• Orc123
    10.1k
    jedini tko to pokusava je Max zato i pogrijesi nekad ali decko fakat ima viziju, kreaciju....steta da nije jaci u skoku malo i duelu bio bi ala Sutalo ali Josip....
  • TV Serviser
    74
    Dobri smo koliko god to ludo zvucalo. Drzimo se. Nismo toliko usrani kao protiv Bayerna. Ne uspijevamk zadrzat loptu, gubimo zracne duele ali tu smo. Grizemo. Steta sto Stojkovic nije pucao ranije ono. Rile i Ademi brate nije ovo vise za vas. Jbg tako je kako je..
  • puxigadjurdja
    2.1k

Istina da, iako nezasluženo zapostavljen po mom mišljenju.

Baturina još nije spreman ni za ovu A- klasu klubova bez obzira na povremene piruete i lažnjake.
  • Marc
    272
    Nije ovo ni loše toliko, ali osim presinga meni je ovo copy paste taktika Nenad Bjelica u LP, oni mehanizmi i tako dalje što se spominju, nadam se da ćemo to vidjet u Subotu
  • Alkmar1312
    68
    Po meni nas najbolji za sada Torrente
  • El Madrigal
    2
    Bravo BBB, vrlo dobar dinamo, šteta za početak!
    Mmae za sad strasan, a toliko popljuvan od većine.
  • ElDorado
    1.5k
    Gledam bas gol. Kako je Ademi zaspao katastrofa
  • mlinchica
    2.4k
    Jel se netko drznuo popljuckati i večeras? Nakon ovakvog poluvremena?
    Obrana nam je odlična pod kakvim su neprestanim pritiskom - BRAVO za Maxa, Mmaeeee, Raul, RpG koji se ispaljuje u kontre kad za to imamo priliku, Rile izdrži :strong:
    Svi su odlično pripremljeni.
    Ovo je 3 brzine više nego do sada.
    Bravo, dečki, Bravooooo!

A tribine tek :starstruck: Ti si ponos grada mog!!!
  • Carrasco
    4.7k
    Torrente dueli 6/6, 5 oduzetih lopti i 7 otklonjenih opasnosti.
  • don
    9.9k
    vidia san je u golu kod Stojkovića

jaooooo stojkeeee jebemuuuuuu
  • Bosskovitz
    14k
    Pa ne mogu reći da nisam zadovoljan. Početak iz noćne more, sigurno su svim igračima prosli kroz glavu flashevi iz Munchena, bili smo nigdje, ali kako je tekma odmicala tako smo izgledali sve bolje. Mogu prigovoriti dosta toga, ali generalno ovo nije loše, a s obzirom na početak rekao bih da je i dobro.

Na tribinama bez šokova, očekivana dominacija. Svaka čast.
  • Jos-Optimus
    4k
    Rog beskoristan? Prebaci na RTL
  • Davieboy86
    342
    Bez obzira sto im fali par vrhunskih igraca Arsenal je napadacki jedna od najboljih ekipa planete tako da nasa predstava u obrani , za sada je stvarno vrlo zadovoljavajuca. Sto me jedino i zanima za nastavak HNLa
  • Marc
    272
    I da mora se priznat Arsenal stvarno igra, ne znam da li je do nas al fakat melju.. i vidi se da oni igraju u najboljoj ligi svijeta, a mi u HNLu, što bi se reklo uhvatili nas u šegu.. al velim da je nama više samopouzdanja možda..
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Podjsetilo me na onu famoznu kontru Olma i Oršića na Etihadu, gdje je Oršić sam čekao loptu i bio bi 1 na 1 s golmanom, ali je Olmo pucao...
    Ako me pamćenje dobro služi to su bili Olmo i Orša, ali možda sam u krivu. Svakako me ova Stojketova situacija podsjetila na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.