Valjda netko u sportskom sektoru tko je zato placen moze procijeniti vrijedi li mladi 21 godisnji A reprezntativac drzave koja je bila 2 i 3 u SVIJETU na posljednja dva prvenstva vise od 12 mln EUR? — User123
Ako je ovo plafon ponuda za ovakvog igrača s ugovorom do 2028., onda odbijaš sve ponude i igrač ostaje ovdje umjesto da pišeš o bitnosti renomea i da je bolje zaraditi 5 milijuna manje jer ga ipak daješ u Inter. — Captain America
Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove. — Papastrumf
:up:Ja osobno ga ne bih uopce prodavao — Papastrumf
ali kad bi ga prodavao, radije bi ga dao Interu za 15 milja nego npr. Arapima za 20 — Papastrumf
Mogu pitati zašto? Nije mi jasna ta logika.
Teoretski, ako igrač hoće ići arapima, a arapi nude 20, a talijani 15, zar nije za klub bolje da ode za 20? — Brusa
Ja bih radije prodao igraca Interu za 15 milja nego nekakvim osrednjim klubovima za 20 jer je renome itekako bitan i za buduce poslove. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.