• jakov1
    371
    Muškarcima nogomet dođe kao ženama sapunice ili Kardashians. Triput veći hype se stvori kad je neka spletka iza kulisa, kad se priča tko je s kim u klanu i kome se podmeće nego kad Petko zabije škarice.
  • Captain America
    19.2k
    Zazivat ćemo Marija Kovačevića početkom ožujka. Zapravo, ja ga već sad zazivam i priželjkujem.
  • vjeko1701
    11.5k
    Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja je naslov ove teme

Sljedeća tema postoji s razlogom
    https://www.zonadinamo.com/discussion/406/kako-vidite-druge-forumase/
  • Dani Olmić
    756
    Neznam stvarno, ali koliko god se mi sprdali Tovarima i sve ali oni kad nekoga realnog i dohvatljivog igraca najave, predstave ga u roku desetak dana … Kod nas se to nekako uvijek razvlaci i traje kao da dolaze najkompliciraniji igraci s najkompliciranijim agentima … neznam, nekako mi je to osjecaj, ali mozda i dosta subjektivno jer sam frustriran sto (jos) nismo nikog doveli (LB, napadac) nakon svih tih silnih imena
  • Paggini
    34.4k
    Stari aj nemoj još i ti s tovarima
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Pa kad je presto o njima :razz:
    Frende predstavio bi i Dinamo Šegu i Mlakara sutra da ciljaju takve debile za pojačanja.
    Reprezentativci Hrvatske i Škotske su složenije operacije.
  • Dani Olmić
    756
    zakaj? Zar nije tako? :razz:

Ma moram malo, znam da se nekima rep odmah dize :joke:
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Neznam stvarno, ali koliko god se mi sprdali Tovarima i sve ali oni kad nekoga realnog i dohvatljivog igraca najave, predstave ga u roku desetak dana …Dani Olmić

A kog su oni doveli? Doveli su Šegu oko kojeg su se natezali sto godina s Varaždinom oko odštete koju su platili ni milijun eura. Ako ti je to taj tvoj primjer po kojem bi se mi trebali ugledat na njih, svaka čast...
  • Paggini
    34.4k
    Da moj klub ima dug 12 milijuna eura, uzima milodar od članova i u javnosti preko svojih medijskih kerova pušta članke kako se varaždin treba sramiti cijene, sve to da potpiše nekog ranga šege za jebenih 800k, bilo bi me sram i sramota.

Imamo mi još puno toga za napraviti u sportskom sektoru, ali uspoređivati se s ovom žgadijom je daleko od toga.
  • Ruki93
    20
    Vjerojatno je nepopularno mišljenje ali čitam posvuda hvalospjeve za Stojkovića za ove pripremne utakmice, no ja nisam vidio da je on baš toliko dobro igrao. Svaka čast na golu i na energiji koju ulaže ali vjerujem da on može puno bolje od ovog. U svakom slučaju raduje me da je dobio puno više minuta nego što bi dobio da je ostao Bjelica i vjerujem da će bit prava zamjena za Baturinu kad ode.
  • miro
    5.2k
    Divlji je da, ali je okomit i ima smisla za igru. Bit će odličan, ali treba mu dobar trener da ga usmjeri. Nadam se da je Fabio taj koji će mu pomoć da napreduje
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Da moj klub ima dug 12 milijuna eura, uzima milodar od članova i u javnosti preko svojih medijskih kerova pušta članke kako se varaždin treba sramiti cijene, sve to da potpiše nekog ranga šege za jebenih 800k, bilo bi me sram i sramota.

Imamo mi još puno toga za napraviti u sportskom sektoru, ali uspoređivati se s ovom žgadijom je daleko od toga.
    Paggini

Najbolje od svega, taj šego ima 24 godine, ofanzivni igrač koji u cijeloj karijeri ima 10 zabijenih golova u HNL-u.

Znači, dario špikić ima SF statistiku za to!
  • Droljo
    11.2k
    Mislim da Stojković nikad nebu nositelj igre dinama. Tanko mi je to sve kod njega. Kao i uvijek za našeg igrača, nadam se da griješim. Vrijeme će pokazati ali koliko sam ga ja izskauteral niš od njega.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    meni je on dosta veći potencijal od Kačavende i Vrbančića ali mislim da nikad neće bit razina Baturine iako je u Lokomotivi tako izgledalo.
    Ona ozljeda ga je baš dosta unazadila u razvoju,njemu je prošla sezona trebala bit za privikavanje a ova za boom...
  • mali M
    6.4k
    njemu je prošla sezona trebala bit za privikavanje a ova za boom...Maxova dijagonala

da... sada je već puno prestar i više nema nikakave šanse da postane igrač... (hint. sarkazam)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.