• Mr Anderson
    9.9k
    Ne znambaš, nebi se složio, meni Stojković ima potencijal da postane jači igrač od Baturine ako ga zaobiđu ozljede.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    hvala na hintu,inače ne bi skužio.
    Može on postat igrač i po mom mišljenju i hoće ali ne na razini Sučića ili Baturine kao što ti misliš(ili se nadaš).
    Godinu dana izbivanja sa travnjaka u toj dobi je katastrofa za razvoj(pogledaj samo koliko je još vremena izgubio zbog sitnih ozljedica koje su ga izbacivale iz ritma),previše je tu taktičkih treninga propušteno(što mu je najveća mana) i igranja utakmica pod pritiskom kojih u Lokomotivi nije imao.Stojkoviću će ubrzo 21 godina,Baturina u tim godinama vrijedi 20 milijuna,Ivanušec je vrijedio preko 10,Sučić preko 15...nije mu kasno da postane top HNL igrač ali mislim da neće iz dinama ostvarit transfer od nekih 10+milijuna kao što vi mislite.
    Daj Bože da sam u krivu
  • veselko tenžera
    3.4k
    Fali mi Daliban. Nema omalovažavanja naše sportske politike, Zona ne liči na sebe. Kao jelo bez soli :smile:
  • Droljo
    11.4k

Nije to toliko da njega koliko do kange.
  • BW1986
    123
    Daliban je komentirao na youtube videu gdje se Kangi želi dobrodošlica u Standard, sa svim highlightsima njegovim, da trebamo gurat Rimca a ne ovaj škart koji je doveo Marić...htjeo sam linkat ali komentari su mu već pobrisani. P. S. Pozdrav za Zonu od Dalibana kaže da je bzvz potjeran odavde.
  • Infinity
    17.2k
    Daliban je s razlogom banovan. Ban znaci da njegovim komentarima ovdje nema mjesta i nema potrebe da ih prenosite.

I to kazem ja koji se u vecini stvari s njim slaze. Covjek nije banovan zbog misljenja, nego zbog nacina na koji je izrazavao to misljenje.
  • BW1986
    123
    Ma jasno ali morao sam prenjeti pukao sam jutros od smijeha kad sam to pročitao i još se samo ovo nadovezalo od kolege @veselko tenžera
  • Sajla
    6.7k
    Ma jasno ali morao sam prenjetiBW1986

nisi prvi, bio je ovdje i screenshot komentara prije nekoliko sati.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nije nam trebalo vikanje ''ubij tovara'' na utakmici Milwall-Cardiff. To je nešto što očekujem od navijača Hajduka koji odu na kraj svijeta da bi skandirali o Dinamu, Zagrebu, purgerima i tom ''srpskom'' imenu.

Da se razumijemo: ne smatram to nekim strašnim činom, to je običan nogometni folklor. Također znam da se popilo par pivi i da se eto zapjevao taj stih ali svejedno smatram da nam to nikako nije trebalo.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Nije nam trebalo vikanje ''ubij tovara'' na utakmici Milwall-CardiffMaksim Maksimirski

Bio sam na tekmi i nisam uopce cuo, cisti senzacionalizam. Mozda je vikala neka manja grupica i to je to, zanemariv postotak ukupno prisutnih.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Onda se ispričavam svima koji su bili prisutni na toj utakmici. Mediji su tako pisali a znamo da Dinamo nikad u svojoj dugoj povijesti nije imao gori medijski tretman nego što ga danas ima.
  • Marley
    2.7k
    Bila manja grupica ili ne, svejedno je, dojam javnosti ce biti isti.
    I onda uza sav taj medijski tretman, zar jos treba davati materijala.
    Uopce me ne dira generalno misljenje javnosti. Meni je samo zao da u osobnim razgovorima s hajdukovcima, nemam nikakav argument za "nismo isti".
    Ono, kak ces nekome nabit na nos sto na nekoj svojoj tekmi vicu "mrzim Dinamo", kad je svima dostupan video gdje se jasno cuje kako nasi na Championshipu pjevaju "ubij tovara".
    Nebitno, koga briga, ali bezveze i nepotrebno.
  • Sava Krpa
    392
    Možda je cak i popularno ali da li sam ja jedini kojem zlo dođe kad opetovano vidim Ademija u prvoj postavi?
    Čast zaslugama, čast doprinosu ali brate nisi vise taj. Ne doprinosiš, čak sta više igrač si manje u većini utakmica. Budi kapetan i gospodin do kraja i završi sa profi nogometom na dobrobit kluba a i sebe jer jebeno obaras teško stecen rejting.
  • Praskaton
    3.1k

Ovo je jedina utakmica u kojoj bi ga ubacio u prvu postavu.Treba nam iskustvo i mirnoća nekoga tko je ovo prošao puno puta.
    Prosao je pripreme nadam se da je sad spreman bar na 50-60min ozbiljne razine nogometa
  • hardek
    3.8k
    Liga prvaka me u ovom trenutku ne zanima uopće. Samo Istra i dominacija HNL-om.

Prolaz u sljedeću fazu LP nam praktički ne donosi ništa, 1-2 milijuna eura a skreće igračima pozornost sa glavnog cilja. Osvajanje HNLa je punjenje budžeta za sljedeću godinu za 35 milijuna eura i osim toga vjerujem da bi sljedeći prijelazni rok bio puno bolji jer su financije stanilnije nego prošlo ljeto.

Ove sezone iako je kampanja u LP bila jako dobra, ostatak polusezone je obilježen ozljedama, kiksevima u prvenstvu i promjenama trenera. Vjerujem da sa osvajanjem prvenstva možemo stabilnije ući u sljedeću sezonu i biti još dominantniji u prvenstvu a jednako konkurentni u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.