• Zagabria
    273
    Zakaj diraš našu concordiu :sad:
  • Jos-Optimus
    4k
    ajde otkantaj frajeru, naporan si više i ti lijevi bek
  • gaTeDZG
    118
    Puna podrška ekipi! Da, jedina ideja je bila ne primiti 5 golova protiv 2. ekipe Premiershipa. Ne, nije bolje primiti 5 pokušavajući igrati nešto što možda na FIFI prolazi.

A sad, dan odmora i fokus na ono bitno!!!
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Ma nije to sve skupa bilo toliko loše. Arsenal je brutalna momčad i u ovom trenutku bod/ovi protiv njih nisu realni. Nije se doživjela katastrofa i to je ok. Mislim, ne zaboravite da je nedavno lokomotiva nakantala dinamo.

Mene najviše smeta što mi je dojam prilikom početka utakmice i pogleda na lica igrača bio: impresionirani su, primit će gol u prvih par minuta i to se dogodi.....
  • Jos-Optimus
    4k
    Ljudi moji dragi, ovaj Arsenal spada u 7-8 ekipa koje su u stanju sve druge protivnike demolirati na način da to bude ružno. Nismo igrali doma s njima, nego u gostima, a oni su pobjedu trebali jer žele biti u 8. Nama su nedostajali KTC, Petko, Sučić i donekle Mišić - za našu momčad brutalno velik hendikep. Vidjela se hrabrost u izlasku, pokušaj stiskanja, za nešto izvući se mora poklopiti puno toga, da oni ne zabiju, a nama da nešto uđe iz ničega, nije to bio taj dan, ali se vidjelo jako puno dobrih stvari i za Milan možemo biti optimisti, posebno jer ćemo imati Miška, a nadamo se i Petka. I ljigavo je slušati i čtatati komentare analitičara i novinara, kao da smo igrali s Belupom, katastrofa. Nakon ovog jučer je meni jasno da je Cannavaro trener s jasnom idejom i da ćemo pregaziti HNL.
  • Omake
    5.1k
    Arsenal je 3. momčad na svijetu po Elo ratingu, po Pepu imaju najbolju def tranziciju na svijetu već 2 sezone, a Ivković je od Dinama iz Minska primio 4 komada.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    a Ivković je od Dinama iz Minska primio 4 komada.Omake

Ali je imao ideju :lol:
  • Mali Zeus
    15.2k
    It is what it is. Kako je počelo mislio sam da će biti potop i prvih 10, 15 minuta smo Nevi stajali u krilu i nije izgledalo dobro. Poslije smo se ustabilili, šteta za onaj šut Stojketa, sam je rekao da je trebao desnom, ali iz nekog razloga si išao prebacivati. U drugom je to bilo lagano, Arsenal je samo prijetio iz kornera, totalno dosadna momčad da s takvim igračima se orijentiraju na prekide, ali ni mi nismo bili nešto opasni.

Jebiga, oni su 3. u najboljoj ligi svijeta i još je i dobro bilo, nemreš reć da smo se osramotili.

Što je tu je, ak slučajno dobijemo Milan super, ak ne nema veze, u srijedu moramo tući Istru!

Btw dobar mi je veliki stručnjak Ivković koji veli da je Dinamo bio rezerviran jer je tak htio. :D

Jer eto niš se ne pita Arsenal.
  • Jurki
    14.6k
    Btw dobar mi je veliki stručnjak Ivković koji veli da je Dinamo bio rezerviranMali Zeus

A kaj smo se trebali otprti? Fasovali bi petardu do poluvremena.
    Tu glupost je napravil Jakir pa smo dobili 9 komada.
    Ma nema smisla uopce komentirati.. i on sebe smatra Dinamovcem.. veliki strucnjak, najbogatiji klubovi se otimaju za njega, al on hoce svoje znanje prenesti samo nama prek malog ekrana.
  • Mali Zeus
    15.2k
    A kaj smo se trebali otprti? Fasovali bi petardu do poluvremena.Jurki

ma lik je debil, kaj drugo reći.
  • Mathiasovi Chageri
    3.6k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/cannavaro-ne-zna-kamo-je-dosao-strah-me-da-ce-dinamo-izgubiti-i-prvenstvo-20250123

Gadljiv intervju Vukojevića. Samo par crtica:

"Ne mogu si objasniti ono što sam vidio. Baš me boli kako je moj klub odigrao"
    "Mislim da Ristovski, Ademi, Mišić, naravno i Petković, kada se oporavi, trebaju uvesti reda u svlačionicu."
    "Bernauer i Mmaee pokazali da nisu igrači za velike domete, odnosno da nisu za Dinamo"
    "S time da o Cannavaru kao treneru ne mogu reći ništa, ne poznajem ga. Ali imam osjećaj da ne zna kamo je došao, kao da je pao s Marsa, izgledao mi je bezidejno. Mene kao dinamovca strah je da će Dinamo ostati bez naslova u prvenstvu."

Meni najdržaži dio je svakako dio gdje on nema pojma ništa o Cannavaru, ali eto čini mu se da Cannavaro nema pojma i naravno da senatori koji su razlog većine problema trebaju uvesti reda u svlačionicu.

Jadni mi s ovakvim bivšim igračima i navijačima.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Kakav komad budale

Dakle, jel on uopće gledao tekmu?
    Mmae nije igrač za velike domete nakon jučerašnje tekme?
    Cannavaro jedna tekma ovaj mu već sapuna dasku.
    I još da senatori uvode reda...

Vidio sam da je i Ilija Gromovnik nešto komentirao.

Sve redom veliki stručnjaci, a kad im vidiš trenerske karijere se smrzneš.

I svi će oni prati Cannavara svaki dan jer nije domaći.
  • Jurki
    14.6k
    "Mislim da Ristovski, Ademi, Mišić, naravno i Petković, kada se oporavi, trebaju uvesti reda u svlačionicu."Mathiasovi Chageri

Ovo mi je dosta da me potjera na wc. E moj Ogi.. taj Ristovski koji bi kakti trebal uvesti reda u svlacionicu je jucer bil najgori na terenu.
    Kog qurtza on prati cijelu ovu polusezonu? Pa u ovom sranju smo se i nasli zahvaljujuci senatorima.
  • NKDZ86
    2.7k
    ajmo realno, ja nisam zadovoljan sa svojim klubom koji ima pristup da izgubimo što manje.
    nisam zadovoljan kad trener mog kluba kaže da je zadovoljan i da se smije poslije poraza od 3-0.
    nisam zadovoljan kad nema plana nit taktike, već se dopušta protivniku 90. min da nas napada i stišće bez ikakve namjere da zabimo gol.
    ne sviđa mi se da S. Perković je desna ruka treneru i vidi se njegov utjecaj na slaganje momčadi.
    ne sviđa mi se što se stavlja narativ da je dinamo za europsku ligu, ne za ligu prvaka, kao i neki alibi ako ne osvojimo prvenstvo.

igračima se ne može kaj prigovoriti, dali su sve od sebe, a Ademi, Rile su top 5 od naših igrača po pretrčanim kilometrima. svaka čast.

slažem se s komentarima da nema neke promjene u igri, vidjet ćemo protiv istre kako će bit i kad završi liga prvaka, kao i kad se vrate ozlijeđeni igrači koji čine kostur momčadi.
    nadamo se i vjerujemo da ćemo u finišu stići suparnike i slaviti na ulicama našeg grada.
  • Mali Zeus
    15.2k
    ne sviđa mi se da S. Perković je desna ruka treneru i vidi se njegov utjecaj na slaganje momčadi.NKDZ86

Na temelju čega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.