• GOAT
    1.9k
    34.5 km/h :broken: :broken: :fear:
    FIP4hC.jpg
  • hardek
    3.9k
    Šalu na stranu ali to je i meni kod Stojketa najveća mana od prvog dana. Jednostavno je previše ubrzan, mora naučiti kontrolirati sebe i manipulirati protivnicima bolje jer talenta definitivno ima. Zato mi je i drago za vidjet da mu Fabio to pokušava prenijeti jer mislim da mu je to najveća stepenica za ostvarivanje potencijala
  • GOAT
    1.9k
    Gori od zelje. Slicna situacija je i kod Cordobe, ali mi je drago da se o tim manama razgovara i kako trener u svakom videu kaze "we're here to help them improve".

Sto prije igraci u klubu postanu kompletniji to ce nase igre postati bolje i na kraju krajeva bolje ce se prodati.
  • blubach
    727
    Nakon stanica i stranica negative na ovom forumu moram priznat da mi je baš dobro sjeo ovaj razgovor s Cannavarom.

Malo pozitive i gledanja na dobre stvari u klubu kojih itekako ima.

Ne treba bježat od konstruktivnih kritika al kad je teško treba brijat na pozitivu i tražit i naglašavat ono kaj je dobro.
    Direktor

Od riječi do riječi smo slično čitali i kad je Bjelica došao :)
  • nwankwo646
    406
    Za mene dobro vođena utakmica i tajming zamjena. DZG - Istra, 4:0, posjed 75%.
  • NVKOD
    2.4k
    Poštovani treneru Cannavaro,

Jedna mala zamolba: nemojte više dopuštati Baturini i Mišiću da izvode kornere! Obojica su stvarno odlični igrači, ali njihovo izvođenje kornera je kriminalno. Možda bi njihovi pokušaji imali smisla da imamo igrače koji napadaju prvu stativu, ali ovako to izgleda kao da nisu dovoljno Čokolina pojeli.

Jednostavno rješenje: ako igra Stojke, neka on izvodi kornere. Ako ne igra, neka to radi bilo tko drugi – samo ne oni.

Unaprijed hvala i sretno u sljedećim utakmicama!

Lijep pozdrav,
    NVKOD
  • Mali Zeus
    15.3k
    Preneseno mu je.
  • NKDZ86
    2.8k
    ..."Nisam sretan kad primamo golove, jer sam bio obrambeni igrač, naravno da mi to nije lijepo. Ali isto tako sam vidio dosta dobrih stvari. Sad se okrećemo donaćem prvenstvu - rekao je Cannavaro.

Koje je dobre stvari vidio?
    - Naše navijače! U ime igrača i svoje im zahvaljujem na takvoj sjajnoj podršci. Pokušali smo im ponuditi dobre stvari, ali protiv Arsenala je to bilo teško, Međutim, u budućnosti ćemo pokušati - zaključio je Cannavaro."
  • Bosskovitz
    14.2k
    Ako do sada nije bilo očito, nakon jučerašnje tekme je očito da će Cannavaro imati ozbiljan medijski otpor zbog činjenice da je stranac. Naši treneri i "nogometni djelatnici" drže se kao mali kartel i njegov uspjeh u Dinamu je nešto što nikome od njih ne odgovara.
  • nemapredaje
    4.2k

Da slažem se, samo mi nije jasno zašto nije isti stav i prema angažmanu Gattusa u Hajduku.

On je svima simpatičan ( čak i nogometnim djelatnicima) i ima stav, pa se neda zajebavat, te je ojačao “brend” hrvatske lige. Dok s druge strane dolazak Cannavara je bespotreban i nikome nije jasno što je to Dinamu trebalo.
  • Bosskovitz
    14.2k
    Da slažem se, samo mi nije jasno zašto nije isti stav i prema angažmanu Gattusa u Hajduku.nemapredaje

Ja nemam problem s tim. Nije isto kad najveći klub u državi vodi stranac i kad druge klubove vode stranci, očito je drugačija simbolika.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    "Cannavaro je atipični Napolitanac, nema emocija, Gatusso je za njega institucija koja živi za Ajduka, reka je da ni u Napulju, Marseilleu ni Valenciji nije doživia ovo šta ima u Splitu. Mi smo esencija, avangarda" Komentar onog starog magarca na jednom podcastu nedavno.

No, čini mi se s obzirom kako se gleda na Gatussa a kako na Fabia u našim medijima i općenito u javnosti, ne bih se čudio da ovakvu mantru vrte i prihvaća ne baš mali broj ljudi, i to ne hajdukovaca nego općenito i onih koji to nisu...

Zanimljivo kako se više ne sere ni po neiskusnom Copitteliju. Sad odjednom valja, a do prije 2-3 mjeseca htjelo ga se nogom u guzicu otjerat. Rugaju se Cannavaru za CV, a ovaj prije Osijeka vodio dječurliju po Italiji.
  • Jurki
    14.7k
    pa ti nasi strucnjaci su se svi dokazali.
    Kaj bi trebali dovijeka biti robovi i poligoni za ucenje nasih nesposobnih trenera?
    Ako u 4 najjaca kluba u Hrvatskoj ne treniraju domaci treneri onda je to da se nasa famozna struka zapita kam gone i kakve rezultate postizu.
    Dinamo moze realno trenirati "Jakir, Sopic, Bjelica, Biscan itd" al nemaju autoriteta, a ak nemas autoritet svlacionica te bu prozvakala i ispljunula nakon 2 treninga.
    Ak smo izvrteli sve moguce trenere u Hrvatskoj, logican je potez da se okrenes stranim rjesenjima.
    Isto tak je i sa igracima.. ak nema u Hrvatskoj lijevog beka npr.. pa to ne znaci da zbog toga moras dopeljati "Štefulja" samo zato jer je nas.
    U tom kontekstu i za Dinamo i trenera je najbolje da pocnemo igrati nogomet. Cannavaro bu zacepil svima lampu kad isporuci rezultat.. onda "struka" nebu imala municije za paljbu.
    A nasa struka nek se pocne obrazovati vani, napraviti neki quratz.. osobno mi je svejedno otkud je trener.. Rezultat je jedini mjerodavni sudac.
  • nemapredaje
    4.2k

Nemam ni ja problem, ali mi je zanimljiva pojava.

S time da ja mislim da je tu čak veća krivnja općenitog pozitivnog javnog mišljenja prema Hajduku i njihovim “simpatičnim” nastojanjima da postanu prvaci naspram dosadnog i gordog Dinama kojega je svima već pun kufer.
  • Orc123
    10.1k
    Moram rec da Europski nogomet vrvi kvalitetnim hrvatskim strucnjacima....stvarno, ima ih na lopate. Najbolji su mi oni koji dolaze u studio jer ne mogu poso nac, prosipaju pamet, a dali bi guzice da ih jedan Slaven ili Varazdin pozive....ali nece ih ni oni, jer vec imaju daleko bolje trenere od brbljavaca s televizije. Mene samo zanima tko normalan moze ocjenjivati rad Canavara na osnovu utakmice u gostima kod Arsenala jedne od top 5-6 momcadi na svijetu! Bolest! Arsenal koji od 2017. G noje izgubio doma u LP, a zadnji gol im zabio Bayern....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.