• Daliban
    4.1k
    Jel ti s obzirom da znaš te sve info? možeš reć nekome od tamo ko to može prenjet nekom...da će ih "ulica" smjenit ako nastave ovako...Maximo

Neće, ulica im drži lojtre.
  • E46
    1.6k
    je da, sigurno nece doc ako se mi ovako nastavimo na svako pojacanje opravdavat i pljuvat sami sebe.
  • Ivdzo11
    8k
    Nadam se da je neka zajebancija sa ovim Milosevicem, decko konstantno ozlijeden i nije zadovoljio u St.Gallenu
  • don
    14.3k
    ali ozbiljno, ako Marić ne dovede napadača to je zločin za kaznenu prijavu.
  • ShanKu
    1.6k
    Kakav sad odjednom napadač Jovan Milošević? Ozljeđen je od 15.10.

Netko se stvarno igra i sprda s nama navijačima Dinama :scream: to je več izmaklo kontroli
  • Orc123
    12.6k
    nisu dobro prenijeli info, on odlazi u Partizan......bez brige SD ima druge poslove, nema vremena se zamarat sada sa LB i napadacem....
  • i more je plavo
    1.3k
    Taylor i želi u Dinamo.don

Ti bas istinski vjerujes u to.......? Mislim da novinari svasta napisu?????

Ja volim Dinamo najvise, ali po cemu je Dinamo veci klub od Celtica, pa da bi bas zelio sici stepenicu nize.
  • don
    14.3k
    recimo da sam naivan.
  • CastAway1986
    3.5k
    Nemam više volje pisati iste stvari svaki dan !
    Molim Boga da bar Ivanušec dođe jer više vrijedi jedna njegova noga nego Mbuku , Cordoba i Hoxha skupa
  • Vedraca
    175
    Prica se da Pasalic ide u Veronu za 4-5mio€ .....ajde neka ide mi ovako i onako nemamo te pare kolko vidim
  • Blueshadow86
    3.7k
    Jednostavno, dovedite bilo kojeg napadača umjesto Kulenovića.
    Beskorisniji i bezopasniji od ovoga ne može biti.
  • Droljo
    18.7k
    Treba nam špica i lijevi bek.
  • Orc123
    12.6k
    on odlazi vec 7mj....taj panj zabio 6 golova u sezonu i pol.....samo retard bi za njega dao 4-5 milja eura....
  • Str1nger Bell
    2.4k
    samo retard bi za njega dao 4-5 milja eura....Orc123

To i je naš problem…nebi me iznenadilo da se na kraju pretplati neku panjinu cisto da se dovede netko.
  • Orc123
    12.6k
    sreca pa nije lud da dovodi jos jedno krilo za te pare, a napadaca? Vec mu je valjda njih 10 propalo...ovim tempom do kraja roka ce pol Europe nas odbit....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.