• E46
    1.1k
    Ja tebe pitam koga bi ti sad boljeg doveo od Kange a da obranis naslov
  • noezg
    12
    Pa da sam pola godine skautirao i analizirao napadače, imao bih valjda barem troje takvih, ali jbg nisam, drugi posao radim.
  • Paggini
    34.5k
    15 milijuna za Sucica je 5 milijuna premalo (osobno bih se zadovoljio sa 25 milijuna, al eto), uz obavezni ostanak do ljeta što mora biti apsolutni uvjet bilo kakvim pregovorima.
  • K3p
    204

Joj izvini cvjetiću.
    Za Dantasa bi nas tražili približno isto para koliko smo platili i Kangu.
    Ali da, sad više nisi mislio baš na dantasa...
  • austrijanac
    5.2k
    15m+ostanak do kraja sezone + 20% buduce prodaje+7m raznih bonusa

I reko bi ok
  • Paggini
    34.5k
    Jao šta bih dao da dovedemo još ivanušeca i lijevog beka pa pokorimo hnl u sastavu

Nevistic
    Ristovski KTC Torrente RPG
    Misic Sucic
    Spikic Baturina Pjaca
    Kulenovic
  • ShanKu
    1.3k
    Prvo moramo saznat da li želi Sučić uopče ostat u Dinamu, pa onda bi nam bilo lakše procjenit kako i kaj s njim. Ako mu je dosta Dinama, nek ide :wink:
  • hardek
    3.8k
    Meni je najveći problem kod toga što bi prodaja Sučića sada značila da na ljeto ostajemo i bez njega i Baturine. To bio ogroman hendikep za iduću sezonu.

U idealnom scenariju nadao sam se da prodajemo Martina na ljeto a Sučića barem sljedeću zimu ili idealno ljeto 2026.
  • E46
    1.1k
    Krenio sam citat i tek sto sam dosao do Spikica sam skuzio da trolas, sve sam do tad uspio progutati pa i rileta i torrentea u prvoj i rpga na lijevom beku hahaha
  • cibona
    4.2k
    Zagorca na golu molit ću lijepo! I još negdje uguraj Ademija.
  • E46
    1.1k
    imamo stojkovica kacavendu, zato bi trebalo dovesti selahija koji je prirodna zamjena za peru po poziciji, vraca se vrba..
  • Brusa
    2.1k
    lajkam ovaj sastav :heart:
    Samo umjesto Torrentea, Max Bernauer ! :wink:
    Ja, nisam ironičan :eyes:
  • njurci10
    41
    Ja imam bolju ideju,

Zagorac
    Ristovski Perić Bernauer Oliveras
    Ademi
    Spikic Sunta Badurina Hoxha
    Rimac

HNL rjesen :lol:
  • BBB Sibenik
    5.1k
    15 milijuna za Sučića mi se nekako čini premalo.Keyser Soze
    Kinta iz 2016/2017.

Kad gledaš stvari sa odmakom, nikad mi neće bit jasno zašto se ovakva cifra niie mogla dat za Miereza. Govorim u kontekstu da nije bilo potencijalnog ultimatuma od OS da ga neće nama dat. Uvik je priča bila to je puno love, a sad….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions