• Droljo
    11.2k
    igrači s "pedigreom"Eduardo

Ja optimizam temeljim na njegovim fizikalijama, nikako pedigreu. Kanga bi, po zakonima fizike, morao izdominirati hnl stopere ako bude spreman u glavi i fizički. 189cm i 90kg bomba
    Edit: naravno, to sve uz uvjet da igramo neki kurac.
  • don
    9.7k
    kao i da Livaković vrijedi puno više pa evo nitko ga nije kupio za višeCrle

vrlo jednostavno - zato jer je golman. Golmani idu za puno niže cijene od igrača.

da Petko vrijedi ne znam koliko pa nitko nije dao 2.5 milCrle

Petko ima 30 godina i sigurno ne vridi "ne znam koliko" i specifičan je igrač.
  • Haza
    7.8k
    kaj se Solde tiče (unatoč solidnoj statistici ove polusezone) mislim da si debelo, ali baš debelo u krivu.blue heart 72

Ulovili ste se kao da sam napisao da od Solda očekujem da bude novi Brozović. Samo sam konstatirao da je on dobar potencijal, ima jako dobre brojke u Osijeku, i ono što se vjerojatno svi slažemo, vrijedi na tržištu više nego što bi ga mi morali platiti.
    Slična je situacija bila sa Čavlinom, kad smo ga ljetos doveli, s tim da Čavlina nije izdržao pritisak kluba ranga Osijek...
    Iako, moram priznati da o Soldi imam definitivno bolje mišljenje nego što je prosjek mišljenja o njemu na forumu, ali Bože moj, ne moramo se svi složiti u svemu:)
    Plus, napisao sam da Soldo igra pozicije 6 i 8, nigdje nisam napisao da je igrao samo poziciju šestice.
  • Peškaman
    5.8k
    Vjerujem da ga naši neće pustiti za 15+bonusi+postotak, premalo za 21-godišnjaka koji je već u početnoj postavi reprezentacije renomea Hrvatske,igrača Dinama koji igra LP.
  • Crle
    735
    Da slažem se. Plus što ima neke minuse kao igra sa nogom i izlasci. Dok je na crti izvrstan. No kod golmana se i ovo gleda.

Za Petka se govorilo da će otić sigurno za tako malu odštetu.

Poanta mog posta je bila da to što mi mislimo da igrač vrijedi puno više ne znači da toliko vrijedi na tržištu.
  • Crni86
    7.3k
    Prodaja sucica i vjerojatno batija na ljeto su mi okej, ukoliko cemo taj novac potrositi na kompletni redizajn ekipe. Inace nema smisla prodavat obojicu.

Kaj se tice solde, ima trkacke kapacitete ali ni meni trenutno on nije igrac za dinamo. Na kraju i sucic kad je ostao s ekipol nije bio za ekipu dinama pa je sve ostalo povijest. Nekad je potrebno riskirati kako bi profitirao.
  • Droljo
    11.2k

Koja je svrha tog ižaka ante sučića? :fire: boom :fire: možda neki igrač pređe negdje. I šta se desi tada? Dobije puno lajkova pa ga to motivira za dalje objavljivat gluposti?
  • Crni86
    7.3k
    wanna be hrvatski romano. Bezveznjak teski.
  • Haza
    7.8k
    Što se tiče Kange i šta će nam on dati i dal' se isplati za njega dati 2 mil eura.
    Brodića je neki tamo Ujpest platio 1.5 mil eura, nakon jedne ozbiljne HNL sezone u karijeri, i to u 27 godini. Nitko ne može garantirati za niti jednog igrača da će kod nas biti top, pa jedan Coutinho je propao u Barceloni. Kanga ipak ima iza sebe neki ozbiljan nogomet, i ne mislim da će biti katastrofa.
    Mi smo platili proviziju za Drmića, i dali mu s pokidanim koljenima 1.2 mil eura neto po godini. Šutala smo platili kao stopera 4 mil eura, realno, 2 mil eura za napadača koji dolazi s ozbiljnim iskustvom, u zimskom prijelaznom roku je ok priča. Dal' je moglo bolje, vjerojatno je, ali recimo Zvezda je platila Ndiayea 5 mil eura, a on meni nije puno bolji igrač od Kange.
  • E46
    1.1k
    nadam se da cemo mu zbog ovoga clanka uzeti i selahija da ima jos vise razloga za vristati po x-u.
  • ElDorado
    1.5k
    Cannavaro je na pripremama pokazao da ga zanimaju samo 100% spremni i fizicki i mentalno. Pod Bjelicom i Jakirom Misic i Petko zicer bi trenirali s momcadi i tolerirala bi se boli me kurac angaziranost Petka. Zato mi se cini da se pod Fabijom prvih mjesec dana ne bu bas naigrao. Kanga ce imati puno prilike za dokazivanje i toplo se nadam da ce biti taj.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Sami me zanima hoce li se ispricati Kruselj i slicni ako ovaj pocne trpati
  • Dudu 9
    413

Taman posla, samo će se prebaciti na nekog drugog.
    Tako taj šljam funkcionira.
  • Jaro
    8.7k
    molio bih upozorenje kad se linkaju clanci ovog genetskog otpada...
  • don
    9.7k
    najveća želja mi je da uzmemo titulu i da u njoj uveliko pomogne Kanga svojim golovima.
    a onda ću istetovirat Kangu kako drži trofej na Trgu u 5. misecu.

Dečka je ispljuvalo već pola hrvatske a čovik još nije ni doša u Zagreb. :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions