• Keyser Soze
    11.8k
    Znači osvojit će lik koji je nestao na proljeće prošle sezone kad je bilo najbitnije dok je naš igrač riješio oba derbija.
  • Crni86
    7.3k
    Predlozit da klubovi u ligi za ovih milju eura od lige prvaka koje im osiguramo, moraju angazirati psihijatre jer ocito im igraci nisu najboljeg mentalnog zdravlja. A mozda je vrijeme da se i ukine ova nagrada, jer nema smisla. Svatko neka gurne svojih 5 suigraca i to je to.

Cuj to roko jurisic na drugom mjestu :rofl: reprezentativci baturina i sucic igraju valjda tenis, drugi najbolji strijelac lige kulenovic igra biljar. Sramota za sve te ovazi igrace da peru sucica nitko spomenuo nije. Tolko se kuzite o nogometu.
  • striko
    1.9k
    Germanijak piše da Hajduk prodaje Prpića kako bi se pojačao za napad na titulu. Ne znam je li ovo vrijeđanje Prpića ili zdravog razuma. Vjerojatno oboje.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Ako uopće i uspiju prodati Prpića, teško da će se pojačati. Lova od Prpića im treba za život. Spominje se i da Juve prati Durdova.
  • rokikaciga
    20
    Samo nek oni prodaju Prpića :lol:
  • Sajla
    6.7k
    Ma mogu umjesto Prpića i zemlje na Braču prodati Grenland i Kanadu Amerikancima, nema niš od titule - proljeće je Dinamovo i ove godine!
  • NB86
    15.4k
    Prodaju prpica ce najvise osjetit, to bi za nase sanse bilo najbolje, najgore bi bilo da nekog izlevate za durdova na temelju godina, ili da se pojave glupi ameri i preplate pukstasa za kojeg sad u europi mozda 3 milje mogu dobit
  • Peškaman
    5.8k
    Navodno se Rayo Vallecano i Real Sociedad raspituju za njega a da će Hajduk tražiti minimalno 7mil € + postotak.
    Meni to izgleda prenapuhano, 5+ 2(bonusi) + postotak mi izgleda realnije.
    Sociedad je Sučića,tadašnjeg igrača austrijskog Salzburga,prvaka Austrije i učesnika LPa platio 10 mil €.
  • Droljo
    11.3k
    Piše za durdova nešto kao juve. I da će hajduk tražiti 5 ili više mil. Ja sam baš mislio da budu tražili 5 ili manje :rofl:
  • Keyser Soze
    11.8k
    Za Durdova će tražiti 3,5m + bonusi i ostanak do ljeta, a za Prpića minimalno 5m i ostanak do ljeta.
  • NKDZ86
    2.6k
    za durdova će dobit 4 mil. jogurta i fritula
  • rokikaciga
    20
    Ak su Dubai fritule to je najveći transfer ikada, duplo nego Neymar
  • brile86
    121
    Nakon nekoliko tjedana tišine bas danas izašla masa članaka za Prpića i Durdova. Njušim plaćene članke i očaj zbog prazne kase.
  • Crni86
    7.3k
    Oni prpica moraju prodati kako bi mogli zatvoriti proslogodisnji budget i namiriti gubitak od 12 milijuna eura. To su ionako i sami najavili kad su prodlai pricu da ce se te prodaje gledati u 2024. godini te da gubitak nece biti 12 vec 2 milijuna eura hehe ali od nasih medija se nitko toga nije uhvatio pa da vristi na sve strane kako hajduk nije prodao ni jednog igraca i zavrsio je godinu s 12 milijuna eura gubitka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.