• blue heart 72
    2k
    jedan.frend je platio 140€
  • jedan u nizu
    10.8k
    Na takvim sustavima prijava za "čekaonicu" kreće 30-60min prije otvaranja prodaje...a onda u trenutku aktiviranja prodaje svima koji su se prijavili u "čekaonicu" u startu se nasumično dodijeljuju redni brojevi, a ne zaista redoslijedom kada si se prijavil...tak da je i to čista lutrija

Npr. za NFL u Münchenu smo frend i ja istovremeno ušli...ja dobil redni broj cca 230000, a on 750000...slično mi bilo i za razne koncerte (Beč, Pešta, Wembley)
    ZrnTSCHeZ

Vidis to nisam znao. Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da je to nekako tko prvi njegova djevojka.

A opet, nekim gugl searchom dodes do toga da se mozda i to moze podesiti, ovisno o volji servisa.

In scenarios like limited-time offers or exclusive product launches, a virtual waiting room provides sophisticated fairness mechanisms like first-come-first-served access or live raffle randomization, ensuring all customers get fair access.
    Ali barem kada dodes na red ne izbacuje te i na miru kupis karte.

Ja kupovao karte za Arctic Monkeyse u Puli, upao onu milisekundu kada se otvorilo, brzinom munje uspisao sve, klikao dalje, dosao do placanja, autorizirao, proslo sve, dolazi notifikacija na mob da je placeno.
    Kad ono za 2 min dolazi notifikacija gdje su vraceni novci, a ja bez karata.
    Naravno da su sve karte otisle u roku 10 sekundi, i nikad vise nisam bio u mogucnosti kupiti karte.

Prezivjet cu i random broj u virtualnoj cekaonici, ako cu kupovinu kada i ako dodem na red, mogu obaviti na miru i gdje me nece izbaciti 10 puta na 4 razne stranice, i gdje ce moje karte biti rezervirane za vrijeme kupovine.. A ne da me u nekom trenutku izbaci i onda ispocetka sve.
  • Plavi 9
    57
    Roma ima online prodaju i za derbije kad je navala imaju takvu čekaonicu, ali nije slučajni odabir redoslijeda nego u stvarnom vremenu, koji po redu dođeš taj broj dobiješ, kao redomat u banci. I onda čekaš da broj padne i ako imaš sreće da se prije tebe ne rasproda kupit ćeš. Imaš desetak minuta za realizirat kupnju.
  • ZrnTSCHeZ
    647
    Prezivjet cu i random broj u virtualnoj cekaonici, ako cu kupovinu kada i ako dodem na red, mogu obaviti na miru i gdje me nece izbaciti 10 puta na 4 razne stranicejedan u nizu

Neki ITovac će vjerojatno to bolje objasniti, ali kolko sam skužil upravo je jedna od glavnih svrha tih virtualnih čekaonica da one "upiju" nakačene mase ljudi, a prema samoj prodaji se onda iz njih pušta tek količina ljudi koju u jednom trenutku sustav može podnijeti bez rušenja i izbacivanja
  • Švabo86
    73
    Kakve su vam procjene u vezi da se uđe na normalnu domaću tribinu u Londonu sa ulaznicom kao gostujući navijac? Cjela i ekipa i ja smo ostali bez kararata, a naravno smo već dugo platili let i smještaj.
    Za Minhen, Salzburg i Bratislavu znam da nam nije bio problem. Ali koliko sam čuo, su tu englezi postali dosta stroži zadnjih godina
  • bruno828
    10
    Da, englezi jesu stroziji. Jos mozda sa dinamovim obiljezjima se moze uc na domacu tribinu ali za navijanje izbacuju van.
  • über alles
    1.7k

Koln i cigani su bili bez beda po ostalim sektorima kad su igrali Europa ligu prije par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.