• NKDZ86
    2.6k
    Idu crnci Fabia Cannavara!!
  • Bosskovitz
    14k
    To bi doduše možda značilo u jednu ruku i ukidanje nekih akreditacija i protivljenju nekoj osnovnoj demokratiji, međutim, ako je to jedini trenutno relevantni i dobar način za počet taj "obračun" onda svakako jest, jbg.Navijač Dinama

Nema tu osnovne demokracije; Dinamo nije (za razliku od nekih drugih klubova u Hrvatskoj) tijelo javne vlasti i nema obvezu informiranja sire javnosti, odnosno da budem konkretan: ne postoji nikakvo zakonom zajamčeno pravo novinara da budu akreditirani na stadionu za naše utakmice. Radi se o kolegijalnom odnosu i elementarnim pravilima lijepog ponasanja.

Ako klub procijeni da se neki novinari, redakcije ili izdavači ne ponašaju u skladu s tim elementarnim pravilima te iskorištavaju svoju poziciju za nanošenje štete klubu, klub im itekako može ograničiti pristup.

Koliko je to pametno i hoćemo li time više dobiti ili izgubiti, to je drugi par rukava.
  • The Undertaker
    6.5k
    Možemo li konkretno, koji su to novinari (redakcije) korektni a koji su nekorektni prema klubu?
  • hardek
    3.8k
    Izgleda da ćemo stvarno prodati Sučića. Kad su krenule prve informacije o interesu Intera nadao sam da će se to preselit na sljedeći rok.

Da se pričekalo do ljeta vjerujem da bi se tu više klubova uključilo pa bi se i odšteta mogla malo dići.

Ono što mi se ne sviđa kod slučaja Sučić je činjenica da top 5 igrač u klubu i reprezentativac Hrvatske ima najmanju plaću u klubu. Nebitno očekuješ li njegovu prodaju za tjedan dana, sjedni s igračem i agentom i doslovno prepiši isti ugovor koji ima samo povećaj plaću. Na taj način barem znaš da si napravio sve u svojoj moći da igrača zadržiš u klubu koliko god možeš. Na kraju krajeva na taj način svojim mladim igračima pokazuješ da držiš do riječi sa onim evo vam malo para sada, ali ako se probijete dobit ćete više.

Možda sam ja lud, ali vjerujem da povećanje plaća ključnim igračima u pravom trenutku dovodi do bolje pregovaračke pozicije.
  • CastAway1986
    2.4k
    ja se isto slažem s tobom da bolji ugovor te stavlja u bolju pregovaračku poziciju..Isto tako koliko sam čuo njegov menadžer nije forsirao bolji ugovor ali je želio jamstvo da ga se proda kada dođe zadovoljavajuća ponuda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.