• cibona
    4.2k
    Bravo dečki. Jako sam zadovoljan. Još da imamo klasu na desnom beku, uvjeren sam da bismo na odmor otišli sa pozitivnim rezultatom.
  • Jos-Optimus
    4k
    Iduće sezone će Torrente biti prijavljen samo za LP, u HNL-u neće biti u kadru :lol:
  • puxigadjurdja
    2.1k

Ni kod jednog trenera nije bio "prvi* izbor a kod svakog se dobrano naigrao.
    Ne ide on na kraj klupe sigurno.
  • ElDorado
    1.5k
    Steta gola. Nismo bili losi. Vidi se puno bolje kretanje linija. E kad mi netko kaze da nama ne treba šestica….
  • rokikaciga
    75
    bati posložio kiwiora kao metar drva haha

i on se malo oslobodio
  • Paggini
    34.8k

A naigrao se upitno, imam osjećaj kao da ga se nikad nije shvaćalo ozbiljno, nego eto spletom okolnosti može on igrati. U smislu da ga se nije planski koristilo, ako to ima smisla.

Baturina si dodao 5 milijuna eura na transfer ovim lomljenjem Kiwiora
  • ShanKu
    1.3k
    E Martine, pa zavrtit ce mu se..
  • Nolifer
    9.2k
    Baturina poslao Kiwiora po ćevape... Ispao ko ratkapa
  • Orc123
    10.1k
    Fali nam Petko, Sucic, Misic, Galesic, Kanga....ja zafovoljan...da bilo malo koncentracije mogli smo i zabiti....
  • User123
    35
    Baturina pokazuje kakva je klasa. Rile nije za ovu razinu nogometa i njemu novi Ugovor nema smisla
  • Sbkbbb
    229
    Nije lose, steta gola na pocetku, al sta boysi rade ovo je bolesno koje navijanje
  • Droljo
    11.5k
    Nismo se raspali što je jako dobro! Idemo jače u drugom dijelu!
  • Keyser Soze
    11.8k
    Zadovoljan sa svim osim prvih 5 minuta.
  • Orc123
    10.1k
    2 - 3 puta kad smo uzeli loptu RPG se otvarao sam na lijevoj strani Ademi to nije vidio....Misic bi vidio...jbg...limitirani smo...
  • Time
    971
    Korektno poluvrijeme, zadovoljan sam...dosta vise trke ima bez lopte i vise grizemo na igrace,treba to jos jace i pod cijenu kartona,baturina je mlako usao u utakmicu te lako padao,nakon kratkog razgovora sa canavarom dosta jace ide i na loptu i sa loptom
    Canavaro prvo poluvrijeme položio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.