• Dino
    3.1k
    Dobro pitanje, di je 600 karata??superSantos

Zeko strpo u dzepove, vidis da ne vadi ruke van.
  • blue heart 72
    2k
    Gdje su????
    Ajde ljudi baš ste već dosadni i to stvarno.
    Normalno da su nešto uzeli igrači, nešto ljudi iz kluba, plus je dio uzela grupa za podružnice van ZG-a.
    Kod drugih klubova nemaš uopće nikakve podatke, koliko ide u prodaju, koliko je preostalo. Imaš online prodaju i to ode u roku pola sata i to ti je to
  • austrijanac
    5.1k

Klub nije napisao da je dobio toliko, nego da toliko ide u prodaju.

600ak njih je otišlo raznim stranama - dok famozna "grupa" je dobila nekolicinu za udruge van grada. Što podržavam u potpunosti.

U ponedjeljak je u redovima stajalo nekolicina koja bi na svakom popisu trebala bit prva, no eto nije, jer se stvari napokon rade ispravno.

Pretjerali ste sa skrivenim agendama u svakom smislu.
  • Dubbbrava
    719
    Znalo se kad se treba doć na zicer da imaš kartu i bok.
    Prestanite srat jer je ovo čak i pretransparetno za vas koji ste bili 3 put u životu na gostovanju.
    Neće niko napisat kak je Tomo Petrinjac donio 2 gajbe pive i to u 5 ujutro i počastio ljude koji su se smrzavali vani.
    Od svih njih siguran sam da nitko nije ostao bez karte.
  • Niko1986
    629
    Nisam ništa implicirao, ali onda u obavijeti o završetku prodaje ne treba stajati "Klub je na raspolaganje dobio 2.304 ulaznice za gostujući navijački sektor". To je jednostavno krivo. Nije neka velika greška i većina nas zna na što se mislilo, ali opet je glupo da stoji nešto što je krivo.
  • black on black
    25
    Bilo kako bilo, prodali smo cca 3000 karata u manje od 3 dana, a vjerojatno bi jos bar 1000 da je bilo na raspolaganju. Sve za gostovanje koje ni po cemu nije jeftino. Svaka cast svima i vidimo se gore!
  • Mikina lijeva kopačka
    81
    Prestanite srat jer je ovo čak i pretransparetno za vas koji ste bili 3 put u životu na gostovanju.Dubbbrava

Ovo je najnormalniji odgovor, ko pičkice neke se ponaša pol ljudi. Ekipa iz podružnica, sa po 200-300 gostovanja, koja je na svakom gostovanju u HR i Europi nebi trebala dobiti kartu na rezervaciju jer se netko otišao slikavati u Munchen ili London?

Ne jebite, ja bi grupi dao pola karata, ovo je i premalo
  • Zoran
    123
    Ja bi isto grupi dao pola karata. Vi koji ste danas izvisili zasto nemate godisnju? E da ju imate onda nebi danas izvisili.
  • Mali Zeus
    15k
    Ajmo ne ovo. Jednostavno ne.
  • masacusec
    4.3k
    Sprdate se jebeno, a čovjeku ispalo u šahtu kad je istovarao z caddya u ticketpoint!
  • superSantos
    3k
    Sprdate se jebeno, a čovjeku ispalo u šahtu kad je istovarao z caddya u ticketpoint!masacusec

Normalno da se sprdam kad vam je nema valjda 2 dana napisana raspodjela karata tu na forumu pa ako ima netko novi nek se potrudi nać, ja kad dođem u društvo o kojem nešto ne znam gledam da ne budem najglasniji i najpametniji
  • Peškaman
    5.8k
    Dobijeno 2900 ulaznica

• Na TP pušteno 2304 (rasprodano u okviru kupnje za godišnjake i članove)

• Ostatak ulaznica (596), 260 otišlo na BBB (ekipu izvan ZGa)

• Ostalih 336 ulaznica vjerojatno klupske potrebe (VIP ulaznice)

Doslovno prelistao 10 stranica,ne znam što vam ljudi još trebaju napisati.
  • superSantos
    3k
    260 otišlo na BBBPeškaman

To je sve od karata što su BBB tražili i isključivo za podružnice, to ti isto piše
  • The Undertaker
    6.4k
    Raspodjela je sasvim u redu, jedino je informacija o prodaji trebala biti potpuna. Neka nauče više za ubuduće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.