• ZGBhoy
    1.7k
    Ugledat se na Celtic u Skotskoj Ligi, ja kazem tu negdje vidim Dinamo kao ozbiljan Klub
  • Praskaton
    3.2k
    Bilo bi super kad bi ovo bila suverena pobjeda,gaženje kako pričate.
    Poučen ovom sezonom ja bih volio da novi trener u hnl-u krene s bilo kakvom pobjedom.Odavno sam vec oprezan protiv svakog protivnika.
  • Sajla
    6.7k
    kaj se tiče gaženja, naišao sam na jedan citat, engleski kralj Richard II:
    You wretches detestable on land and sea: you who seek equality with lords are unworthy to live. Give this message to your colleagues: rustics you were, and rustics you are still; you will remain in bondage, not as before, but incomparably harsher. For as long as we live we will strive to suppress you, and your misery will be an example in the eyes of posterity.
    (Vi bijednici odvratni na kopnu i moru: vi koji tražite jednakost s gospodarima, nedostojni ste živjeti. Poručite svojim kolegama: seljaci ste bili, seljaci ste još uvijek; ostat ćete u ropstvu, ne kao prije, nego neusporedivo oštrije. Dok živimo, trudit ćemo se tlačiti vas, a vaša će bijeda biti primjer u očima potomstva.)

nemam niš protiv da s takvim stavom pristupimo HNLu :D
  • miro
    5.3k
    Joj nemoj mi samo engleske kraljeve citirat.
    Ovaj je Irce gazio cijelu svoju vladavinu, tako da se taj citat vjerojatno i na njih odnosi.
  • Sajla
    6.7k
    ovo je bilo upućeno engleskim seljacima u Yorkshireu, ali manje bitno. da se razumijemo, meni se gadi njihova povijest ugnjetavanja svakoga na kugli zemaljskoj koga su stigli, ali ovaj citat mi je jednostavno odzvonio baš u trenutku dok sam tu čitao upise o gaženju HNLa. a veću namjeru gaženja ne znam kad sam vidio ovako okrutno sročenu.
    btw. ne čitam neke učene knjige nego sam naletio na to u web-stripu https://www.smbc-comics.com/comic/quote-3 :lol:
  • Rakovica1986
    848
    Mislim da je Cannavaro na LP poslao ekipu s kojom se otprilike završila polusezona, na temelju nekog iskustva u tim utakmicama najvišeg ranga i naravno onoga što je imao na raspolaganju.

Očekujem i nadam se da smo zdravi do razine da ćemo moći istrčati protiv Istre u sljedećem sastavu:
    Nevistić
    RPG-Mmaee-Bernauer-Franjić
    Stojković-Mišić-Baturina
    Cordoba-Kulenović-Pjaca

Čekam izvještaj Liksa ili Dede ko ozeblo sunce da vidim shvaćaju li kibici koliko je bitno da punimo taj Maksimir svaku utakmicu maksimalno.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    RPGRakovica1986
    Mislim da je on odsutan zbog kartona.
  • Rakovica1986
    848
    ako si u pravu, onda opet Rile i Moha..
  • Krizy
    50.7k
    Zbog akumuliranih kartona utakmicu će propustiti Pierre-Gabriel i Galešić (Dinamo).Krizy

Jedinica iz aktivnosti za @Rakovica1986 :razz:
  • El Madrigal
    14
    posto RPG ne moze zbog 3 žuta, Rile nažalost nema zamjenu za LP pa mislim da ga je bolje sačuvati, a Franjić lijevo, Moha desno. S nadom da će Noa Mikic ući drugo poluvrijeme na DB. Idealna situacija za dati priliku Noi Mikiću. Također, Kulenović maksimalno 55 minuta i onda prilika Kangi.
  • Ivdzo11
    5.3k
    Nema sta, najjace snage i gazi od 1-90 min

.
  • Ivan0302
    730
    jadni mi ako su nam najjače snage nevidljive. :rofl:
  • Ivdzo11
    5.3k
    evo jbg :lol:

IMG-20250124-125203.jpg
  • Rakovica1986
    848
    obećajem da ću se popraviti :smile: Zanimljivo, uvijek pročitam duge, a ove kratke samo odgovorim na anketu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.