• Orc123
    9.9k
    po cemu? 6 golova u sezonu i pol u Rijeci? Po cemu je bolji? Ima jak sut, ima i Bulat pa ga nema na mapi.....Pasalic je jedna velika prevara od igraca.....
  • Dani Olmić
    746
    A po cemu je Cordoba bolja opcija? Kaj je sad pokazao danas na primjer? Cordoba je ja mislim puno bolji futsal igrac nego klasicni nogometas - poigrava se s loptom, pipa ju, zaljubljen je u loptu - a ujedno usporava igru i koci napad
  • Orc123
    9.9k
    po nicem nije bolji, po nicem nije losiji......moze daleko vise napredovati.....
  • i more je plavo
    1.2k
    nego se tražilo pet ili šest.

Do kada ćemo više ponavljati jebene laže i pretvarati ih u stvarnost?
    jp23

Prije nego ti odgovorim, malo sam pogledao clanke iz tog vremena.

I navodilo se 3 + bonusi , 3 + Rukavina, 3 + dio od kasnije prodaje.

Znaci sve zajedno 4.

I jos su pisali da je bilo tko ponudio vise od 4 da bi vec otisao.

A ako ti znas da su sve to "jebene lazi" molim te reci kako je to stvarno bilo.
  • jp23
    2.9k
    https://www.24sata.hr/sport/miskovic-pa-kako-da-prodam-pasalica-dinamu-za-2-milijuna-eura-a-imam-ponudu-od-sest-992688

Doslovno prvi jebeni članak. Ko tu koga. To što su naše jebene ponude bile 2+janković, 3+janković ne znači da je to bila cijena
  • NB86
    15.3k
    ali po meni Pasalic je bio daleko bolji izbor.i more je plavo

To bas ova polusezona nije potvrdila, bio bi flop od 5-6 mil umjesto 2 koliko je cordoba kostao. Sama cinjenica da sad ide za duplo manje od onog sto su trazili na ljeto je indikativno za to koliko je pasalic bio(ili nije bio) dobra prilika

I navodilo se 3 + bonusi , 3 + Rukavina, 3 + dio od kasnije prodaje.i more je plavo

To se navodilo ko nase ponude na koje rijeka ne pristaje
  • i more je plavo
    1.2k
    Ko tu kogajp23

Kaj da ja sad tebi linkam bar 5 koje sam procitao.

Ok. U pravu si.
    Neda mi se svadjati, a i tako nista nece promijeniti ako te i uvjerim.

Kostao je 6 , sada ce otici za 4.5 ( koliko su i tada pisali da nitko ne nudi )
  • i more je plavo
    1.2k
    A i Fruk i Pasalic i Ivanovic su bili prvo ponudjeni Dinamu, pa je netko zakljucio da oni nisu taj kalibar, nego su dosli Špikic i kompanija.

A kao nedokazani igraci sigurno nisu bili skuplji od Špike i ostalih kaj su došli i prošli.
  • Droljo
    11.1k
    Vi se posvađate oko 'pašalić NAVODNO ide u veronu za 4.5mil' :lol:
    Ludilo :rofl:
  • Orc123
    9.9k
    Eto i Canavaro potvrdio da Petko van stroja.....jos jednom bravo za sve u klubu! Opet na streljanu za tjedan dana, pocinje najbitniji dio sezone, sa jednim spremnim napadacem koji ne da nije u formi, nego ne postoji na terenu! Boli ga tuki, igra po navici vise jer konkurencije nema! Bravo svima u klubu....koga sam ja branio Bog te mazo .....
    Srwcom pa na jesen nismo detektirali probleme na vrijeme pa nismo znali da nam treba bek i napadac! Uopce nismo gotovo duplo vise prilika stvarali od svih ali ih nije imao tko zabiti!
    Bravo genijalci, bravo! :pray:
  • Daliban
    4.1k
    Bitno da PR radi punom parom i objavljuju se fotke nabrijanog Petka.
  • GeneralNapoleon
    392
    Ha nista kako stvari stoje Pjaca u spicu a Hoxha na krilo. Kule trenutno nazalost igrac manje.
  • Droljo
    11.1k
    koga sam ja branio Bog te mazo .....Orc123

Ajd smiri se frende. Mi smo treći. Da odigramo ostatak sezone sa 10 igrača, nitko da ne bude u špici pali niže nebumo. Doveli bumo još tu špicu i bok. Ionak pravi igrač može iz aviona u kopačke te rešiti istru sa dva komada. A levog beka nikad nismo ni imali. Bez brige
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    imamo Perića, bez brige oj je pukne u gol u maniru rasnog strijelca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions