali vjerujem da Fabio može nabrijati igrače da pokažu svoje top izdanje.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Sutra dolazimo u Zagreb popodne, lec i taman probudit pred tekmu, taman :sweat:
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Ocu da nas se u drugom djelu sezone BOJE!
    Očekujem pobjedu u hendikepu!
  • Gelipter
    3.9k
    Istra će ni kriva ni dužna dvaput najebat na počecima polusezona. Zabili smo pet komada... i zabit ćemo! :cool:
  • Paggini
    35k
    među novinarima budu prisiljeni napisati nešto u stilu "Ako Dinamo ovako nastavi, teško da se i jedan klub u HNL-u može nečemu nadati protiv Plavih u ostatku prvenstva".Bosskovitz

Molim te Bože, samo ovo ne :cry:
  • njurci10
    47
    Nažalost živim 800 km od stadiona pa ne mogu ići,
    Ali sam mijenjao smjenu da bar mogu pogledati :rofl:
    Očekujem da pobijedimo sa 2-3 gola razlike, i bar 3000 eura premija za jednog igrača :lol:
  • skener
    1.5k
    Vrijeme je da opet krene

NEZAUSTAVLJIVA LAVINA
  • Mali Zeus
    15.2k
    Samo da ne primimo prvi jer će onda biti gadno.
  • Danko
    1.4k
    Mi moramo protiv istre a i ostatka hnl boranije izgledat točno onak kak je arsenal izgledal protiv nas.
  • El Madrigal
    12
    Očekujem pobjedu, kao i svi ovdje. Ali sama pobjeda od 1:0 ili bilo koji rezultat s primljenim pogotkom baš ne bi bio korak naprijed. Treba biti goropadan da nas se protivnici počnu bojati, a ne da svatko tko igra nogomet ostvari san o zabijanju gola dinamu. (Kao što je bilo u prvoj polusezoni. Taj se narativ otvorio nakon Bayerna i gotovo svaku utakmicu, čast izuzetcima, protivnici su "njušili krv".)
  • Izet Hajrović
    3.5k
    "Ako Dinamo ne odigra protiv Istre kao Arsenal protiv Dinama, sa minimum istim rezultatom, Marića i upravu otjerati u 3pm!"

Facebook garda opasno prijeti. Ako slučajno Istra uspije uputiti udarac u okvir, vrijeme je za gašenje kluba.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Mi moramo protiv istre a i ostatka hnl boranije izgledat točno onak kak je arsenal izgledal protiv nas.Danko

Slažem se, ja bi rekao čak i kao Bayern protiv nas. Još ubojitije i nemilosrdnije. I kad vodiš tri razlike nastavit još, a ne povuć kočnicu.

Volio bi da ekipa s vremenom stvori takav mentalitet za HNL, a čini mi se da bi pod Cannavarom i mogli, on voli napadački nogomet i pritisak. Baš me zanima kako će ekipa izgledat protiv Istre, tu bi već trebali moći prepoznati ideju trenera za HNL ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.