Ma buraz pa igramo na godspodštinu već 2 godine pa je sve gore i gore. — mali M
a) pretjerujemo sa reakcijama, dosta kritika je i opravdano,
b) klub ne radi sa novinarima/medijskim kućama
c) klub nije dovoljno transparentan i pravovremen pa ostavlja mjesta špekulacijama — The Undertaker
a) pretjerujemo sa reakcijama, dosta kritika je i opravdano,
b) klub ne radi sa novinarima/medijskim kućama
c) klub nije dovoljno transparentan i pravovremen pa ostavlja mjesta špekulacijama — The Undertaker
Dugorcno ce ljudi odmah odmahnut rukom i rec evo opet ovaj sere. Ili nije napiso tironi/vice, nije to istina. — Crni86
Pa jebote još dok sam igral ove pajcek zagrebačke lige sam dobival za gol i za pobjedu po 50 kuna :lol: — rokikaciga
ja kao amater vidim gomilu grešaka a mogu misliti kako to vide profesionalni novinari. Od objava na društvenim mrežama sa greškama i nepotpunim informacijama do izjava Zajeca (Rovinj) i Marića (članski dan) nakon kojih je više upitnika nego prije njih. Onaj poziv na konferenciju za tisak i objava na klupskoj stranici da je Bjelica bivši prije konferencije je sve. — The Undertaker
pretjerujemo sa reakcijama, dosta kritika je i opravdano, — The Undertaker
b) klub ne radi sa novinarima/medijskim kućama — The Undertaker
ako su odnosi sa novinarima gori nego kad se preuzelo klub onda netko u klubu ne radi dobro — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.