• blue heart 72
    2k
    jedan.frend je platio 140€
  • jedan u nizu
    10.8k
    Na takvim sustavima prijava za "čekaonicu" kreće 30-60min prije otvaranja prodaje...a onda u trenutku aktiviranja prodaje svima koji su se prijavili u "čekaonicu" u startu se nasumično dodijeljuju redni brojevi, a ne zaista redoslijedom kada si se prijavil...tak da je i to čista lutrija

Npr. za NFL u Münchenu smo frend i ja istovremeno ušli...ja dobil redni broj cca 230000, a on 750000...slično mi bilo i za razne koncerte (Beč, Pešta, Wembley)
    ZrnTSCHeZ

Vidis to nisam znao. Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da je to nekako tko prvi njegova djevojka.

A opet, nekim gugl searchom dodes do toga da se mozda i to moze podesiti, ovisno o volji servisa.

In scenarios like limited-time offers or exclusive product launches, a virtual waiting room provides sophisticated fairness mechanisms like first-come-first-served access or live raffle randomization, ensuring all customers get fair access.
    Ali barem kada dodes na red ne izbacuje te i na miru kupis karte.

Ja kupovao karte za Arctic Monkeyse u Puli, upao onu milisekundu kada se otvorilo, brzinom munje uspisao sve, klikao dalje, dosao do placanja, autorizirao, proslo sve, dolazi notifikacija na mob da je placeno.
    Kad ono za 2 min dolazi notifikacija gdje su vraceni novci, a ja bez karata.
    Naravno da su sve karte otisle u roku 10 sekundi, i nikad vise nisam bio u mogucnosti kupiti karte.

Prezivjet cu i random broj u virtualnoj cekaonici, ako cu kupovinu kada i ako dodem na red, mogu obaviti na miru i gdje me nece izbaciti 10 puta na 4 razne stranice, i gdje ce moje karte biti rezervirane za vrijeme kupovine.. A ne da me u nekom trenutku izbaci i onda ispocetka sve.
  • Plavi 9
    57
    Roma ima online prodaju i za derbije kad je navala imaju takvu čekaonicu, ali nije slučajni odabir redoslijeda nego u stvarnom vremenu, koji po redu dođeš taj broj dobiješ, kao redomat u banci. I onda čekaš da broj padne i ako imaš sreće da se prije tebe ne rasproda kupit ćeš. Imaš desetak minuta za realizirat kupnju.
  • ZrnTSCHeZ
    647
    Prezivjet cu i random broj u virtualnoj cekaonici, ako cu kupovinu kada i ako dodem na red, mogu obaviti na miru i gdje me nece izbaciti 10 puta na 4 razne stranicejedan u nizu

Neki ITovac će vjerojatno to bolje objasniti, ali kolko sam skužil upravo je jedna od glavnih svrha tih virtualnih čekaonica da one "upiju" nakačene mase ljudi, a prema samoj prodaji se onda iz njih pušta tek količina ljudi koju u jednom trenutku sustav može podnijeti bez rušenja i izbacivanja
  • Švabo86
    73
    Kakve su vam procjene u vezi da se uđe na normalnu domaću tribinu u Londonu sa ulaznicom kao gostujući navijac? Cjela i ekipa i ja smo ostali bez kararata, a naravno smo već dugo platili let i smještaj.
    Za Minhen, Salzburg i Bratislavu znam da nam nije bio problem. Ali koliko sam čuo, su tu englezi postali dosta stroži zadnjih godina
  • bruno828
    10
    Da, englezi jesu stroziji. Jos mozda sa dinamovim obiljezjima se moze uc na domacu tribinu ali za navijanje izbacuju van.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.