• sarenicvjetic
    2
    nisam spomenuo niti licitacije,niti posudbe..neznam od kud si iz mog posta to izvukao,ali dobro.
    RPG-Mikic-RILE/MOha
  • Jos-Optimus
    3.9k
    mali možda bude dobar, ali tu se takav hype napravio kao da je Gvardiol
  • Kia pride
    82

meni su glupi takvi statovi ako oće potpisat oće, ako ne ne.
    Ko i za Šotičeka itd. Na njima se oštre noževi, ali stranci mogu šta hoće.
  • Paggini
    34.5k
    Evo Šotičeka... Pa dokad će se tog malog ubacivat u razgovor? Ima svog taticu, neka mu tatica vodi karijeru i vrhunac će mu biti klupa Basela.

Šta Dinamo treba davati svim hrvatskim mladim igračima sve što požele, nisam to skužio? A ako ne daju, onda smo cigani i puštamo takve veletalente kao Šotiček da odu, joj ne.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    sorry , krivo sam shvatio
  • skener
    1.4k
    meni su glupi takvi statovi ako oće potpisat oće, ako ne ne.
    Ko i za Šotičeka itd. Na njima se oštre noževi, ali stranci mogu šta hoće.
    Kia pride

A što bi Dinamo trebao napraviti? Kakvo oštrenje noževa?
    Dečko nema ni 18 godina, još si sam ni pivu ne može kupiti, Dinamo ti nudi ugovor i sad bi se mi trebali sažalijevati nad njegovom teškom sudbinom?
  • sarenicvjetic
    2
    Daj tak ste ko mala djeca,prepirke i nagađanja oko potpisa jednog igrača.
    Ajmo pustit malog i sve price pa sudit nakraju.
  • Bosskovitz
    13.9k
    Da sam dozivio da cu jednom i olivarija pohvalit.Crni86

Uludo. Pogledaj samo huškačku filipiku u sportskima u kojoj de facto poziva igrače da ne surađuju na terenu s Kangom jer će mu tako zarađivati dodatnu lovu. Sramotan tretman imamo u medijima.
  • Facke
    4.8k
    Same sam cekal ovu floskulu s previse stranih igraca. Same sam ju cekal. Tipicna floskula prosecnoga HNL trenera teri sere po tomu da Dinamo ima previse stranih igraca a taj isti trener je bil sam vane i strani igrac. I onda to nije bil problem?!

Kakve su to gluposti nasih strucnjaka u nekih tu forumasuv , to nisu istine. Dinamo je v povjesti navek imel dobre strane igrace, i normalne da se nekad i fula. Kaj je problem da imame igrace strane?

Tonel, Cufre, Olmo, Soudani, Fernandes, Morales, Eduardo (golman), KTC, Ademi, Sedloski, Cesar, Sammir su to se stranci upitne kvalitete? Ajd najde molim vas po strancima. Imame navek strance u momcadi teri su motiverani igrati za Dinamo. I Kaneko nam je guzicu spasil proslu sezonu. Al ne stranci su problem?!

Tipicna floskula v hrvatskem nogometu a v iste vreme svrsavaju na Premier ligu de engleza nemres videti.....
    Stvarne mi se stim zivce dizeju. Lep pozdrav i Sopicu teru to v sakem podcastu govori kak je to Dinamov "veliki" problem. Zato nikad nebu ni kandidat da bu trener Dinama.
  • gledatelj
    680
    Da ne listam sad 100 stranica opet, koji je zadnji info za Kangu? Kad se ocekuje?
  • gledatelj
    680
    tnx. cekamo
  • Niko1986
    678
    Inter i Sučić sve dogovorili, sada se čekaju Dinamo i Inter. Prva ponuda Intera bila je 12+3 milijuna, što je Dinamo odbio i traži više. Sigurno će ostati do ljeta u Dinamu, to je želja i Sučića i kluba. Da dodam, Dinamo će vjerojatno tražiti nešto u rangu 15+ milijuna i postotak od iduće prodaje. Zato se i nije radilo na novom ugovoru sa Sučićem jer čovjek 99 % odlazi.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Može 12 milijuna...ali prva rata :cool:
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ako je istina to ..bez pola beda mu dati minute sa klupe i tu tražiti zamjenu za njega...Rađe u tih 6 mjeseci uigravati novog igrača na toj poziciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions