• Zg123
    2k
    Jel vi shvacate da se nesto i pita igraca? Koliko citamo, on je prakticki sve dogovorio s Interom i sta ako se nama ne svidja ponuda idemo se inatit i trazimo npr 20 milki? I sta ako nitko ne ponudi te novce? Imamo nezadovoljnog igraca i sta onda?
  • Dinamosaur
    2.3k
    Nadam se da ovo nije konacni dogovor. Osnovica 12M pise i na Transfermarktu. Ovakav mladi igrac sa velikim potencijalom vrijedi uvijek vise od trenutnog stanja po transfermarktu.
    Tako da neka jos malo dodaju, kao sto mnogi komentiraju, barem do 15+5..

I odmah po zamjenu, moze Selahi recimo..
  • Haza
    10k
    Zašto uopće netko pametuje na temu Sučić. Kolege neke pišu kao da smo ga prodali za 15 mil eura?
    Šta se sad Uprava napada zbog toga što se Inter drznuo nešto ponuditi. Tko kaže da klub ovo namjerno nije pustio van da privuče druge klubove da daju ponude?
    Neće ga klub dati ispod 20 mil eura s bonusima. Na ljeto su dokazali da baš nisu tako mutavi kod izlaznih transfera.
  • emilperska
    10.9k

Dokazao je IO, ne Uprava i SD..
  • Dinaminjo
    1.5k

Bas si pametan..
    Sd ima ovlast do 3m , ali trebao je odbiti 8 bez da ikoga pita.

Jesi ti ista ozbiljno u zivotu radio?
  • Haza
    10k
    Mislim da je od strane Uprave korektno da ozbiljne ponude prezentiraju IO. Takav je i statut kluba, sumnjam baš da su u Upravi sami kreteni, a u IO sve intelektualci...
  • Carrasco
    6.3k
    Filip Benković je prije 10 godina za taj iznos otišao iz Dinama.Captain America

Tih 14,5 milijuna eura je sad 18,2 milijuna eura. Nije bio reprezentativac, igrao je u Dinamu koji je jedva bod u LP osvajao.
  • emilperska
    10.9k

Misliš da je odbio?

Ja mislim da nije..

Nego je IO spriječio prodaju.. Ako znaš nesto drugacije, uputi me..
  • rioda
    9k

Pa ima li uopće ovlast odbiti sam takvu ponudu (iznad 3m)?
  • Brusa
    3.5k
    imamo nezadovoljnog igrača...i što onda. Nek bude nezadovoljan pa na tribini, pa nek poslije dinama ode u nk Zrmanja Obrovac.
    Znam ja kako stvari stoje, ali jbt po svemu ovome ispada da čim neki klub iz liga 5ice pogleda našeg igrača mi ga moramo odmah prodati, jer ,pazi, bit će nezadovoljan .
    Pa nek bude.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Mene smetaju najvise price o renomeu. Kakav renome mora pokazat klub koji je prodao Modrica, Eduarda, Corluku, Mandzukica, Olma, Gvardiola, Kovacica itd.? :lol:
    Ako je to rezon vecine u klubu onda je malo vise ljudi od SDa u isti zalutalo.
    Ne mozemo kupit postenog igraca, svi nam nabijaju cijene, a mi poklanjamo i preplacujemo. Ako pocnemo i pustat ispod cijene za renome onda se komotno mozemo svi kolektivno naguzit i rasputit klub.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Ne osuđujem i ne znam kako dišu u upravi, ali ovo je moje mišljenje. Sve ponude ispod 25 milijuna odmah odbiti, bez pregovora, bez pričanja, bez popuštanja. Kakav krvavi postotak od Intera, to ima smisla ako frajer ide u Leipzig, pa Inter ga cijelu karijeru ne mora prodati. Potentni mladi veznjak koji leti preko terena i dokazano je brz i agilan na razini LP, ima super završnicu, igra u reprezentaciji...ma kakvih 12, sterati ih u pm pa neka se s mamom svojoj žabarskom dogovaraju.
  • NitkoBitan
    28.3k
    ali jbt po svemu ovome ispada da čim neki klub iz liga 5ice pogleda našeg igrača mi ga moramo odmah prodati, jer ,pazi, bit će nezadovoljanBrusa

Svi su oni veliki Dinamovci ali na prvi mig bi isli van (time otezevaju pregovore klubu za kojeg kakti navijaju). I onda ako se kasnije koji put sjete Dinama dobro je, a vec smo se pomirili sa time da se nikad nece vratit u Dinamo. Kao i uvijek onda zalimo sto nisu igrali kod nas duze, a zapravo su mogli... Stvarno posljednji upis.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ako ništa, o Peri dovoljno govori to što je ljetos histerija bila kad je trebao ići za 8+2, sada histerija kreće za 15-ak. Bravo mali.

Iako, koliko ja baratam informacijama, Inter nudi opciju 12+3, barem je nudio.

Naravno da klub ima pravo sebi osigurati bolju startnu poziciju plasiranjem takvih informacija jer tako kreće “licitacija”. Ništa novo u svijetu nogometa.

Također, na ljeto su ga bili spremni pustiti za 9+1. Odnosno ne pustiti, nego bi mu za tu opciju odmah digli rampu ispod Juga. Sreća u nesreći je bila što je Comovo zadnje bilo 8+2.

Kako god, od Coma do Intera. Dojmljivo, Pero!
  • Dinaminjo
    1.5k

Jel ti kuzis hijerarhiju?
    Ako ne moze sklapati poslove iznad 3m onda ih ne moze niti odbijati

Zaprimio je ponudu iznad svojih ovlasti i iznio ju je odgovornima. Oni su odbili.

On ju nije odbio jer nije bilo njegovo odbijati ponudu.
    Je li to tako tesko shvatiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.