• Sajla
    7.3k
    Špika po TMu vrijedi 2mil eura i ima ugovor još 2,5 godine, a Galešić je kod transfera vrijedio 3m prema istoj stranici. još nema 26 godina tak da se za njega neka lova mora dobiti. ne vidim kako bi to Rijeka platila.
  • Paggini
    38.9k
    Selahija za Špikića + postotak od Jankovića (recimo 25 posto hehe), eto deal.
  • Mr Anderson
    10.8k
    Nema spika veliku placu u dinamu, rijeka mu je klub po mjeri al bi im uzeo 1 mil odstete za njega a oni to ne placaju; spika moze tamo zavrsit jedino ako im ga poklonimoNB86

Ima 360.000 godišnje. Rijeka mu to nikad neće dati, a neće ni nama platiti odštetu. Jedino da prebijemo s Galešićem dio.
  • E46
    1.2k
    Kolega sami se instalirajte na poziciju SD, ovo je odlicna ideja.
  • Sajla
    7.3k
    ja sam svoj post pisao u isto vrijeme kad i ti, ovih mojih 2mil nije bio odgovor tebi jer nisam ni vidio tvoj post :) ali svejedno, 2 ili 3 milijuna, Rijeka ne plaća takve odštete
  • NB86
    15.9k
    Rijeka mu to nikad neće datiMr Anderson

Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njih, selahi koliko znam ima bar koliko i špika kod nas, problem je po meni odsteta jer spika nema preprodajnu vrijednost, onda im je bolje te novce potrosit na slobodnog igraca
  • Ivdzo11
    5.7k
    Hvala Brbiću što covjeku ne uništi karijeru :grin:

Hviča Kvarachelia nalazio se pod budnim okom Poljuda, točnije Marija Brkljače, koji je krajem 2018. u ured Hajduka predao opširno skautsko izvješće uz zaključak:

“Definitivno veliki potencijal kojeg bismo trebali dovesti u svoju drugu momčad i pripremati za ulazak u prvu kroz period od šest mjeseci do godinu dana. Definitivno igrač za potpisati”.

Završno, ali i podjednako važno - Hajduk je vjerovao da će (Kvaracheliniju) poziciju ofenzivnog veznjaka i krilnog napadača vrlo skoro podariti mladiću iz svoje škole. Znate da je Tonio Teklić od samog početka bio podvučen kao velika nada Bijelih.
  • Droljo
    12.4k
    Znači treba brkljaču dovesti za skauta.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njih, selahi koliko znam ima bar koliko i špika kod nasNB86

Rekao je Mišković jednom prilikom na nekom podcastu da nitko u Rijeci nema preko 250 tisuća eura godišnje, da je to plafon koliko Rijeka plaća igrače.
  • nemapredaje
    4.3k

Na postotcima Jankovića će se okrenuti još 5-6 transfera :lol:
  • Omake
    5.9k
    Brkljača otkrio Kvichu, a prvo razjebao Goricu, a sada će izgleda i Šibenik.
  • rokikaciga
    492
    Ocito je bolji skaut nego SD
  • vjeko1701
    12.4k
    Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njihNB86

Prošli su i ti dani za njih.
  • Nadmocniji
    427
    Kapetan Osijeka Vedran Jugović je na prvom mjestu stavio Marka Livaju, a drugi najbolji igrač lige mu je suigrač Roko Jurišić. Na trećem mjestu je Dinamov Bruno Petković, a Jugović je na četvrtom mjesto stavio još jednog suigrača – Marka Malenicu. Peti na popisu je Martin Baturina.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Znači osvojit će lik koji je nestao na proljeće prošle sezone kad je bilo najbitnije dok je naš igrač riješio oba derbija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.