• ksapi
    3.6k

Pokušat ću se sjetit svaki dan poslat ono što ostane igrivo. Šteta da nisam i prijašnje dane stavljao, ali ima još puno dana do kraja :cool:
  • Dzoni
    957

Vjerovatno sam ja jedina osoba koja je išla uplatiti tvoje tipse taman kada nisu prošli hahahahahaha
    Šalu na stranu, svaka čast na tipsima, samo jako, past će i meni kiše u krumpire
  • Dr Hofmann
    2k
    Vrhunski prošle obe tekme, hvala na parovima, nisam ni znao da Talijani igraju rukomet :clap:
  • Praskaton
    3.1k

Sama cinjenica da vrlo brzo nakon sto postaš kladionice smanje/povecaju marginu ili uklone iz ponude igraca dovoljno govori
    Svaka cast.
    Uzeo sam ovog talijana po 4,5 jer je palo i svicarce.
  • ksapi
    3.6k

Ma nije bas tako, margine su vec na pola ubijene i ranije jer igram i ja i neki drugi javi igraci. Ali nesto se da iskoristiti :grin:
  • dzggzd
    190
    dogovoreno sreca pa tek pocinje haha
  • Tercel
    500
    Nadam se da je i @Droljo napokon nešto dignuo na kladi.
  • Droljo
    11.4k
    ma ni blizu. Nisam se ni kockao doduše. Ali lijepo je vidjeti da se brinete. :kiss:
  • Ivdzo11
    5.3k
    Lasse Andersson under 3.5ksapi

3/3 i kontra 1 na 1 sa golmanom i promasi zicer u zadnjem napadu i ostane under :grin:
  • ksapi
    3.6k

Sreca s tom kontrom, ali covjek je igrao 10min napad i bio na 3.5 margini. Nek ga stave sutra opet :smile:
  • ksapi
    3.6k
    Za sutra..

Najbolje:
    USA-Japan kontrahendikep na USA +4.5 i pobjeda USA po koefu 5.50-6.00

Nesto losije:
    Slovenija hendikep -10.5
  • UberAlles
    73
    kaj su japanci odustali od zivota? :lol:
  • ksapi
    3.6k

Japancima nema 7-8 igraca sa OI, ovo je dosta losija ekipa. Cile ih je pomeo, a USA nije puno ispod Cilea (lani na Panamerickima +1 za Cile i to doma).
    Sve sto je Japan ovdje pokazao je bas prosjecno.

USA je solidna ekipa za ovu razinu, jako slican sastav kao i 2023. kad su dobili Belgiju i Maroko (mislim da Japan nije iznad, svakako nije puno), potukli se s tada dosta jacim Bahreinom (-5).. Ovdje su namucili Brazil 40ak minuta..
    Bilo je to jutos 6.5-7.5, to mi je bilo bas top, ali mislim da je ovo i dalje greska. Ja bi stavio 50-50 kvote.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.