• gaTeDZG
    103
    Čitati članke tzv. Dinamovih novinara ovih dana usporedio bih s gledanjem europskog ragbija koji se odigrava trenutno u Areni.

Negledljivo, mizerno, bol u očima i mučnine u trbuhu, i to ne zbog 10ak piva koje su neophodne u ovakvom svijetu...
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Kratki izvještaj iz prijestolnice Engleske;

Suho,ugodnih 5-6 stupnjeva, lagano podrhtavanje u najavi...
  • Bosskovitz
    14k
    Dok god smo treći i na -7 neka novinari slobodno deru. Neka ih naša Uprava i naši igrači demantiraju na terenu.The Undertaker

Ne. Neka konstruktivno kritiziraju loše postupke, ali ova trovačina kojoj svjedočimo, gdje unaprijed pljuju po igračima prije no što su uopće došli, huškaju na njih, de facto pozivaju ostale igrače da ne surađuju s njima na terenu jer će ovi tako još više zaraditi, prljavo lažu, preuveličavaju, izmišljaju probleme gdje ih nema (kao da ih nema dovoljno), mute za interese vrlo opasnih ljudi koji bi vrlo rado opet krali novac iz kluba, napadaju klub čim stignu i kako god stignu... a tobože klupski novinari, "naši", oni koji žive prvenstveno od pisanja o Dinamu - to je prevršilo sve i tako vrlo niske granice etike sportskog novinarstva.

Nitko ne kaže da novinari ne trebaju kritizirati, ukazivati na manjkavosti i slično, ali ovo čemu svjedočimo zadnjih par mjeseci je sramota. I svi znamo zašto je to tako, no nisam siguran da trebamo nastaviti biti toliko tolerantni i praviti se da to ne znamo.
  • The Undertaker
    6.5k
    ali ovo čemu svjedočimo zadnjih par mjeseci je sramota. I svi znamo zašto je to tako,Bosskovitz

Po meni, tako je zato što smo loši. Većina novinara i ovdje i vani je ista, nekritički te gaze kad si loš i nekritički te slave kad si dobar. Valjda su zaključili da im to bolje prodaje novine. Plus što reketare klub tražeći neku protukorist.

Ne vidim drugi razlog. Ako ti misliš da postoji još nešto (a bitno), slobodno argumentiraj.
  • mali M
    6.4k
    Po meni, tako je zato što smo loši.The Undertaker

Evo ja odgovorno tvrdim da ovo nije razlog. Istu stvar rade i kad gazimo ligu jer onda pišu kako nam je liga dno dna i Dinamo ju je uništio svojom dominacijom. Pa šta čitaš novine od jučer?

Plus što reketare klub tražeći neku protukorist.The Undertaker

E vidiš da možeš jako dobro detektirati razlog lošeg pisanja...
  • Probirštift
    687
    Kad će biti predstavljanje crne zvijeri Kange Štange?
  • E46
    1.1k
    Jel gleda tko sport danas na max sportu, gostuje lesicki i pljuje po apsolutno svemu u klubu.
  • skener
    1.5k
    gostuje lesicki i pljuje po apsolutno svemu u klubu.E46

A što drugo očekivati od njega? Ne trebaš ni gledati znaš sve kaj će reći

I onda kroz dan/dva može se i na Zoni očekivati ponavljanje istih floskula od odabranih
  • rioda
    6.3k
    Jel gleda tko sport danas na max sportu, gostuje lesicki i pljuje po apsolutno svemu u klubu.E46

Taj smećar mi je "najdraži" od svih. Godine i godine je proveo na poziciji u klubu, tad očito nije primijetio krađe i muljaže, a sad izvana primijećuje sve što ne valja u klubu. Mrš
  • NORTE
    13.3k
    Kad će biti predstavljanje crne zvijeri KangeProbirštift

Možda već sutra... imat će pravo nastupa protiv Istre.
    Njega vidim kao važan faktor, vjerujem da će nam dosta značit.

Ivanušeca na terenu nadam se gledamo najkasnije u Osijeku.

Po meni to ne bi trebao biti kraj s dolascima.
  • Mihaljević
    11.2k
    Roster koji sada imamo je trebao biti roster za početak sezone.
  • Navijač Dinama
    9k
    složio bih se sa većinom komentara, do ovog zadnjeg, kojeg ću nešto kasnije prokomentirat iz svog osobnog stajališta i pogleda m

Složio bih se sa Takerovim, da igrači moraju pokazat na terenu, no, tu se radi pak o nečem više.

Da je ovo normalna kritika sto rade raznorazni novinari(danas se na Božju źalost svakakvi nazivaju novinarima,voditeljima, voditeljicama i ostalim idotlukom), pa stvarno nema problem, ali ovo što oni rade i ovi idioti podcasteri(danas i svaka suša uzme kameru priča u nju i on je neki analitičar, znalac, vloger, poznavaoc kurac palac, koji pojma o životu nema) je patološko udaranje nekoga u poluzalegnutom stanju.

Ovo je baš iskaljavanje frustracija i svega nakupitog i nenakupitog, ovo je baš iz skoro ničega pravljenje državnog neprijatelja, pa se onda tu nadodaju još neki titrači jajca tim nebitnim, ali glasnim likovima( npr. dinamovi fb komentatori koji onog deliju Lesija i kmera Krušelja i Olivaria i njihove gluposti smatraju nekakvim svetim pismima) i onda dobiješ prčvajzinu neviđenih razmjera kojoj svjedočimo.

Da se vratim sad vratim na Bossa i ono što se ne slažem.

ali ovo čemu svjedočimo zadnjih par mjeseci je sramota.Bosskovitz

Ne bi rekao zadnjih par mjeseci. Obračun novinarskog aprata(medija) protiv Dinama traje unazad godinama i godinama, nije to samo od dolaska novih ljudi, odnosno nove uprave.

Ne, stvar je samo ta, da je u klubu prije na konferencije izlazio "taj" iz stare garinature koji je rokao iz svega i svačega, ne biravši sredstva, ponajviše svoju dugu egoističnu jezičinu, pa po novinarima, neki su se okorišćavali(interesndžijska piskarala tipa ex. hajdukovac Olivari) pa samim time su šutili, međutim oni koji nisu i koji su probali napravit neku kritiku ili da imamo medijski linč kao sada, su nailazili na ona, jel famozna Božićna proklinjanja, Joce Amsterdame i sl.

Danas takvo što nemamo, dal je bolje ili nije, u konteksttu isključivo obračuna sa patologijom novinara koju izkazuju (i da me oprostiš na izrazu) pišaju i seru po klubu kako tko hoće, e ne znam, ali sam siguran da bi nam trebao ne nužno jedan odnosno netko, nego klub, odlučno kao klub cijelina da pokuša novinarima i medijskome linču stati na kraj ili makar ih smanjit.

To bi doduše možda značilo u jednu ruku i ukidanje nekih akreditacija i protivljenju nekoj osnovnoj demokratiji, međutim, ako je to jedini trenutno relevantni i dobar način za počet taj "obračun" onda svakako jest, jbg.

Od teške šutnje i igranja neke imaginarne bečko-zagrepčanske gospode, koja se ne bi štel mešat, nažalost ne postižemo ništa, nego ćemo trpit, a ovi koji udaraju i pišaju po klubu će samo nastavit, a onda će se sav taj pritisak sa kojim se nose prvenstvrno ljudi u klubu, prenjet i osjetit na igrače, pa i da ti ne znam o kakvoj se vrsti profesionalaca na terenu radilo.
  • ElDorado
    1.5k
    Nitko nikada nije dobio bitku protiv novinara, njihovo oruzje je prejako. Stalni demantiji nemaju smisla.
    Ali npr na slucaju Kange argumentirani analiticki odgovori kao kolege danas imaju smisla ali ih nazalost nece objaviti. 90% spoetskih novinaara uopce ne kuzi te podatke.
  • NORTE
    13.3k
    Mnogi ti novinari pišu loše o klubu jer po defaultu ne podnose neke ljude u klubu iz raznih razloga.
    Uopće ne obraćam pozornost na njih jer ih uopće ne čitam, ali sigurno rade štetu klubu.

Kao da nije dovoljno što imamo kompletnu medijsku scenu koja pumpa pozitivu i skriva negativu jednog neuspješnog kluba, a istovremeno pljuje po najvećem nogometnom klubu u Hrvatskoj koji je stvorio nogometnu kvalitetu i svjetske uspjehe.
  • rioda
    6.3k
    Uopće ne obraćam pozornost na njih jer ih uopće ne čitam, ali sigurno rade štetu klubu.NORTE

To je sigurno. Nisam upućen i nemam nikakve informacije, ali sam prilično siguran da bi se neki brendovi i tvrtke puno lakše odlučili vezati uz Dinamo da klub ima pozitivniji tretman u medijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.