• Dani Olmić
    752
    Ne znam zasto ali mislim da bi taj Kanga bio i vise nego dovoljno dobar za HNL - Mozda to nije zelja svih nas (nije ni moja, i ja bi vise volio da je neki tipa Haller-a), ali mislim da je sve ukupno bolji igrac od Kulenovica, pogotovo u fizickom aspektu.

Neka mi njega rijesimo, onda bar imamo solidnu opciju u napadu ako nema Petka. Tesko da cemo sad dovest neko kapitalno ime.
  • mlkaskic
    52
    Uz dužno poštovanje, tko je zadnjih godina prije prelaska u Dinamo imao jaku karijeru?
  • GeneralNapoleon
    407

Ovo nazalost zvuci tocno kao posao koji bi Maric napravio.
  • Krizy
    50.2k
    Iako bih ja osobno više volio da probamo dovesti F. Niederlechnera (34-godišnjak,iskusnjara, igrao za Freiburg,Augsburg,Mainz...),ušao u zadnjih pola godine ugovora.Peškaman

Meni jedan od najdražih igrača Bundeslige. Fantastičan joker s klupe. Ove sezone 7 golova i asistencija u 760 minuta.

Pisao sam o njemu prije par mjeseci:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/495371
  • Keyser Soze
    11.6k
    Možemo mi bit nezadovoljni što se po pričama s Hallera došlo do Kange, ali on bi vjerojatno šamarao ovu HNL boraniju. U Young Boysima koji su fizički moćna ekipa je bio top, u Standardu je bio solidan, sasvim dovoljno za probijanje bunkera u HNL-u.
  • E46
    1k
    U svakom slučaju Kanga je top u odnosu na Copa, Andrica, Pjacu u spici, Spikica u spici, Kulenovica kao startera, tako da ako bolje od toga ne moze ja sam za. Po ovom što vidim isprdat ce se sa ovom smjesnom ligom jer je prebrz i prejak, prakticki svaki stoper ce imati problema sa njim a cesto ce odvlaciti i dva na sebe dok recimo stoperi nemaju problema s Kulenom. Vec zamisljam onu glupu uremovicevu tovarsku facu kad ga ovaj bude slozio par puta kao metar drva i pretrcao
  • Peškaman
    5.8k

Slažem se,samo nevjerujem da će ga pustiti jedino ukoliko žele pomlađivati ekipu pa da vrate Kangu.

Ali ta 2. Bundesliga baš ima zanimljivih napadača,
    Daniel Hanslik (Kaiserslautern) 6G,4A
    Fraser Hornby (Darmstadt) 6G,2A + iskustvo u 1. Bundesligi
    Noel Futkeu (Furth) 7G
    Rayan Philippe (Braunschweig) 9G,1A + ušao u zadnjih pola godine ugovora
  • Facke
    4.8k
    Kad Kanga ima volju i kad mu ide nema problema znjim. Ali jedna sitnica i more biti da odma podivlja. Pa u Herthe ga je bivsi trener Dardai moral odstraniti od ekipe. Nije bil spremen s pocetka. Na treningu je bil najsporiji , jos iza svih golmana. Onda je forsiral transfer u SAD al nije bile ponude. Kad su ga prebacili u drugu momcad , Kanga je odma isel po bolovanje. Imel je on i par dobrih tekmi za Herthu ali, nije lak karakter. Cak je Hertha imala v glave da ga do 2026 ostavi na tribine.
  • Orc123
    9.9k
    Kanga nije ono sto bih ja zelio da Dinamo cilja ali...Kanga je jako dobar napadac, jak ko bik i brz...u ritmu utakmica ali nije se snasao u Cardiffu...dosta puta sam ga gledao u YB i na mene je strasno dobar dojam tada ostavio....igrao je i on u Herthi ali zasto nije tamo uspio to nezz.....opet prosle sezone u jakoj Belgijskoj ligi isto dobre brojke i dobar utisak.....

Kanga je definiti najmanje lose rjesenje od onih koje bi mogli dobiti i definitivno Upgrade u odnosu na Kuleta...ja bi volio da dođe jos bolji napadac ali daleko od toga da je Kanga los...vidjet cete ako dođe!
  • Majki2111
    3.7k
    Jel bolji od Ojede?
  • Mihaljević
    11.1k
    Kanga, Siebatchu, Nsame i Elia su samo neki od top centarfora koji je imao Young Boys, koji su trpali na sve strane, a to je plod dobrog skautinga YB-a. Kanga je igrač koji je bio top u belgijskoj i švicarskoj ligi, a kada je došao na veću razinu u njemačkoj i engleskoj ligi nije se snašao. On je igrač sličan Lukakuu, kada mu odgovara protivnik najbolji je na terenu, kada mu ne odgovara odsječen je i uzalud nam trud svirači. Ja se iskreno nadam da referenca njegovog dovođenja nije samo zato što je kod Marićevog kuma prošle sezone dobro igrao...
  • nemapredaje
    4k
    Ako tražimo trećeg napadača, a tražimo, onda je Kanga top.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Dobro jutro svima, @Georginho Salech je bio talentiran junior , uzeo ga Brøndby ali mislim da ni gol nije dao za njih. Po posudbama od danske 2. Lige gdje je bio dobar u Køge zabio 16 u drugom rangu ,onda posudba u bevern ,ništa 16 utakmica1 gol, nazad Brøndby pa su ga prodali u svedsku. Tu je proigrao. Ja sam ga spomenuo u scout temi takodje . Ali onda kad nam je trebala 3.špica. Dok se to spominjalo. Sad po karijeri izmedju njega i Lange definitivno Kanga. Ali prije ovog transfera u Cardiff za malo novaca , a uz to mali rizik onda bi izabrao Salecha. Sad je plaćen 4 milje i to su za nas veliki novci i visok rizik . Ako Kanga vrati formu on bi se kod nas nazabijao golova . I bio možda čak i prvi napadač. Mada moje mišljenje je da mi trebamo i zaslužujemo pravu klasu. Igrača koji je u formi, pun samopouzdanja . Takvog trebamo sad ,ne da ga čekamo. Zato sam vec i napisao da je šteta za one novce da nam je promakao Koyalipou iz CSKA . Ozbiljan igrač a sitna lova bila u pitanju. Veliki propust
  • ElDorado
    1.4k
    Olivari pise danas da je i Traore jos u igri. E sad ili sere ili ima nesto u tome jer je lik ipak u Turskoj
  • Droljo
    11.1k
    Nisam gledao kangu baš ali ak je tak kak velite (jak, brz) ja sam za. Naša liga je drugi svemir za lige gdje je dečko igrao. Još je i tamnoputi crnac. Tip top
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions