• rioda
    6.4k
    Kako je krenulo, zasad je odlično. Sa Sučićem, Petkom i Mišićem vjerujem da bi uspjeli nešto ozbiljnije i prema naprijed, ovako se nadam samo da ćemo obrambeno koliko-toliko izdržati do kraja
  • DrawTube
    5.9k
    0:1 na poluvremenu u gostima protiv kluba koji vrijedi milijardu eura

Kome god je to loša predstava nek krene pratit Fortnite turnire
  • ElDorado
    1.5k
    Unutra Misic i Kac. Pjaca u spicu
  • Omake
    5.1k
    Dobro je, pogotovo s obzirom na početak. Šteta što Stojković nije ono iz prve. Torrente kada brani svoju trećinu je baš stoperčina.
  • Marc
    272
    slažemo se, ja bih dodao uz to i Amazon Prime i MaxTv svi moguci kanali
  • ShanKu
    1.3k
    Baš gledam klupu, mi nemamo opcije B za lijevi bek, a bogami ni za desni bek... (osim Pierre koji je lijevo sada)
  • ElDorado
    1.5k
    opcenito postoji strah kod okomitih pasova u dubinu. Treba se oslobodit straha
  • hb1
    6
    Koji je Baturina igrač, svaki dodir s loptom me fascinira.
  • User123
    35
    Pohvlio bi i Toreenteay, izuzev ispucavanja. Covjek bez straha iza sve zatvorio.
  • Krulek
    683
    Još jednom se vidi da je važno dovesti pravog LB, RPG-a staviti desno jer Ristovski može biti samo
    rotacijski igrač i to u HNL-u.
  • Dzoni
    958
    Šteta naivno primljenog gola u početku.
    Dosta pozitivnih stvari koje činimo, pogotovo u obrani, malo više muda možda u napadu i moglo bi biti i više nego odlično uz malo sreće.
    Boysi, kapa do poda, kao da igramo u Zagrebu
  • Nolifer
    9.2k
    Kad bi naši izborili neki penal, pa izjednačili, ovima bi bila voda u ušima...
  • marcio amoroso
    39.1k
    S obzirom na početak utakmice jako dobar rezultat. Čak i igra nije tako loša.
    Ostati koncentriran natrag i to je to. Naprijed ako šta bude, bude.
  • hardek
    3.8k
    Ja i dalje samo razmišljam o onoj situaciji Stojkovića. Zašto si ju išao namještat na slabiju nogu Stojke moooj
  • Zg123
    822
    Cestitam Jakiru i Maricu koji su odlucili izgurati sezonu sa Perkovicem i Ogiwarom kao lijevim bekovima

Rog potpuno beskoristan, nek ubaci Kacu za jos jaci tempo i duel igru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.