• Oluja
    4.8k
    ovo me podsjetilo kad su cigana pitali jel kad jebo medicinsku sestru.
    Kaze cigan- nisam medicinsku al jesam ovu obicnu
  • Pacho
    106
    Jel ima sta novo u vezi Mikica?
  • SAS1987
    15.7k
    Mora da je ovo normalno u Italiji? Pleme ti ljubimDoktor Kunić

Vidjet cemo kad sretne Gattusa :lol:
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Vidjet cemo kad sretne Gattusa :lol:SAS1987

Tu bi oči mogle bit otvorene ipak
  • Haza
    7.7k
    Imam info od člana IO (neću na forumu napisati od kojeg).
    Bjelica je razočarao cijeli klub, generalno ponašanjem, ne samo zbog rezultata. Stav je zajednički bio da ga se moraju riješiti.
    Oko Mikića vlada histerija samo zato jer mu je menadžer bezobrazan i pokušava ucjenjivati klub, a klub na to neće pristati, pod cijenu i da mali ode. Menadžer igrača im je rekao kao da Hajduk nije opcija (ako mu je za vjerovati).
    Kanga je dobio jako dobre preporuke, nije bio prva opcija, ali su o njemu duže razmišljali, tražili su takav profil igrača, i očekuju od njega puno.
    Laž je da deset ljudi vodi sportsku politiku. Sportskom politikom se bave Zajec, Marić i trener, a Manenica koordinira sve, i navodno je jako pritiskao Marića da završi što prije napadača.
    Sučić je najtraženiji igrač kluba, za njega imaju strašno puno upita, i očekuje se barem 20 milja eura zarade.
    Novi ugovori za Baturinu i Sučića nisu neka ekstra tema, obzirom da obojica žele otići na ljeto, i nema nekog smisla potpisivati zato nove ugovore, kad im postojeći traju do 2028. godine. Nije da forsiraju odlazak, ali je prirodno za očekivati da se obojica prodaju do ljeta.
    Što se tiče našeg SD, taj član IO ima gotovo identično mišljenje o njemu kao i ja, a znate šta sam ja pisao;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.