• ksapi
    3.6k

Ne bih upotrebljavao izraze sigurica, zicer i slično u klađenju.

To čime se ja bavim (profi klađenje) je dugoročno isplativo, ja na razini parsto oklada uvijek budem u plusu. Događaju se i promašaji, crne rupe i slično, pa se dogodi da me netko isprati 1-2 puta i padne pa ljudi kažu 'ma uvijek padne kad ja ispratimm' i odustanu. Klađenje je maraton, a jedino što je bitno je plus na kraju balade.

Plus kod ovog SP-a je što ima gomila igrača u ponudi, to je tržište jako potentno i tu su greške često toliko velike da su šanse za prolaz po 80-90%.

Svakako savjetujem svima koji prepisuju od mene da budu strpljivi i da ne divljaju s ulozima (čak ni nakon pogodaka).

Puno radim ovih dana pa nemam sad vremena za neki duži post, sve je ovo dosta apstraktno mnogima pa treba detaljnije objasniti. Ali uglavnom, odgovor na tvoje pitanje je - ovo nije kockanje (kao što je većini ljudi klađenje), već pametno dugoročno ulaganje. Ima dosta dodirnih točaka s tržištem dionica.
  • Peškaman
    5.9k
    Ima li za danas kakvih parova da se pokuša?
  • ksapi
    3.6k

Piše ti doslovno 5 postova iznad
  • ksapi
    3.6k
    Igrači za danas (ništa mi nije top, dosta margina je ubijeno već):

Šoštarić under 4.5
    Martinović under 4.5
    Adel over 3.5
    V.Kristjansson over 4.5

Ako netko negdje ima Martinovića na 5.5, to je dosta dobar par under
  • ksapi
    3.6k
    Imam i jedan tiket za ekipu u Njemačkoj, s Tipica:

Sandell under 2.5
    Pellas under 2.5
    Ekberg under 4.5
    Seif El Deraa over 2.5
  • Droljo
    11.4k
    Nemojte derat jako danas. Ja sam ispratio sve. I ove s tipica bi dodao da su se ranije pojavili :lol:
    Tak da danas niš vjerojatno :roll:
    IMG-20250122-132755.jpg
  • Nolifer
    9.2k
    IMG-0331.jpg

Isto ispratio, pa kaj bude bude!
  • austrijanac
    5.2k
    Ima dosta dodirnih točaka s tržištem dionica.ksapi

Inače jedna eminentna grupacija kad je predavala papire za regulacije u SADu je koristila točno ovu rečenicu u svojim dokumentima...
  • ksapi
    3.6k

Zein je smjer over, a ne under :rofl: Igrat će puno jer se Heshamm ozlijedio
    Ne razumijem zasto ljudi imaju potrebu dodavati svoje gluposti na ovakve listice

Eto, kao da sam znao :grin:
    Samo je to baš apstraktno 'običnom čovjeku'
  • austrijanac
    5.2k
    Sam sam isto napisao ovdje prije godinu dana.

Kladenje je trading i tako ga treba tretirat.
  • Bernard
    640
    1737552373655.jpg

hvala kolegi Sajli kaj mi je pokazao kako fotku staviti,ako prođe tiket ima iće i piće od mene.
  • Tercel
    502
    sam sam nam kriv.. :rofl:
  • Dzg69
    22
    Kakav je ksapi doktor ja ne vjerujem
  • Georg Koch
    5.2k
    Ako veceras Bati u svojoj profesiji bude i blizu kao @ksapi u svojoj, mozemo ocekivati 2 tunela, asistenciju a mozda i jos nesto vise.
    Doktore :clap:
  • Dr Hofmann
    2k
    Ameri vode na poluvremenu, pratim tu tekmu skoro kao Dinamo :lol: . Let's go USA

@ksapi Ma naravno, poveli su Japanci 9-6 ali bome su Ameri lijepo okrenuli, ja sam igrao još Martinovića manje kaj si stavio (i Egipćana dva over, jebi ga kad sam debil). Kaj god se dogodi hvala ti, bar je zanimljivo :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.