• Mali Zeus
    15.2k
    Brijem da s Bilićem nije pričao? :chin:Paggini

A Bilić da, uglavnom slično je bilo. :D

Jednom rječju poanta je na koju je i @marcio amoroso ukazao.
  • vjeko1701
    11.6k
    Sigurno je onda atmosfera oko kluba bila gora nego danas. O stanju u vodstvu ne mogu pričati. Činjenica je da smo kao i prošle sezone, u direktnom srazu doma njima dali priliku za uzlet i sami smo krivi za trenutno stanje u odnosu na njih.
  • Slavonac86
    476
    Kad će ta sapunica zvana HNL… :grin:
  • Ivdzo11
    5.3k
    Izbor Arijana Ademija (Dinamo)

1. Bruno Petković (Dinamo) 10 bodova
    2. Marko Livaja (Hajduk) 8
    3. Duje Čop (Lokomotiva) 6
    4. Roko Jurišić (Osijek) 4
    5. Toni Fruk (Rijeka) 2
  • Mr Anderson
    9.9k
    Piše da Orlando želi Marca Pašalića. Možda bi mi onda sad mogli Ojedu dovesti.:joke:
  • Ivdzo11
    5.3k
    Menalo navodno viđen jucer u Rijeci
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Ovaj izbor kapetana i ne daje neku prerealnu sliku. Čak i ako preskočimo sad ovu priču Livaja-Petković opet dolazimo do hrpe kapetana koji stavljaju npr. Roka Jurišića ispred Martina Baturine. A to nije realno niti po kvaliteti igrača niti po prikazanoj igri u tom razdoblju. Najviše me negativno iznenadilo što je to upravo napravio i naš kapetan.

Jednostavno mi nije jasno kako Jurišić i Fruk mogu biti ispred Sučića i Baturine...
  • JD s istoka
    0

Ovo je političko glasovanje (mislim na Ademijevo)
    na listi se nalaze pet igrača iz pet različitih klubova
    Pretpostavljam da je njegovo mišljenje da ovo glasovanje nema neku težinu, pa nema potrebe dodatne rasprave pokretati
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ademi prijašnjih sezona uopće nije stavljao igrače Dinama, ali valjda je skužio da nema smisla ostalim sebičnjacima na nešto ukazivati pa je promijenio priču.
  • Eduardo
    22.2k
    Razgovor s SD-om Rijeke.

• Sajla
    6.7k
    Razgovor s SD-om Rijeke.Eduardo

čovjek je multipraktik.
    sportski direktor NK Rijeka, predsjednik Nogometnog Saveza Županije Istarske, član Izvršnog Odbora HNSa.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Ne mogu opisati koliko me boli racku za to glasovanje kapetana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.