• Doktor Kunić
    4.3k
    Totalni luđak moraš biti ili eventualno onaj lik koji je počeo pratit Dinamo od prije 2 sezone, da misliš da smo mi trebali/morali nešto pokazati protiv druge momčadi najgledanije, najplaćenije, najjače lige svijeta. Bravo dečki, prihvatljiv rezultat. A sad HNL i pokazat od čega smo. Sretan put svima kući.
  • NVKOD
    2.3k
    Tomislav "obranio sam dva penala Maradoni" Ivković. Potpuno nebitan lik koji zaslužuje upravo takav tretman – ignoriranje.
  • austrijanac
    5.2k
    Ma nakraju me boli ona stvar za sve trenere iz fotelja, sve trenere na tv plaćama koje ne mogu trenirat Concordiu Čučerje, boli me stvar za sve vas koji serete tu o pristupu i formaciji.
    Ma i za tu formaciju me boli ona stvar.

Ova tekma je bila za nas navijače, gdje smo jebali englezima majku, ispišali im ulice i posramili ih na tribini.

Gdje smo se otišli ispustit do kraja pa se okrenut HNLu.

Tako je i igračima bilo.
    Poraz me ne dira, sad kreće borba.

A vi patnici slušajte Ivkovića i klimajte glavom
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Arsenal je zadnji 5godina potrosija preko 900M na transfere, jedna od najskuplji ekipa na svitu. Mi dođemo gori i igramo 3-0, i ne osramotimo se, dapače. Onda tu neki kažu kako smo tribali ovoono, jbt led. Fenomen je šta smo uopće u LP, i skupljamo bodove, svasta.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    lik koji sebe naziva dinamovcem sramota. Koji god klub preuzeo završio u drugoj ligi. Najdalji domet mu je stručni komentator na hrtu, a zna se da tamo možemo i nas dva bit stručni bez imalo znanja. Ko vas jebe, dinamo zagreb!
  • pjetlić
    23
    Šteta samo da se u par prilika nije islo na udaraca po golu nego bude ko neki grč.
  • miro
    5.3k
    Ne znam kako vi, ali kad smo prije gubili od Lyona, Arsenala, Juventusa i ostalih u doba Mamića, a mnogi klubovi istog ili slabijeg ranga dobivali velike ekipe i prolazili, isto se ovak mantralo

Meni je toga puna kapa.
    Netko sa strane kad to gleda, mi izgledamo ko jebeni Slovan Bratislava, pa nećemo se valjda s tim zadovoljit? Kakve veličine su izašle iz tog Dinama (i jos će izać!) ne smijemo ovak izgledat, jer iskreno ne bih ni ja nakon večeras dao više od 10 milja za Baturinu. Taj stav mi smeta i znam da nisam objektivan, ali nemojte mi reć da se ne može bolje i da trebamo bit zadovoljni.

Ok, ajde, izgubili smo od fakat jakog kluba (koji je btw igrao bez 3/4 obrane, najboljeg krila i još par vrhunskih igrača)

Ali ja bih onda očekivao da netko izvuče pouke iz ovoga. Ako se vidi iz aviona da Ristovski ne može (ne mrzi ga nitko, nego čovjek ne-mo-že) onda ga ne želim gledat u prvih 11 u bitnim utakmicama. Ademi isto - kvari igru, čovjek nikad nije bio punokrvni vezni igtač, ali je bio nenadjebiv borac - on više nemre.

Dajte mi Baturinu, Sučića, Perkovića, Kaču, Stojkovića, Mikića, Pavića, Cordobu i dajte mi čovjeka s vizijom na trenerskom mjestu - ne sudim Canavara po ovoj tekmi, ali to očekujem u budućnosti
  • jakov1
    383

Dijelom se slažem jer mi ne bi zabili kroz vlastitu kreaciju da se igralo još 900 minuta. To je u suštini i ono što je Ivković rekao, samo na puno zločestiji način jer je upleo i vodstvo kluba da progura neku svoju tezu.

Međutim, za razliku od utakmica koje si nabrojao, ovo meni nije izgledalo kao da jedva preživljavamo i da nas samo sreća dijeli od 10 komada u mreži. Isto je bilo i protiv Dortmunda.

Branimo se kompaktno i s gardom i to je vrijedan kapital za razvoj ekipe u budućnosti. Ono što fali je da se odvažimo uzeti stvari u svoje ruke jer možemo odigrati. Ne znam od kud taj kompleks da uvijek brojimo koliko protivnici vrijede, kao da autsajderi nikad nisu natamburali favorite.
  • miro
    5.3k
    Ne znam od kud taj kompleks da uvijek brojimo koliko protivnici vrijede, kao da autsajderi nikad nisu natamburali favorite.jakov1

Točno o ovome pričam.
    Olympiakos ih uzme 2 puta u gostima u zadnjih 5 godina, a mi ne uputimo udarac u okvir.
  • jakov1
    383

Nisam znao za Olympiakos pa sam sad pogledao njihov omjer. Olympiakos je pobijedio u zadnja tri gostovanja na Emiratesu, a od 2009. im je omjer 6-6. Moglo bi se reći da im je Arsenal mušterija haha.
  • Navijač Dinama
    9k
    arsenalu nisu igrali Saka,Saliba i Ben White od prvotimaca, svi ostali koji su tu bili večeras su i inače prva postava. Rećemo i to da nama nisu igrali Petković i Sučić(Galešića ne računam jer nije od pocetka tu) i Mišić tek kasnije ušao.

U klubu kao što je Dinamo, takvi nedostatci kvalitete su jasno vidljivi, jedan Rice recimo košta više nego svi igrači Dinama, naprimjer, po kvaliteti, ne može mu nitko od naših igrača prismrdit(mogao bih Sučić kroz tipa dvije-tri godine ako nastavi igrat kako igra i razvija se).

Evo recimo razlika Havertza koji se ustalio kao prvotimac kao i u nas Kulenovic, u kriminalnoj formi, i iz ničega nam zabije gol, a naš napadač, "heroj ulice" imao više padanja po terenu i namještanja frizure nego recimo dodira sa loptom, i to ne večeras, nego to je od Slovana tako, a zazivalo ga se u reprezentaciju koja je ne tako davna bila druga i treća na svijetu....

Malo se previše igrači kao igrači Dinama precjenjuju i uzdižu, netko tko bi stao i poslušo, rekao bih ovi imaju uvijek nekog Modrića,Mandžukica, Dudua, Šutala, Gvardiola i slične superstare koji su to postali odlaskom a bili u nastajanju kad su bili u Dinamu.

Nama bi Europska liga bila plafon, natjecanje po mjeri, ovo u LP je sve ispunjeno, uzeti bod/ovi protiv ekipa kojih si i računao i priie ždrijeba, sve više od toga je življenje u maštama Football managera i load save briji.

Sa ovim rosterom i ulaganjima, kao i kvalitetom koju posjeduje Dinamo, očekivat i imaginizirat i biti uvjeren u tezu da je Dinamo nekakav top 24 kluba najelitnijeg natjecanja u nogometu mi je osobno jako smješno razmišljanje.

Dalje, pristup. Ovaj pristup kako smo igrali protiv Arsenala i Dormunda(ovo večeras je preslika toga) mi je sasvim u redu, jer su puno inferiorniji, i da smo se otvorili protiv i jedne od te dvije ekipe, prošli bi ko protiv Bayerna kad smo se otvorili ko mala ciganka sa 12 godina kad dobije 10 maraka na prošenju.

Ono što ne volim i što mi smeta je kad takav pristup imamo protiv ekipa koje osjete našu inferiornost, ekipe za koje mi trebamo biti Dortmund i Arsenal, a to su sve ekipe iz HNL koje nisu hajduk i Rijeka, iako se i protiv njih u zadnje dvije godine izlazilo kao najveći kalkulatori, pa se onda ko kojekakva partizanska divizija povučemo protiv Lokomotive, Istre, Gorice ili gramo protiv njih kao da je prijateljska utakmica, odnosno podcjenjenim stavom, ma lako bumo... pa nam se obilo ne jedno nego više puta od glavu.
  • The Undertaker
    6.5k
    Da bi Dinamo morao bolje, morao bi. Međutim, ovo je naš trenutni maksimum i ne mogu zamjeriti nikomu ništa. Nejasna mi je samo ideja promjene formacije ali nije to ništa bitno promijenilo u konačnom rezultatu. Drago mi je da smo barem probali nešto.
    Ako dobro gledam, mi i sa pobjedom protiv Milana prilično visimo. Znači da nam bod protiv Celtica ne vrijedi puno
  • fakin
    7
    IMG-20250123-003047.jpg

Kad igras ti...
  • Sven
    98
    Ne znam zasto i na koji nacin ljudi ocekuju da Dinamo moze parirati Arsenalu u Londonu? Svaki njihov igrac je fizicki jaci i duplo brzi od svakog naseg. Uz to su i tehnicki kvalitetniji. Dakle nametnut se ne mozemo, iskontrirat isto ne mozemo. Jedino sto mozemo je dat 150% od sebe i nadat se da ce nas nagradit, a od toga nismo bili daleko. Dakle nakon ovog danas mislim da trebamo biti svi skupa u najmanju ruku svjesni situacije, a ovo danas uopce nije bilo toliko lose. Spominjete kako manje ekipe prolaze favorite, prolaze da. Prolazili smo i mi, ali za to se mora jako puno stvari poklopiti i takve stvari se ne dogadaju u kontinuitetu
    I da, ovo je osjetan pomak u odnosu na Lyon i tome slicno (citaj na rubu si od prolaksa dalje u Ligi prvaka)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.