• Haza
    7.9k
    Dobio sam info koju ću još provjeriti. Sučić i njegov agent navodno imaju pravo na 30 posto odštete od transfera, a mora se platiti i Zrinjskom naknada za razvoj igrača koja je vezana na transfer.
    Pokušava se u pregovorima utjecati da se mali i agent odreknu dijela postotka.
    Očito nije mali imao slučajno mala primanja, nitko ne spominje niti potencira općenito koliko igračima ide postotka od transfera.
    Molio bi bez histerije, ovu ću info dodatno provjeriti, ali evo, čisto da se zna zašto zapinju navodno pregovori (zašto su zapinjali i pregovori oko njegovog ugovora). Isto tako, postotak nije ugradila ova Uprava nego Perasica, ona ga je i dovela preko Zdravka.
  • Omake
    5.1k
    Fode Ballo Toure učini pravu stvar!
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Nadam se da dovodimo lijevog beka.

P.S. ovo je random post samo da se otvori nova stranica da mogu vidjeti što pišu Haza i Omake.
  • hardek
    3.8k
    Ne kažem da lažeš ali meni je nepojmljivo da se relativnom anonimusu kojeg si doveo za 200 000 dalo 30% od budućeg transfera.
  • Crni86
    7.3k
    navodno imaju pravo na 30 posto odštete od transferaHaza

Nema problema. Nas zahtjev neka bude za 30% uvecan prema interu. Ako bi pristali na 20 milijuna, 28 trazimo od intera. Pa nek agent i igrac vide da li je inter tolko zeljan platit.

Mi zelimo zaraditi npr 20 milijuna eura pa nek inter i sucic vide tko ce se odrec 7-9 milijuna eura.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    S obzirom na zavrzlame s postotkom, bio bih zadovoljan s 15 mil. + bonusi/postotak od prodaje uz odricanje Sučićevog postotka od transfera.

Nego, kakva je situacija s postotkom kod Baturine? Sjećam se da je Miro pisao da on nema postotak od prodaje, a dolazile su informacije s drugih strana da ima.
  • Haza
    7.9k
    Ne kažem da lažeš ali meni je nepojmljivo da se relativnom anonimusu kojeg si doveo za 200 000 dalo 30% od budućeg transfera.hardek

Ako se zna da ga je doveo Zdravko, onda je zapravo sve i logično, šta ne?
    Isto da razjasnimo, ja ne lažem. Na forumu iznosim svoje mišljenje, ili informacije koje sam čuo, za koje odmah naglasim dal' su provjerene, ili ih moram potvrditi. Laganje bi bilo da izmišljam priče.
    Nikada nisam izmislio niti jednu priču. Većinu stvari koje čujem su od ozbiljnih ljudi, ali jebiga, i oni nekad imaju krivo info.
  • ElDorado
    1.5k
    Živio besmrtni rikverc!!!
  • Zagi
    9k
    Gledaš na to iz perspektive kaj ima najviše rezona za klub.
    Ekipa koja ga je dovodila ima malo drugačiju perspektivu.
  • Haza
    7.9k
    Sjećam se da je Miro pisao da on nema postotak od prodaje, a dolazile su informacije s drugih strana da ima.Izet Hajrović

Miro tvrdi da sav transfer Baturine ide nama, ja sam od nekoliko ljudi bliskih Zahori čuo da igrač i agent imaju postotak. Nažalost, nitko ti neće službeno to potvrditi.
  • Jos-Optimus
    4k
    Ja apsolutno ne vidim problem s obzirom da ima ugovor do 2028. Nigdje ti dečko ne moraš, niti Dinamo mora pristati na išta. Dosta je više ucjena, Dinamo kontrolira situaciju, što se tiče prodaje - ima se koga i prodati, a ti ne moraš nigdje
  • ElDorado
    1.5k
    pa ne kužim kak ti je nepojmljivo? Pa tak je krimos funkcionirao 20 godina. Lovicu od kluba djelio igracima i sebi. Oko toga je cijelo kljucno pitanje ‘da li je klub oštećen’. Smrdljivi zadah proslih vremena. Užas.
  • Zagi
    9k
    Nažalost, nitko ti neće službeno to potvrditi.Haza

Meni je zanimljivo kako mediji "znaju" informacije oko svakog Kanginog bonusa , a ovakve stvari su desetljećima bile totalno neprovjerljive.
  • Bernard
    630
    šta šnjim, neka nova info??
  • Haza
    7.9k
    Meni je zanimljivo kako mediji "znaju" informacije oko svakog Kanginog bonusa , a ovakve stvari su desetljećima bile totalno neprovjerljive.Zagi

Ja sam službene bonuse Gvardiola poslikao i poslao private par forumaša (Nitkobitan i još neki, ne sjećam se kome sve;)).
    Takve stvari neću staviti nikad na forum, ali, volio bi ponoviti, to su normalne stvari, i većina igrača i agenata imaju uglavljen dio postotka u transferima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions