• Droljo
    11.3k
    ne znam koliko Špikić vrijedi,rakurs

3 mil
    IMG-20250120-144254.jpg
    ja sam na rezultatima gledao.
  • Sajla
    6.6k
    Špika po TMu vrijedi 2mil eura i ima ugovor još 2,5 godine, a Galešić je kod transfera vrijedio 3m prema istoj stranici. još nema 26 godina tak da se za njega neka lova mora dobiti. ne vidim kako bi to Rijeka platila.
  • Paggini
    34.5k
    Selahija za Špikića + postotak od Jankovića (recimo 25 posto hehe), eto deal.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Nema spika veliku placu u dinamu, rijeka mu je klub po mjeri al bi im uzeo 1 mil odstete za njega a oni to ne placaju; spika moze tamo zavrsit jedino ako im ga poklonimoNB86

Ima 360.000 godišnje. Rijeka mu to nikad neće dati, a neće ni nama platiti odštetu. Jedino da prebijemo s Galešićem dio.
  • E46
    1.1k
    Kolega sami se instalirajte na poziciju SD, ovo je odlicna ideja.
  • Sajla
    6.6k
    ja sam svoj post pisao u isto vrijeme kad i ti, ovih mojih 2mil nije bio odgovor tebi jer nisam ni vidio tvoj post :) ali svejedno, 2 ili 3 milijuna, Rijeka ne plaća takve odštete
  • NB86
    15.4k
    Rijeka mu to nikad neće datiMr Anderson

Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njih, selahi koliko znam ima bar koliko i špika kod nas, problem je po meni odsteta jer spika nema preprodajnu vrijednost, onda im je bolje te novce potrosit na slobodnog igraca
  • Ivdzo11
    5.2k
    Hvala Brbiću što covjeku ne uništi karijeru :grin:

Hviča Kvarachelia nalazio se pod budnim okom Poljuda, točnije Marija Brkljače, koji je krajem 2018. u ured Hajduka predao opširno skautsko izvješće uz zaključak:

“Definitivno veliki potencijal kojeg bismo trebali dovesti u svoju drugu momčad i pripremati za ulazak u prvu kroz period od šest mjeseci do godinu dana. Definitivno igrač za potpisati”.

Završno, ali i podjednako važno - Hajduk je vjerovao da će (Kvaracheliniju) poziciju ofenzivnog veznjaka i krilnog napadača vrlo skoro podariti mladiću iz svoje škole. Znate da je Tonio Teklić od samog početka bio podvučen kao velika nada Bijelih.
  • Droljo
    11.3k
    Znači treba brkljaču dovesti za skauta.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njih, selahi koliko znam ima bar koliko i špika kod nasNB86

Rekao je Mišković jednom prilikom na nekom podcastu da nitko u Rijeci nema preko 250 tisuća eura godišnje, da je to plafon koliko Rijeka plaća igrače.
  • nemapredaje
    4.1k

Na postotcima Jankovića će se okrenuti još 5-6 transfera :lol:
  • Omake
    5k
    Brkljača otkrio Kvichu, a prvo razjebao Goricu, a sada će izgleda i Šibenik.
  • rokikaciga
    7
    Ocito je bolji skaut nego SD
  • vjeko1701
    11.5k
    Dat ce mu 250, mozda i 300, jedan muric je imao preko 200 kod njihNB86

Prošli su i ti dani za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.