• E46
    1.1k
    Za Dantasa je Selahi osobno Zidane i Lampard u jednom ;)
  • Keyser Soze
    11.7k
    15 milijuna za Sučića mi se nekako čini premalo.
  • noezg
    12
    Nisam mislio konkretno na Dantasa, poziciju i profil, nego na cijeli posao i tržišni i svaki drugi potencijal. Tako nešto, ali na beku i napadača.
  • Nogo
    4.8k
    Ostaje vidjeti kako će na to reagirati sportski sektor, ali i Izvršni odbor koji poslove iznad tri milijuna eura treba "amenovati", ali ponuda bi sudeći i po našim izvorima iz Italije trebala iznositi oko 15 milijuna eura - rekao je Juranović.

Sučić i Inter

Bez obzira na "odbijenicu" Sochiju, ekspozituri Zenita, Mauro Perković je trenutačno najbliži izlaznom transferu. Težina potencijalnog transfera zasad nije poznata. Iako, situacija s potonjim nije mi potpuno jasna, s obzirom na nedostatak lijevog beka, gdje bi Perković možda bio i prirodnija opcija od Franjića koji je to od odlaska iz Dinama 2022. do danas igrao prema dostupnim informacijama tek dva puta... - zaključio je novinar Jutarnjeg lista.

Perković i transfer
  • E46
    1.1k
    Ja tebe pitam koga bi ti sad boljeg doveo od Kange a da obranis naslov
  • noezg
    12
    Pa da sam pola godine skautirao i analizirao napadače, imao bih valjda barem troje takvih, ali jbg nisam, drugi posao radim.
  • Paggini
    34.3k
    15 milijuna za Sucica je 5 milijuna premalo (osobno bih se zadovoljio sa 25 milijuna, al eto), uz obavezni ostanak do ljeta što mora biti apsolutni uvjet bilo kakvim pregovorima.
  • K3p
    196

Joj izvini cvjetiću.
    Za Dantasa bi nas tražili približno isto para koliko smo platili i Kangu.
    Ali da, sad više nisi mislio baš na dantasa...
  • austrijanac
    5.2k
    15m+ostanak do kraja sezone + 20% buduce prodaje+7m raznih bonusa

I reko bi ok
  • Paggini
    34.3k
    Jao šta bih dao da dovedemo još ivanušeca i lijevog beka pa pokorimo hnl u sastavu

Nevistic
    Ristovski KTC Torrente RPG
    Misic Sucic
    Spikic Baturina Pjaca
    Kulenovic
  • ShanKu
    1.3k
    Prvo moramo saznat da li želi Sučić uopče ostat u Dinamu, pa onda bi nam bilo lakše procjenit kako i kaj s njim. Ako mu je dosta Dinama, nek ide :wink:
  • hardek
    3.7k
    Meni je najveći problem kod toga što bi prodaja Sučića sada značila da na ljeto ostajemo i bez njega i Baturine. To bio ogroman hendikep za iduću sezonu.

U idealnom scenariju nadao sam se da prodajemo Martina na ljeto a Sučića barem sljedeću zimu ili idealno ljeto 2026.
  • E46
    1.1k
    Krenio sam citat i tek sto sam dosao do Spikica sam skuzio da trolas, sve sam do tad uspio progutati pa i rileta i torrentea u prvoj i rpga na lijevom beku hahaha
  • cibona
    4.2k
    Zagorca na golu molit ću lijepo! I još negdje uguraj Ademija.
  • E46
    1.1k
    imamo stojkovica kacavendu, zato bi trebalo dovesti selahija koji je prirodna zamjena za peru po poziciji, vraca se vrba..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions