• Crni86
    7.2k
    Ovo s kangom oko njegovog karaktera sto je spomenuto iznad mi se ne svida, kako ce takav igrac reagirat kad se petko oporavi?

Za nasu igru se meni dosta dopada traore, voli doc u prilaz, ukljucit se u kreaciju igre, a opet se nalazi i u 16 metara. Vjerujem da bi se mogla ugurat i otkupna jer se zeli maknut iz ukrajine zbog rata.
  • NKDZ86
    2.6k
    dobro jutro svima (samo ne njima), kome još nije jasno treba nam lijevi bek i špicer pod hitno!!
    3 do 12 je, ne 5 do 12 !
    mariću znaj da nema predaje!!
  • Zagi
    8.9k
    Kad Kanga ima volju i kad mu ide nema problema znjim. Ali jedna sitnica i more biti da odma podivlja. Pa u Herthe ga je bivsi trener Dardai moral odstraniti od ekipe. Nije bil spremen s pocetka. Na treningu je bil najsporiji , jos iza svih golmana. Onda je forsiral transfer u SAD al nije bile ponude. Kad su ga prebacili u drugu momcad , Kanga je odma isel po bolovanje. Imel je on i par dobrih tekmi za Herthu ali, nije lak karakter. Cak je Hertha imala v glave da ga do 2026 ostavi na tribine.Facke

Zvuči kao Kapitalac.
  • cibona
    4.2k
    Ako tražimo trećeg napadača, a tražimo, onda je Kanga top.nemapredaje

Ja bih se ozbiljno zabrinuo da mi nakon svega viđenog posljednjih mjeseci tražimo trećeg napadača, dakle osobu koja će biti ispod Kulenovića u hijerarhiji.

Nama treba napadač koji će biti dostojan zamjeniti petkovića, pogotovo ako uzmemo u obzir da je njegova ozljeda teže prirode.
  • austrijanac
    5.1k
    Zakaj svi ne mogu bit ko naš stari dobri Droljo

Samo da je crnac
  • Nolifer
    9.1k

I to tamnoputi :lol:
  • Dinaminjo
    1.2k

Ma nece on skocit sa broda dok tone.
    Da su losi, ali sigurni to bi jos bilo ok, kao sto sam rekao prije koju stranu.

Ovako, ne vjerujem da bi otisao, osim ako ga klub ne izbaci..
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Kako smo brzo prešli sa: "Može li Haller biti motiviran na HNL oranicama?" do "Ma bit će dobar i Kanga za HNL!". Smiješno. Prvo se licitiralo svakakvim imenima napadača, dizao se hype među navijačima, onda se rastegnulo do razine da panično tražimo nekakve škartove njemačkih i engleskih drugoligaša. Isto tako se smirivalo navijače nakon članskog dana da su sredstva spremna i da će se prijelazni rok riješiti bez problema, da bi dobili ovo.

Ovaj prijelazni rok, ako uzmemo u obzir stanje na tablici i to kako je momčad izgledala u prvoj polovici prvenstva je ispod svih očekivanja. Doveo se igrač koji se nije mogao nametnuti niti u Wolfsburgu, niti u Darmstadu niti u Shaktaru i stoper Rijeke kojeg bi mogao dovesti i Marijan Vlak. Nismo riješili niti jedno goruće pitanje u momčadi, a samo smo nakrcali momčad sa još igrača. Napadač nije niti na mapi, svi igrači s kojim se povezujemo su daleko ispod renomea Dinama, a lijevi bek kao pozicija je neformalno ukinuta u našem klubu još od Čačketa i Perasice.

Čak i ja, koji sam bio smiren zadnja tri prijelazna roka i nisam padao u tešku depresiju kakva je bila ovdje sam došao vrlo blizu gubitka strpljenja sa sportskim sektorom.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Ne možeš sad dovest klasnog napadača, to je trebalo na ljeto, sad su takvi kao Kanga i Traore premija.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Čitam zanimljiv intervju sa sd danskog fc Kopenhagen ,Sune Smith Nielsen. U vezi prelaznom roka ,kaže da su još u 10 mjesecu dogovarali po 3 opcije ,zvuči smiješno jer je to rekao i Marić :lol: ali dogovorili načelno uslove sa klubovima i zainteresiranim za pozicije koje žele dovesti. Ne navodi pozicije ali rečeno je da sad oni kao klub traže i gledaju ko bi njima najbolje odgovara od ta 3 i njega će dovesti. Mi smo možda imali 3 imena /opcije ali nismo dogovorili ili čak krenuli pregovarati do skoro. Plan je trebao biti davno napravljen i mislim i da se ostavilo Marića zbog toga jer je bio inn i znao što nam treba. Ispada stvarno da možda ima ideje koga bi htio ali nije kompetentan da ih sprovede u djelo. HNL je pred vratima , bek po svemu sudeći Franjić. Jako jako neambiciozno i ako su to gabariti sd u Dinamu onda mu tu nije mjesto. Messi dragi bog da nam se Kulen ozljedi. Ljudi mi nemamo 20 bodova prednosti pa da nam je Rimac druga špica . A kulen prva . Osim što su maknuli Bjelicu a kleli se u povjerenje treneru. Ja akcije nisam vidio u klubu. Ajmo se trznuti dok nije kasno
  • ElDorado
    1.4k
    Ovaj info da raste nezadovoljstvo Marićem u klubu dosta govori. Očito sve ipak završava na njegovoj nesposobnosti i neodlučnosti. Jbga u nogometu ne možeš uvijek igrati na sigurno.
  • njurci10
    31
    da se kulen ozlijedi , onaj što bude na njegovom mjestu, ne nužno napadač bi možda zabio koji gol
    Da napadač ne dođe , a ja vjerujem da će doći.
  • blubach
    720
    U vezi prelaznom roka ,kaže da su još u 10 mjesecu dogovarali po 3 opcijeKujtim Shalla

Tako se to inače i radi. Gluposti su kad se kaže "Rok je tek započeo, ne može se sve napraviti u par dana".
    I slažem se s tim, ne može bit sve gotovo u par dana, ali prijelazni rok počinje neslužbeno par mjeseci prije (iako nije legalno inače, ali svi tako rade), gdje treba kontaktirati agente i ispitati sve situacije, za što je očito da mi ne radimo.
    Na kraju bih samo dodao, koliko se ovdje hvalilo klub da informacije o transferima ne cure, to nije zato što se te tajne odlično čuvaju, nego ih - nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions