• Orc123
    10k
    Ndiaye po nicem nije bolji od Kange....dobru paralelu si potegnuo...
  • Nogo
    4.8k

Baca mi na novog :
    https://www.transfermarkt.com/bogdan-mykhaylichenko/profil/spieler/294730

Sumnjam da smo s Taylora spali na Sobola.
  • Crle
    738
    Da barem ubije sezonu radi tih novinarskih klošara. Toliko negativno nisu ni o Maxu pisali a znali su baš govna bacat radi nekih grešaka koje bi onda ispale kao da čovjek ne zna igrati nogomet.

Više integriteta i morala možeš naći kod ulične kurve nego kod tih novinara.
  • vjeko1701
    11.5k
    Ma novinari koji uvijek sve rade da Dinamo osvoji naslov žele zapapriti Rijeci i Hajduku tako da nove igrače Dinama prikazuju kao totalne trube. Usput još dodatno motiviraju te igrače. Usput hvale Rijeku i Hajduk kako bi ih uljuljkali u lažno samopouzdanje i natjerali ih da potoše ono kaj nemaju u nadi za naslovom.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Od kud njima podaci za svaki cent iz ugovora, od iznosa transfera, place igracu do bonusa za golove asiste itd?

Inace nisam primjetio da se sve te stavke znaju niti nakon potpisa a kamoli unaprijed.
    A bas iz toga stvaraju narativ o kockanju kluba i mogucem nezadovoljstvu suigraca.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    ma sitne su to pare za Kangu. On ako bude imao povjerenje , po meni imat će do sad najbolje suigrače u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Om je dobar napadač i nije mu bezveze cijena bila onolika. Mi se žalimo da nemamo scout službe , a eto njega su ozbiljne momčadi dovodile ,sa ozbiljnijim scoutingom. Ja mu Cardiff ne računam kao minus. A Hertha već dogovorila zamjenu . Danac Sebastian Grønning dolazi iz Ingolstadt,samo se dogovaraju da li odmah ili kad mu ugovor istekne ugovor na ljeto. Jebeno statistika 27 golova u 41 tekmi. Mislim da je Kanga naš
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    90 posto nas vi voljeli vidjeti selahija u dinamovom dresu. Ali da su ga naši htjeli dovesti do sad bi on bio kod nas. Na žalost propade nam igrač kakvog profila mi jednostavno nemamo. Jbg ,ali daj bože da se varam pa da nam dodje
  • emreli21
    168
    milijun eura ako ga uzmemo do 1. travnja, 1,5 milijuna eura ako ga uzmemo do 30. lipnja, poslije toga više nemamo buy back klauzulu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    osim što sobol ima 30 tekmi za repku ukraine. Ja sam ga nekoliko puta gledao ,i uvijek dobar bio . Stabilan igrač ,kod nas definitivno prvi lijevi bek . I dalji bi više volio Taylora zbog stila igre
  • Mr Anderson
    9.7k
    Slažem se s Hazom da povučemo Soldu ako se Sučić stvarno proda. Mi bi, ako kupujemo kvalitetnu zamjenu za Sučića morali iskrcati jako puno para, a Soldo je naš igrač koji se dokazao u jednom Osijeku i dobili bi ga za milju. Dolazak Solde ne isključuje Selahija koji bi trebao biti zamjena za Mišića.
  • ElDorado
    1.5k
    Otkud sad ovaj Sobol u priči?
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    ma neki lik od 1000 pratitelja stavio,kao insider . Bez veze
  • emreli21
    168
    ma mislim da isključuje. nažalost. ali marić nema dobro mišljenje o selahiju, pa teško da će završiti kod nas.
  • E46
    1.1k
    Maric bi se trebao sam otpustiti ako ne dovede Selahija, to sto on nema dobro misljenje o Selahiju samo govori kolko nema pojma o nogometu, naravno AKO je istina.
  • emreli21
    168
    da ga želi, Selahi bi već bio u Dinamu. Kratko i jasno. Nisam siguran ni da je Soldo opcija, on bi najradije po Dantasa. Ali mu je problem što ni on sam više nema takvu podršku u klubu svih ljudi oko sebe kao do sada. I više ne može baš sve raditi na svoju ruku. Vidjet ćemo. Ja bi svakako Selahija htio vidjeti u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions