• Ivdzo11
    5.3k
    Kakva je situacija s Brunom Petkovićem?

"Petković nije spreman, to je teška ozljeda i moramo biti strpljivi. Možemo samo čekati i naći najbolje rješenje za njega i klub, sad je teško reći kad će se vratiti."

Kako mu se sviđa novi napadač Kanga?

"Kanga ima odličnu energiju, radi se o igraču koji je brz i snažan. Rekao sam mu da ne znam hoće li igrati protiv Istre, to ću odlučiti večeras (petak, nap.a.) nakon treninga. Hoće li početi utakmicu, ili ući u drugom poluvremenu, vidjet ćemo."
  • GOAT
    1.8k
    Hoće li početi utakmicuIvdzo11

A nego sto ce. Vratio se Kanga sa tisucu momaka nek izgori HNL
  • NKDZ86
    2.7k
    daj nam Fabio Kangu pošto je Kule zaboravio kak zabit gol
  • ŽacZgb
    54
    Očekujem pobjedu 2:0 i to laganu uz dominaciju na terenu cijelu tekmu. Od Dinama se uz pobjedu očekuje i lijepa igra,ali dok smo na -7 samo su 3 boda u svakoj tekmi bitna. Lijepa igra i gaženje nekoga su bonus,a to da mogu birat bi ostavio za šarane i tovare.
  • Mali Zeus
    15.3k
    Sviđa mi se to kaj Cannavaro inzistira na Stojkoviću i Baturini zajedno u momčadi.
  • NVKOD
    2.3k
    Samo jednu želju imam...

Dosad smo odigrali 28 utakmica u svim natjecanjima i ostvarili 13 pobjeda, 7 remija i 8 poraza. Pritom smo zabili 53 gola, ali primili nestvarnih 43! Od 28 utakmica odigrali samo njih 9 s čistom mrežom što je jednostavno poražavajuće. Obrana nam curi na sve strane. Zadnji put smo imali čistu mrežu protiv Celtica 10. 12., a u HNL-u protiv Rijeke 23. 11.

Osim što je sutrašnja pobjeda imperativ, jednako važno je da napokon ne primimo gol. Kao navijačima, teško nam je pomisliti da u svakoj utakmici očekujemo barem jedan gol u našoj mreži, s obzirom na prosjek od 1,53 primljena gola po utakmici. To sigurno ima psihološki utjecaj na igrače, posebno na zadnju liniju i samog golmana.

Naravno da bi volio da razbijemo sutra Istru, ali želim da obrana bude beton!
  • marcio amoroso
    39.1k
    Ja stvarno ne razumijem ove novinare. Dođeš na stadion radi presice sa trenerom i onda nisi u stanju smisliti jedno normalno, pametno pitanje.

Zašto ga nitko ne pita o taktici protiv Istre? Zašto nitko o velikom broju igrača i postoji li šansa da bude nezadovoljnih? Zašto nitko o Gabrielu i tome što igra na lijevom beku? Itd itd

Toliko zanimljivih pitanja, a oni ništa.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Bit će nepopularno, no meni se ne nazire baš tako lagana utakmica.

Došlo se s priprema, na noge se odmah išlo Arsenalu gdje si, čak i u onakvoj ispodprosječnoj utakmici, morao bit na gornjoj granici svih svojih kapaciteta i potrošiti se enormno. Nakon priprema, podvlačim. Legendarna, pa pomalo već i nesimpatična “širina” mi isto daje za pravo tvrditi ovo. Lijevo je jedna jedina opcija, desno dakle sigurno ostaje Rile. Galešića nema, KTC bi po najavama (ako upadne u kadar) trebao krenuti s klupe, dakle ostaje sigurno i Torrente na širokom prostoru na njihove opasne tranzicije, uz naravno sve poznate i nepoznate mane s kontrolom lopte?

Još ako tu pridodamo ideju da bi Stojković i Baturina mogli biti zajedno, što mi djeluje okej samo na papiru. Imati ih kao dvije osmice mi nije nimalo razborito jer ionako nemaš klasičnu šesticu koja tu pokriva golemi prostor iza njih. To ni zdravi Mišić nije pokrivao bez Sučića, a kamo li nespreman i van ritma. Ademi to svakako nije.

S druge strane su oni uvijek neugodni za nas, otkinuli su nam bod u Puli, čak zaslužili i više jer su bili na granici incidenta i istukli nas pošteno, a s takvim ekipama smo uvijek klimavi jer nam ne daju da kružimo u beskraj.

Ne, uopće nije pljuvanje niti kritika, kamo li trollanje, samo iznosim neke stvari koje su činjenične. Razumijem optimizam naroda jer se povratak na Maksimir čeka preko mjesec dana i svima fali HNL, ali držim da će svaka pobjeda biti zlata vrijedna, pogotovo u kontekstu tih -7 i tradicionalno jebenog gostovanja u Osijeku tjedan iza.

Imaju me dječaci pravo i razuvjeriti nekom “petardom”, dapače.
  • don
    9.9k
    u zadnje 3 utakmice protiv Istre na Maksimiru je gol razlika u korist Dinama 12-1.

kad već pričamo o činjenicama, i činjenično je da je ovo tradicionalno nezgodno gostovanje za Istru.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    zaboravio sam naglasit dio da smo gore lošije igrali s njima, da. Ali ne odstupam od svog i dalje.
  • Nolifer
    9.2k
    Meni se čini da bu baš Istra pravi ispit za našeg Fabija. Moglo bi to dobro bit na kraju, makar nije ni Istra za bacit, jer im se vratio onaj Garcia, ak se ne varam. Očekujem dobru utakmicu, nadam se da nisu baš tolko noge umorne od Arsenala i da će nać snage za odigrat kak spada. Od prve do posljednje minute treba im pokazat ko je gazda na terenu, ne dozvolit se da se razmašu i da odu s bodovima. Ajmo Dinamo! :strong:
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.