• Mihaljević
    11.2k
    Naravno da nije, nemojte pisat gluposti, prvo i prvo gol razlika je izuzetno bitna i zbog 18 primljenih golova mozda ne prođemo s 11 bodova, nemojte se sramotit s glupim upisimaNB86

Kad smo izgubili 9:2 od Bayerna i krenuli ligu prvaka sa -7 gol razlike, tada nam je gol razlika prestala biti bitna, neki su to shvatili tada, neki sada a neki još i nisu.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Nekako sam dojma da je Arsenal igrao koliko mu je trebalo ...Kanga u subotu rutinski riješava Istru ..Kuleta lupa i neka odmara za Milan
  • Ere86
    100
    Bog je tu da pomogne
  • njurci10
    43
    Ajd da ja dam svoj senf kak bi Nijemci rekli.
    Arsenal ej druga razina, ovo nije bilo loše.
    Realno gledajući nisu imali toliko velikih šansi i obrana je dobro branila.
    A obzirom na način koji igraju i koliko daju golova iz prekida ja sam zadovoljan kako se branilo.

Ima mogućnosti za napredak i ja vjerujem da ćemo sa Cannavarom vidjeti puno bolje predstave u budućnosti.
  • Mr Anderson
    9.9k

Za početak makni tog pijanog klošara s profilne pa te ljudi budu više poštivali.
  • NB86
    15.5k

Lafe mene si priskocio i etihad, dakle priznajes da si bubnuo glupost i da je dinamo igrao na etihadu i veci bunker nego ovo danas s bar 30-40% jacim kadrom (olmo, moro, i ademi petko orsa u formi) i da tvoja teza da dinamo NIKAD ovako nije igrao nema veze s istinom
  • Paggini
    34.9k
    Idu uvrede čim se iznese drugačije mišljenjeMaksim Maksimirski

Gdje te se vrijeđalo? Dao si mišljenje s kojim se ne slaže većina foruma i onda cmoljiš što se većina foruma ne slaže s tobom, citira tvoje postove i daje svoje mišljenje.

Daj stari odrasti, stvarno. Ako imaš svoje mišljenje, prihvati da se ljudi ne slažu s njim, a ne odma "mene se ovdje napada" retorika.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Lafe mene si priskocio i etihad, dakle priznajes da si bubnuo glupost i da je dinamo igrao na etihadu i veci bunker nego ovo danas s bar 30-40% jacim kadrom (olmo, moro, i ademi petko orsa u formi) i da tvoja teza da dinamo NIKAD ovako nije igrao nema veze s istinomNB86

Onaj Manchester City je za klasu jači od ovog Arsenala i tada smo barem opucali prema golu.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Gdje te se vrijeđalo? Dao si mišljenje s kojim se ne slaže većina foruma i onda cmoljiš što se većina foruma ne slaže s tobom, citira tvoje postove i daje svoje mišljenje.

Daj stari odrasti, stvarno. Ako imaš svoje mišljenje, prihvati da se ljudi ne slažu s njim, a ne odma "mene se ovdje napada" retorika.
    Paggini

Dobro, ako to nije uvreda onda ću i ja za tebe reći da nisi bio u redu kada se pamet dijelila.

To nije uvreda!
  • vjeko1701
    11.6k
    Al si zato pod upozorenjem pred sankciju radi višestrukog postanja zaredom.
  • NB86
    15.5k

19% posjed lopte tada, danas 32% , tada 2 šuta, danas 5.
    Koliko je taj city jaci od ovog arsenala toliko je i tadasnji dinamo jaci od ovog. Izgubio si sav kredibilitet s ovom smjesnom pricom, preporucio bi ti neki drugi sport da pratis, nogomet nikako nije za tebe
  • K3p
    210

1. Chelsea je slabiji od ovog Arsenal
    2. Igrali smo doma
    3. Imali smo bolju ekipu nego danas

I opet smo bili podređeni vecinu tekme. Ali ono je bilo maestralno, a ovo je go kurac.
  • GOAT
    1.8k
    Ivkovic mi malo zvuci kao da je upravo ugasio Football manager save gdje je osvojio Premier ligu sa QPR na foru scum save i sad krece dijeliti savjete o taktici. Okej nismo igrali dobro napadacki i to vec dugo vremena ali brate mili taj tim Arsenala je jebeni stroj koji je uvijek tu pri vrhu tablice i natjece se za prvaka engleske. Zar je netko od njih u studiju stvarno mislio da nas vezni red uz dužno poštovanje moze parirati Odegaardu i Riceu koji su ponajbolji na svijetu na svojim pozicijama, da ce Kulenović ista napraviti kraj Gabriela koji svaki tjedan igra protiv 3 puta boljih napadaca i ne primi gol?

Igramo bez Misica, Petka, Sucica i desnog beka, vodi nas novi trener po treci put ove sezone.. očito je da nam fali stabilnosti i uigravanja i po meni bi jos kaoticnije bilo da smo izgubili sa vecom gol razlikom i da opet psiholoski padnemo kao protiv Bayerna.

Na kraju i da smo imali taj udarac u okvir to kurca ne bi promijenilo i izgubili bi svakako jer su oni vanzemaljci za nas trenutno.

Vecina ekipe mi je odigrala okej, neki su me iznenadili neke nisam ni primijetio na terenu ali u skladu sa ocekivanjima i bravo za navijanje sretan put deckima doma
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Al si zato pod upozorenjem pred sankciju radi višestrukog postanja zaredomvjeko1701

Haha sada se traže svi razlozi da me se makne jer mislim drugačije pa se uhvatili toga što sam napisao 2 posta zaredom. Koje akrobacije! LOL!

Eto uživajte u jednoumlju. Svi u studiju HRT-a su zvezdaši i neprijatelji svega hrvatskog, ko god kritizira je sumnjivi element, uprava je odlična, marketing je najvažniji, rezultat je trend a ideal je vječan, slavit ćemo poraz od 0-3 gdje nismo prešli centar i gdje smo poput zadnjih papaka zadržavali vrijeme pri 0-2, sve je bilo super i nemamo se sramiti kaj! Udri po marketingu!

Sada slobodno baniraj. Fućka mi se.
  • Mathiasovi Chageri
    3.6k
    Onaj Manchester City je za klasu jači od ovog Arsenala i tada smo barem opucali prema golu.Maksim Maksimirski

Igrali smo mi i protiv Atalante na San Siru u praktički odlučujućoj utakmici za prolazak skupine Lige prvaka, pa smo izašli sa Dilaverom, Perićem, KTC, Leovcem i Stojanovićem sa istom idejom i formacijom kao danas i imali velebni 1 (riječima JEDAN) šut u okvir gola koji je došao u 93. minuti kad je Gojak gađao u Golinija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.