• NVKOD
    2.2k
    Kratki uvod u utakmicu između Dinama i Arsenala prije nego što se otvori diskusija:
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nije ulazio u detalje, možda su se tako interno u klubu dogovorili, da to ne izlazi van. Ali je baš razočarano govorio o njemu. Samo je naglasio da nije razlaz bio samo zbog rezultata.Haza

Isto sam i ja čuo iz visokih izvora, ne s toliko riječi, ali da je odnos Bjelice i SD-a bio neizdrživ i da si je Bjelica nekim potezima jako odmagao, a dost tog smo i mi sami na terenu vidjeli.
  • criticus
    3k

Nisam povjesničar, ali nisu li svi Spartanci izginuli tu na kraju :lol: .

Ovo bi bilo ko dobili su nas, ali smo ih umorili pa su ispali poslije u osmini finala.
  • NVKOD
    2.2k
    Nisam povjesničar, ali nisu li svi Spartanci izginuli tu na krajucriticus

Nema veze ako izgubimo, nije kraj svijeta, ionako je poraz sastavni dio sporta. Kao Spartanci u filmu, i mi smo tu da se borimo do kraja, bez straha protiv nadmoćnijeg protivnika.

Arsenal je velik favorit, puno skuplja momčad i jaka neovisno o ozljedama, ali kao što su Spartanci dali sve protiv mnogo brojnijeg neprijatelja, tako moramo i mi dati sve na terenu.

Ako dođe do poraza, to je samo dokaz da smo se borili s punim srcem i izgubili dostojanstveno, kao pravi sportaši. Važno je da odradimo utakmicu muški, baš kao njih 300 – s ponosom i bez obzira na ishod.
  • criticus
    3k

Ma zezam se, samo ti nastavi sa videima :wink:
  • Toni90d
    1.1k
    Tko je u klubu zadužen za praćenje i prijavljivanje ljudi/firmi/trgovina koje prodaju krivotvorene dresove od Dinama?

Prije pola godine sam poslao mail u klub, nikakav odgovor nisam dobio, a dotična osoba još uvijek radi reklamu i prodaju krivotvorenih dresova.
  • ZrnTSCHeZ
    688

To je između ostalog posao i Državnog inspektorata.

Klub može prijaviti njima i čekati, može slati neka pisma opomene "poduzetnicima" po sistemu APP, sumnjam da će ulaziti u građanske parnice s malim (pre)prodavačima.

Realno, ne znam koji klub ili repka na svijetu su uspješno tome stali na kraj...prođi danas po bilo kojem placu u gradu pa pobroji čiji su sve dresovi u ponudi
    Što naravno ne znači da se ne treba probati zaštiti, kolko god mali izgledi bili.
  • Droljo
    11.2k
    Klub može reagirati samo kod grba koji je zaštitio ako se ne varam. I šta još spada pod trade mark. Ak je nešto drukčije nemre se tu puno, ili se može ići dokazivati sličnost, autorska prava, intelektualno vlasništvo bla bla
  • Dubbbrava
    730
    Jel vrijeme za otvaranje teme Arsenal-Dinamo?
    Ili čekamo da oni danas odigraju svoju utakmicu prvenstva protiv Ville da vidimo oće se još tko ozlijedit :cool:
  • Kristijan992
    403
    Nisam siguran jesam li na pravoj stranici, ako nisam, prebacim. Vidim da prva momčad opet trenira na glavnom terenu kao i prije priprema u Turskoj. Jesu ostali tereni u tako lošem stanju i kakav je plan s time ako netko zna, da li je to privremeno?!
  • JMastermind
    318
    odi zasadi malo trave u dvoriste pa javi kak se primilo.
  • gaTeDZG
    102
    Pali se Arsenal-Villa, a što drugo?!
  • jedan u nizu
    10.8k

A evo i ovaj goropadni Milan, kako kazu nakon osvajanja superkupa, gubi od Juventusa 2-0
  • gaTeDZG
    102
    Nije veliko iznenađenje, kao niti novi "choke" Arsenala... Nevjerojatno koliko su psihički nestabilni, to je već kronično...
  • Haza
    7.9k
    Hajduk dovodi Jana Mlakara, koji se nije nametnuo u drugoj talijanskoj ligi, gdje ima statistiku 34 nastupa 3 gola i 2 asista kao napadač. Novine vrište ćaća i Mlakar garancija za naslov, Hajduku stiže pojačanje, Mlakar dobro poznaje ligu, bit će pojačanje...
    Rijeka dovodi Škorića, koji zadnje dvije godine jedini upgrade ima u vidu nove frizure, novine vrište Rijeka našla zamjenu za Galešića, Rijeka se pojačala u obrani.
    S druge strane, mi šta god napravimo, mediji nas pokušavaju prikazati kao nesposobne, komentari tzv. navijača Dinama su na društvenim mrežama gnjusni, u najmanju ruku.
    Svatko onaj koji se priključi širenju mržnje prema Dinamu, će se onda zapitati kako to da je samo 5500 gledatelja na Istri, kako to da imamo 4 puta manje članova trenutno od Hajduka itd.
    Ne pamtim kad su novinari bili ovako subjektivni kao kod dolaska Kange, umjesto da nama navijačima Dinama to otvori oči, da vidimo kakav se rat vodi protiv Dinama, mi sad okrećemo već novu temu gdje ćemo danima kenjati po klubu na temelju medijskih natpisa o potencijalnoj prodaji Sučića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.