• Noel
    8.2k
    I svi koji mislite srat,pogledajte statistike Petkovića i Livaje prije dolaska u HNL.
  • miro
    5.2k
    Kanga više-manje, to ćemo tek vidjeti, ali ova druga današnja vijest o Perkoviću mi je zabrinjavajuća.
    Taj dečko je sigurno više pokazao i od Mmaea i od Torrentea, još je k tome mlađi i domaći igrač i može igrat i lijevog beka. I mi se njega rješavamo?

Meni na ovome Marić pada, a ne na Kangi i Halleru
  • Paggini
    34.6k

Pa jel prodan Perković? Ajmo raditi dramu oko rendom tweeta o Perkoviću... Famozno ga se prodavalo i na ljeto...
  • rioda
    6.3k
    Em crnac, em katolik, di ćeš bolje...
    Kanga je zvijer!
    Rama86
    Joj ne, još jedan igrač uz KTC-a koji će me zatrpati insta storyjima s inspirativnim porukama... :rofl:
  • miro
    5.2k
    ok, pričekajmo, nadam se da si u pravu
  • NitkoBitan
    22.1k
    Nije Kanga nego Manga
  • hardek
    3.8k
    Perkovića treba poslati na posudbu bez mogućnosti otkupa pa na ljeto vidjet šta s njim. Kod nas neće do minuta ove polusezone.

Idealno bi bilo poslati ga nazad u Istru na posudbu nazad kod Garcie
  • Nolifer
    9.2k
    Samo da ne zavrsi na lijevom beku! :eyes: :scream: :lol: :joke:
  • Paggini
    34.6k

Ma mislim da vjerojatno ispipavaju tržišnu vrijednost i interesante, kao i ljetos. Da se prodaje, bilo bi milijun članaka.

Slažem se da treba biti u prvoj ekipi, ako uđe u formu.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Lets dance the Kanga
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Šta mislite koja je opcija bija Kanga? A,B,C,D zivo me to zanima. Koga se ciljalo zapravo i jel on od početka bija želja.
  • Paggini
    34.6k
    Ako bih zbog ičeg volio da uspije, to je zato što bi crni dres s KANGA na leđima gorio
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    jebo me svako ako si ti normalan,oplakah jbt:rofl:
  • blubach
    722
    "Dinamo dovodi napadača koji nije zabio gol ove sezone"

I s iste strane igrač koji nije zabio gol u Pisi, a ni igdje drugdje baš:

"Sjajni napadač vraća se na Poljud; poznato je i koliko će ga Hajduk platiti"

Jebo vam pas mater novinarsku usranu da vam jebo, eto toliko od mene.
    Paggini

Ne znam zašto si tako ljut na te naslove, ali ja se kompletno slažem s njima.
    Pa jel su tebi Dinamo i Hajduk isto? Kanga da dođe u Hajduk bi bio top 3 njihovih pojačanja u povijesti. Naravno da im je i Mlakar vrhunski, pa kaj ljudi misle da su oni Real da mogu bilo koga dovesti?
    A s druge strane, nadam se najboljemu za Kangu i nek zabije 15+ golova, al jasno je da je imenom ispod renomea Dinama (ili bi barem trebao biti) i s razlogom postoji skepsa oko takvog igrača.
  • Bratić
    79
    Doznajemo da je Dinamov novi napadač definitivno bijelac..
    Maric: " hold my beer"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions