• Mr Anderson
    9.9k
    Ljudima očito nije jasno da se dogodio naš pad, ali i veliki rast drugih zemalja koje ulažu u rukomet i kao što vidimo nekima se to ulaganje brzo vraća. Zanimljivo, kada je npr. Maroko na nogometnom SP u Katru namučio Hrvatsku i u grupi i u tekmi za treće mjesto, nije bilo komentara kako je sramota da nas neki tamo Maroko drži u neizvjesnosti, nego se čak i pravdalo argumentima "pa Maroko je dobra repka, ne znam čemu čuđenje, imaju par vrhunskih igrača koji igraju u top klubovima". Iako se taj argument može koristit i za Egipat u rukometu, iz nekog razloga ga ljudi ne koriste. :chin:Sibirski plavac

Sam si odgovorio u prvoj rečenici. 90% ljudi uopće ne prati rukomet osim kad ih RTL počne bombardirati najavama za neko prvenstvo. Kod nas se u rukomet jako malo ulaže već godinama, ne možeš se samo na račun talenta provlačiti.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    90% ljudi uopće ne prati rukomet osim kad ih RTL počne bombardirati najavama za neko prvenstvoMr Anderson

A ono, to se može reći za svaki sport koji nije nogomet, barem kod nas u Hrvatskoj. I košarku, vaterpolo, tenis, veslanje, skijanje, futsal i ostale sportove di znamo imati uspjehe, velika većina javnosti ne prati osim ako se igra za neko odličje. Košarka kao sport koji je nakon nogometa sport broj 2 u svijetu (nikakav usrani kriket i slične gluposti koje nam na onim listama popularnosti žele podmetnuti kao drugi najpopualrniji, samo zato što taj sport gleda milijarda ljudi, a to što tih milijardu većinom čine 2-3 zemlje u južnoj Aziji, nikog očito nije briga), je kod nas praćena samo kroz NBA. Prosječni Hrvat koji se čak i može nazvati sportskim fanom nema pojma o europskim klubovima, pa čak ni o reprezentacijama koje nisu Hrvatska/Srbija ili SAD. Ovo za repke me posebno čudi jer u svim ostalim sportovima upravo repke i velika natjecanja zanimaju najviše ljudi. O našim klubovima i repki da i ne govorim. Koliko god nam rukomet bio u krizi, dam se kladit da zaustaviš na ulici 10 ljudi (neovisno prate li sport ili ne), ljudi bi znali nabrojati jednak broj naših rukometnih reprezentativaca kao i košarkaških, a možda čak i više rukometnih s obzirom da još nisu potonuli koliko i košarka.
    Kod nas se jedino nogomet može nazvati sportom koji je popularan i ima praćenost. Eventulano još NBA i npr. Formula 1 (znam dosta ljudi koji ju prate) i to je više manje to, ostali sportovi su aktualni prema uspjehu repke ili klubova.
  • Facke
    4.8k
    Al problem je i kod nas da mi dosta put pre rane otpisame igrace. Balica ili Lackovica sme naprimjer v one vreme rane otpisali. I tu sme kroz vreme iste gubili kvalitete. Na jeden Strlek nije pozvan a sad ga je uzel Fuchse Berlin , drugoplasirana momcad Bundeslige, da im pomogne osvoniti naslov. Njima je sa 36 dobar , nama ne.
    Balica sme otpisali 2012. A igral je jake kvalitetne do 2015 kad je zavrsil karijeru. Kod Lackovica jos gorse. Otpisali ga 2013 a igral do 2020. I te kvalitetne. Neke odluke jednostavne ne kuzim niti nebum kaj se tice nasega rukometa. Isto tak i Marica, i Musu sme otpisali rane a zamjene , pogotove karakterne nemame.

Nasi novi mladi rukometasi su jednostavne pre mlaki, nemaju pobjednicki mentalitet , nemaju nikakuv mentalitet. Mi kad sme fulali scera onaj napad za 19/19 nisme gol dali 15 minut iz igre. Mi sme mentalne tulke pali v tom momemtu da je strasne. A i ste da njih vodi. Eto more Karacic, ak bu uopce dosel u formu sad. Ali nije to vise to. Ne da nasi rukometasi nemaju kvalitetu , imaju, sigurne ne ko Danska, ali je tu. Nas veliki veliki problem je kaj sme mi zadnjih par let upali u mlin luzerskoga msntaliteta. Ja tu ne vidim pravoga vode. I da je Dule spremen, nemre on to sam. Mene najvise smeta taj nikakuv karakter v ekipe , taj los mentalitet. Cim mi gubime ili v kljucnem trenutku ne zabime, mi strasne padame umeste da tek odna dodame gas. Uz borbu i zelju , teri nas je i krasik duge v rukometu, mores pune nedostatka momcadski nadoknaditi. Al toga pri nami vise nema. Mi na terenu imame previse klincuv a ne muskarcuv. I to ti je onda rezultat.
  • Probirštift
    688
    Prate li ljudi UFC ovdje
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Island tambura Slovence gore nego Egipat nas jučer. Halgrimsson na golu, ajme kako brani večeras, uništio ih mentalno. Njega se najviše plašim kad budemo igrali s njima, pogotovo ako nam ta tekma bude rezultatski bitna...
  • Dand
    14
    sve, a hvala Bogu sve više mlađe generacije Boysa aktivno trenira borilačke sportove - jest da je možda trend koji je iniciran od poljskih i ruskih robota, ali kad se sjetimo tadašnjeg kadra "prve bande Europe" bilo je tu dosta navijača sa takvom pozadinom što je s obzirom na tadašnju situaciju bilo ne baš uobičajeno i sigurno nemali faktor za stjecanje takvog statusa
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Znači ako sam dobro skužio po nekim novinarskim člancima, možemo ispasti sa turnira čak i ako dobijemo sve 3 tekme u drugoj rundi? Krasno...
  • miro
    5.2k
    Da, jer onda ovisi kako će Egipat odigrat. S nama imaju plus 4, da npr. izgube od Islanda 2 razlike, a mi tucemo Island 2 razlike, mi smo na gol razlici -2, Egipat na +2, a Island na 0, itd...
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Znači npr. mi dobijemo sve 3, a Egipat također dobije sve 3, to nam znači prolaz?
    Čak i ne zvuči toliko nerealno, barem s Egipatske strane, s nama je sve moguće. :rofl:
  • miro
    5.2k
    da, ako i Egipat i mi sve dobijemo, idemo dalje
  • Mr Anderson
    9.9k
    I Slovenci su tu, u sličnoj situaciji ko mi. Računaju da mogu sve tri dobiti.
  • Twisted1
    607
    I Slovenci su tu, u sličnoj situaciji ko mi. Računaju da mogu sve tri dobiti.Mr Anderson

Mogu, ali ne igraju mi nešto dobro.

Inače, Egipat ostao bez Heshama, prvog lijevog vanjskog za drugu rundu.

Nakon sutrašnjeg dana ćemo biti pametniji s kalkulacijama s obzirom da međusobno igraju Island i Egipat.

Mi imamo lagano rastrčavanje protiv Zelenortskih otoka, i onda u petak slijedi Island koji kako sam i rekao imaju težu utakmicu s Egiptom prije nas.

Nadam se da Egipat to dobiva, pa da ne moramo misliti o gol razlici, ali kao što sam rekao u srijedu navečer ćemo znati gdje smo i kako smo. U oba slučaja sve tri treba dobiti, a onda ako se i to dogodi najvj. četvrfinale u Zagrebu na megdan Francuzima.
  • Sven
    98
    Ovo Djokovicevo prenemaganje mi je u rangu Viniciusa i njegovih idiotarija
  • Eduardo
    22.2k
    baš sam početkom drugog seta krenuo pisati o tome kakav je Đoković folirant, ali sam odustao... odmah nakon gubitka prvog seta "osjeća zatezanje mišića" i odlazi na kratko s terena, onda se vrati i krene s 3:0 u drugi set. Scenarij viđen već nebrojeno puta.
  • Twisted1
    607
    kakav je Đoković folirantEduardo

I mene to nervira.

Isto situacije kada vodi, a netko osvoji lijepo poen, pa plješće. S druge strane kada se isti poen dogodi u situaciji dok on gubi, odma deračina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.