• Haza
    7.7k
    Očekival bi da će to do sad već biti demantirano pošto tih ovlasti nema u Statutu, jeldaZrnTSCHeZ

Nema ni u statutu da se bavi trener sa sportskom politikom pa se bavi. Govorimo valjda o savjetodavnoj ulozi, nju nitko nikome ne može zabraniti.
    Poanta mogu upisa je bila da se vrlo jasno zna tko je operativno i savjetodavno uključen u sportsku politiku, i da tu nema nejasnoća niti deset plus ljudi.
  • NVKOD
    2.1k
    Kratki uvod u utakmicu između Dinama i Arsenala prije nego što se otvori diskusija:
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nije ulazio u detalje, možda su se tako interno u klubu dogovorili, da to ne izlazi van. Ali je baš razočarano govorio o njemu. Samo je naglasio da nije razlaz bio samo zbog rezultata.Haza

Isto sam i ja čuo iz visokih izvora, ne s toliko riječi, ali da je odnos Bjelice i SD-a bio neizdrživ i da si je Bjelica nekim potezima jako odmagao, a dost tog smo i mi sami na terenu vidjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.