• SAS1987
    15.8k
    Jakobusuc je sve stavio na crvenoHnlovac

Stavili su oni vec jednom na crveno pa popušili :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    Stavili su oni vec jednom na crveno pa popušiliSAS1987

Ti si kralj :lol:
  • Keyser Soze
    11.8k
    Arena se na kraju nije ozljedio nego Tramoni za kojeg se smatra da nije teže ozlijeđen i Mlakar bi ipak trebao otići u Hajduk čini se.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Znači oni ne mogu dovesti jednog propalog Mlakara i mi smo 7 bodova iza tog krša. Žalosno.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Ode Nekić iz Varaždina u Bundesligu, u Kiel. Varaždin se dosta oslabio, ostaje bez dva ponajbolja igrača. Jesu uopće koga doveli?
  • don
    9.8k
    navodno je u hajduku "rasulo" među upravom, IO i trenerom. SD ni ne priča sa Gattusom.

moran opet napisat, ali potencijalni gubitak titule od njih je epska sramota za sve igrače i ljude iz sportskog sektora kluba.
    njima fale 2 kiksa u kratkom roku i raspast će se na 10 djelova. Rezultat diktira sve.
  • gio
    157

2 kiksa a mi ih vratimo opet iz mrtvih 01.03
  • Pavinho
    226
    poznat scenarij hhahah
  • Mr Anderson
    9.8k
    Priča se samo o tovarima, a Rijeka ko da ne postoji. Nepotrebno podcjenjivanje ko i prošle godine. Stiskali su nas paktički do kraja dok su se tovari brzo raspali.
  • vjeko1701
    11.6k
    Priča se samo o tovarima, a Rijeka ko da ne postoji. Nepotrebno podcjenjivanje ko i prošle godine. Stiskali su nas paktički do kraja dok su se tovari brzo raspali.Mr Anderson

Rijeka je Rijeka i od njih jednostavno treba biti bolji na terenu. Nema tu puno rasprava o stanju u njihovom klubu kad su više manje u istom relativno stabilnom stanju godinama. Hajduk s druge strane često sam sebi puca u obje noge pa je onda logičnije da se više o tome priča, posebno tokom stanke u sezoni.

navodno je u hajduku "rasulo" među upravom, IO i trenerom. SD ni ne priča sa Gattusom.don

Svakave priče se šire ali tu je uvijek pitanje čemu vjerovati.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Bilo je rasulo i ono kad Gattuso nije razgovarao s Kalinićem itd..
  • marcio amoroso
    39.1k
    Veće je rasulo bilo kad su dolazili u ZG na zadnji derbi. Tu smo im mi dali doslovno kisik za disanje. Bili su gotovi.
  • don
    9.8k
    točno, ljudi nisu svjesni količine štete hajduka u slučaju da su izgubili taj derbi.

Bilo je rasulo i ono kad Gattuso nije razgovarao s KalinićemMali Zeus

Gattuso i Kalinić su imali odličan odnos.
  • Paggini
    34.6k

Brijem da s Bilićem nije pričao? :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.