• noezg
    20
    Možda tipa Dantas iz Osijeka? Koji se odmah pokaže kao pojačanje, dovedeš ga za nikakve novce i ima potencijal za stvaranje neke buduće vrijednosti.
    Vidim kultura ti je strani pojam tako da to neću komentirat.
  • Haza
    10k
    Prema izgledu, mogao bi Kanga osim Manga imati nadimak i Čubelić.
  • E46
    1.6k
    Trolas sigurno, a koga bi ti doveo da OBRANIS HNL naslov i jos zaradis 10 milja eura, u kojem vi svemiru zivite. Jebes tih 10 milijuna eura ako ne osvojis titulu sad.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ok Maminjo, shvatili smo, sad prekini. Kupili smo čovjeka da nam počne odmah isporučivati, a ne da bude potencijal
  • E46
    1.6k
    Necu optuzivat ali po stilu pisanja i korištenja riječi rekao bi 1/1 daliban
  • Paggini
    59.6k

Dantas koji je premekan za Dinamo (primjer Bulat) i koji igra na poziciji gdje imamo Baturinu i Stojkovića, koji su mlađi i bolju prodajni potencijali, a ako ga želiš povući na osmicu imaš Sucica i Kacavendu koji su, opet, mlađi i bolji prodajni potencijali. Taj Dantas? Kojeg bi platili par milijuna a imamo bolje igrače od njega?

Ovakvi eksperti koji ne vide dalje od 4 kluba u HNLu...

Nećemo vrijeđati Dalibana, ne bi on nikad Dantasa tražio...
  • noezg
    20
    Jesam ja scout ili sd da odgovaram na ta pitanja?
    Nek netko drugi objasni šta se radilo kroz ljetni prelazni rok da smo sad tu da nam trebaju ovakva vatrogasna rješenja koja puno koštaju, a dugoročna vizija 0.
  • E46
    1.6k
    Za Dantasa je Selahi osobno Zidane i Lampard u jednom ;)
  • Keyser Soze
    14.9k
    15 milijuna za Sučića mi se nekako čini premalo.
  • noezg
    20
    Nisam mislio konkretno na Dantasa, poziciju i profil, nego na cijeli posao i tržišni i svaki drugi potencijal. Tako nešto, ali na beku i napadača.
  • Nogo
    8.4k
    Ostaje vidjeti kako će na to reagirati sportski sektor, ali i Izvršni odbor koji poslove iznad tri milijuna eura treba "amenovati", ali ponuda bi sudeći i po našim izvorima iz Italije trebala iznositi oko 15 milijuna eura - rekao je Juranović.

Sučić i Inter

Bez obzira na "odbijenicu" Sochiju, ekspozituri Zenita, Mauro Perković je trenutačno najbliži izlaznom transferu. Težina potencijalnog transfera zasad nije poznata. Iako, situacija s potonjim nije mi potpuno jasna, s obzirom na nedostatak lijevog beka, gdje bi Perković možda bio i prirodnija opcija od Franjića koji je to od odlaska iz Dinama 2022. do danas igrao prema dostupnim informacijama tek dva puta... - zaključio je novinar Jutarnjeg lista.

Perković i transfer
  • E46
    1.6k
    Ja tebe pitam koga bi ti sad boljeg doveo od Kange a da obranis naslov
  • noezg
    20
    Pa da sam pola godine skautirao i analizirao napadače, imao bih valjda barem troje takvih, ali jbg nisam, drugi posao radim.
  • Paggini
    59.6k
    15 milijuna za Sucica je 5 milijuna premalo (osobno bih se zadovoljio sa 25 milijuna, al eto), uz obavezni ostanak do ljeta što mora biti apsolutni uvjet bilo kakvim pregovorima.
  • K3p
    318

Joj izvini cvjetiću.
    Za Dantasa bi nas tražili približno isto para koliko smo platili i Kangu.
    Ali da, sad više nisi mislio baš na dantasa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.