• Sibirski plavac
    2.7k
    Naš dragi Taylor opet nije dočekao kraj tekme u prvih 11 i zamijenjen je u 83. minuti sa likom koji je primarno stoper, a ne bek. Nada umire posljednja, pustite me da sanjam. :lol:
  • Navijač Dinama
    9k
    Valjda netko u sportskom sektoru tko je zato placen moze procijeniti vrijedi li mladi 21 godisnji A reprezntativac drzave koja je bila 2 i 3 u SVIJETU na posljednja dva prvenstva vise od 12 mln EUR?User123

Mješaš kruške i jabuke oko ovoga. Pero je za to vrijeme tih medalja bio još u Zrinjskome, tako da dodirne točke on nema sa tim medaljama i uspjesima koje pišeš, ostatak dio komentara se slažem, al isto tako nitko nije mogao predvidjeti ovakav razvitak Pere u samo godinu dana i ds će dogurat do graničnog prvotimca reprezentacije.
  • Niko1986
    678
    Ne vidim poantu u ovolikoj histeriji. Znamo što je Inter ponudio i da je to Dinamo odbio. Možda na kraju bude prodan za 18 milijuna + dva dodatna i 15 %. Treba pričekati.
  • Papastrumf
    13.7k
    Ako je ovo plafon ponuda za ovakvog igrača s ugovorom do 2028., onda odbijaš sve ponude i igrač ostaje ovdje umjesto da pišeš o bitnosti renomea i da je bolje zaraditi 5 milijuna manje jer ga ipak daješ u Inter.Captain America

Ja osobno ga ne bih uopce prodavao, ali kad bi ga prodavao, radije bi ga dao Interu za 15 milja nego npr. Arapima za 20 i stojim iza toga. Samo to je sto bi bilo kad bi bilo jer ocito ne postoji nitko tko nudi vise od Intera.

Ono sto pricamo ovdje je koliko je pametno ostaviti nezadovoljnog igraca koji zeli otici ili uzeti to sto se nudi i prodati ga.

Niti ja, a niti ti ne znamo kolika je realna cijena ovog igraca na trzistu, mozemo samo bubati.
  • User123
    21
    Nikako ne mogu shvatiti taj mentalitet podcijenjivanja Dinama od strane nas samih.
    - Dinamo izbacuje igrace poput zlatne lopte Modrica, Gvardiola, Kovacica, Edurada, Mandukica, Olma itd
    - Dinamo je dao podlogu 90% reprezentacije koja je 2 i 3 u svijetu a Sucic takoder ide u tom smjeru
    -Sucic je moderna 8ica, ima dobru glavu, vrhunske trkacke kapacitete i uspjesno rijesava svaku stepenicu koja mu si dizala na sportskom putu
    - Igra ozbiljne utakmice za Dinamo u LP i Hrvatsku reprezentaciju
    - Biljezi konstatan napredak
    - Ima Ugovor do 2028, sto Dinamu daje sav laverage svijeta u pregovorima
    - Trziste je takvo da igraci njegovih godina kao sto je kolega Mihaljevic rekao, odlaze za 25+ mln, a svi redom nabrojani su po mome misljenju losiji od Pere
    -Benkovic se prijed 10 godina prodao za tu cifru, a sada bi to bilo 18 mln EUR
    -Hajduk je za Biuka dobio 8 mln EUR a ljudi ne igraju europu 10 godina
    - Shakthar koji je klub malo jaci od Dinama radi transfer od 70 mln EUR
    Zasto mi podcijenjujemo Dinamo i mislio da takav igrac koji zadovoljava ne vrijedi 25 mln EUR kada bi po svakom paramatru trebali toliko dobiti. I da, u tu cijenu sam uracunao slabu HNL ligu, svi znamo da igra u Engleskoj ili Njemackoj da bi i on i Baturina vrijdili najmanje duplo...
  • Pacho
    113

A neki su do nedavno neuspjesno prodavali vafle, ali sad treba vjerovati da su ultimativni procjenjivaci vrijednosti.
  • NORTE
    13.2k
    Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove.Papastrumf

Radije 20 milijuna od npr Betisa nego podcjenjivačkih 15 od velikana Intera.

Svjestan si dinamovog renomea u proizvodnji i prodaji igrača koji gledamo zadnjih 19 godina od Eduarda i Modrića.
    Kakvi budući poslovi kad dinamo radi velike transfere od 2006...

15 milijuna od Intera je sića za Sučića u 2025. godini za takvu kvalitetu i mladost.
    Kao i za klub koji je u zadnja 4 mjeseca uprihodio 35 milijuna eura.

Mislim da ga treba prodati, ali po nešto višoj cijeni.
  • Brusa
    2.1k
    Ja osobno ga ne bih uopce prodavaoPapastrumf
    :up:
    ali kad bi ga prodavao, radije bi ga dao Interu za 15 milja nego npr. Arapima za 20Papastrumf

Mogu pitati zašto? Nije mi jasna ta logika.
    Teoretski, ako igrač hoće ići arapima, a arapi nude 20, a talijani 15, zar nije za klub bolje da ode za 20?
  • don
    9.7k
    samo ću reć da su ljudi iz IO najpametniji ljudi u klubu.
  • Papastrumf
    13.7k
    Mogu pitati zašto? Nije mi jasna ta logika.
    Teoretski, ako igrač hoće ići arapima, a arapi nude 20, a talijani 15, zar nije za klub bolje da ode za 20?
    Brusa

Zasto smo mi prodali Benkovica za onakav iznos, Jozu Simunovica, Jedvaja, Roga, Brekala itd?
    Zato sto su im put utrli Dudu u Arsenalu, Carli u Man Cityu, Modric u Tottenhamu.
    Dinamo mora ponovno pocet prodavati igrace u top europske klubove.
  • ElDorado
    1.4k
    Ne kuzim bas zasto udarate po Mariću. Sučić se prodaje sam po sebi. Kupac posalje ponudu Marić ide pred IO i ok moze sugerirat malo je il je ok ili nije nam interes prodavat. IO je taj koji odlučuje. Marić je bitniji kod rješavanja viškova i jeftinih igrača
  • NB86
    15.4k

Za daljnju prodaju buducih talenata ti je bolje da ti se sucic iskaze u seriji a, onda taj problem da dinamo igra u hnl-u postaje manji ako nasi igraci redovno rade prijelaz u jace lige bez vecih problema, onda ti je lakse prodavat majere, ivanusece, josipa sutala, itd. Ove mega talente ala olmo, gvardiol itd mozes prodat iz varazdina, to nije problem
  • keppi
    277
    Ne želim biti negativan, ali koliko vidim najlošije ocijenjen u svojoj ekipi. Koliko je on uopće bolji od Pierre Gabrijela na lijevom boku.
  • Markelo
    3k
    Ako nismo dobili na renomeu prodajama Modrića, Broza, Kovačića, Olma i Gvardiola(a svi su kasnije postali svjetske klase) onda ne znam šta Petar Sučić treba odigrat za Inter da ljudi kažu "vidiš ti taj Dinamo, ljudi uzgajaju svjetske klase a to sam shvatio tek sada kad je Sučić došao u Inter". Hehehhe
  • Jaro
    8.7k
    Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove.Papastrumf

Sorry, al ovo je glupost...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions