• Pavinho
    199
    Jedva cekam da Kanga zabije par golova, odmah ce se prica okrenut
  • UberAlles
    62
    jedva cekam Kanga hattrick na Poljudu. Jedva cekam.
  • Crle
    735
    Ova tema i mišljenja su toliko relevantna isto kao i da Livaković vrijedi puno više pa evo nitko ga nije kupio za više, da Petko vrijedi ne znam koliko pa nitko nije dao 2.5 mil, da Ivanušec vrijedi puno više pa ga trenutno nema na mapi. Itd. Dobro vam je netko napisao da to što mi mislimo da vrijedi 25 m ne znači da ikome drugome vrijedi toliko.

Isto za procjene. Soldo nije Sučić, no koliko je ljudi prije nekoliko godina uopće reklo ili mislilo da će se za Sučića možda dobiti 15-20 m. Ja sam od početka govorio da ga treba gurati no nisam mislio da će tako brzo postići toliku cijenu.

Također i ako ćemo se ponašati na način da ne želimo puštati igrače nego tražimo možda nešto nerealno biti ćemo u situaciji da će neki talenti možda radije htjeti u klub gdje neće inati problem oko budućih transfera. Naravno ne treba ni popuštati da klubski interes pati nego naći sredinu.

I to što su neki lošiji igrači otišli za dobar novac zbog renomea kluba od prijašnjih transfera su isto tako i srušili malo taj renome jer naravno nije da svaki dinamov igrač vrijedi toliko.

Više se smisla za posao može naći na svakom štandu na dolcu nego ovdje. Svi sve znaju.
  • blue heart 72
    2k
    cijenim te kao jednog od top forumaša, pametno pišeš i kužiš nogomet. Ali brate mili kaj se Solde tiče (unatoč solidnoj statistici ove polusezone) mislim da si debelo, ali baš debelo u krivu.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Soldo je vezni Spikic. Ne znam kome to treba.
  • Orc123
    10k
    Kakvi su smradovi ovi novinari.....sve se to radi namjerno! I onda ispid retardirani komentari....bolesnici.
    Ne sjecam se kad je neki igrac Dinama trpio goliko uvreda a da jos nije ni potpisao za klub. Sad nema Maxa pa nasli novoga Pedra.....smeca lesinarska!
  • marcio amoroso
    39k
    Soldo ima dobre brojke u smislu golova i asistencija, ali Soldo u Osijeku ne igra šesticu kao što je kolega @Haza napisao. Soldo u Osijeku igra desnu osmicu. Šesticu kod njih igra Jugović.

Soldu treba pratiti, ali trenutno sigurno nije igrač za Dinamo.
  • ElDorado
    1.5k
    Ne sjecam se koji ali neki trener je rekao za Soldu da je najmotoricniji i najbrzi veznjak u hnlu. Ja to bas nisam vidio. Al vidio sam da puno grijesi pogotovo u kratkim i sigurnim dodavanjima.
  • Odani Zgd
    34
    Zna netko koliko bi nas koštao uopće otkup Solde?
  • Eduardo
    22.1k
    Mene ovi upisi o Kangi kako će on u HNL-u zabiti ovoliko, zabiti onoliko, debelo podsjećaju na tovare i njihov modus operandi internet bojne, koja stvara narativ o "najboljem ikad" koji je došao u HNL i kako će izdominirati ligu, i to prije nego što su zapravo i vidjeli igrača na djelu. Slične priče čitali smo i ranije - Milevski, Diamantakos, Ferro, Krovinović, Awaziem, Šarlija... (nastavi niz). Sve redom "spasioci" prije prvog kontakta s loptom u HNL-u.

Bez namjere da budem party breaker i gasim optimizam, ipak bih se suzdržao od bombastičnih prognoza jer nije baš da Kanga u svom CV-u ima izrazito čvrste argumente za pretjerani optimizam.

Ne kažem da neće biti dobar, ali nisam uvjeren da je riječ o igraču koji može preokrenuti ligu na glavu. Potencijal postoji, no u HNL-u smo se već nagledali slučajeva gdje igrači s "pedigreom" na papiru jednostavno ne isporuče ono što se očekuje.
  • Bosskovitz
    13.9k
    sta ako nitko ne ponudi te novce? Imamo nezadovoljnog igraca i sta onda?Zg123

I, kaj onda? Kaj neće igrati, neće trenirati, namjerno će biti loš na terenu da bi 2028. otišao bez odštete?

Napisao sam već da je teško ako dođe ponuda iz ešalona klubova a la Inter jer su igraču atraktivni, a klubovi se daju dogovoriti, no Sučić nije Bati, nije tu četiri godine u prvoj momčadi i cijena bi mu s repkom i još jednom LP trebala rasti. Dečko je čvrsto na zemlji, radišan, uporan, bas je odlican paket za to da s Cannavarom na klupi još napreduje i ode za godinu i pol. Moze mu se i pojacati ugovor za to razdoblje.

Siguran sam da IO i SD imaju kvalitetniji uvid u sve i da zakljucuju na temelju puno vise preciznijih podataka i procjena od nas, no volio bih da Sucic bude dio naseg kadra u LP sljedece godine i onda nakon Svjetskog ode za još više love u još bolji klub od Intera u kojem će onda i stvarno igrati.
  • tp1997
    910
    "Preprodajna vrijednost" odmah na vrhu članka.

Možda smo napokon saznali tko je zapravo Daliban.
  • Paggini
    34.5k

Mislim da stvarno malo ljudi ovdje, a još manje na Facebooku bezuvjetno vjeruje da će Kanga biti čudesno pojačanje. Postoji zdrava sumnja, no pet članaka dnevno već četiri dana o tome koliko je lik loš i koliko ne zabija postaje stvarno komično pretjerano, a neki bi rekli da postoji i agenda iza tih članaka jer ovo postaje besmisleno.

Imam osjećaj kao da im Kanga svima duguje pare i žele ga ocrniti što više. (Hehe ocrniti)
  • ElDorado
    1.5k
    sumnjam jer ne gura ruskog ili bjeloruskog napadača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions