• Droljo
    11.1k
    Jači mi je onaj:
    Majstore, jeste za rakijicu?
    -samo ako je domaća.
    Nije.
    -može!
    :rofl:
  • mali M
    6.4k
    Ali se slažem da se trebaju regulirat upisne kvote.Majki2111
    pa ovo ja i tvrdim, ali onda nema veze što brucoši gledaju koji su im afiniteti kad će upasti 30 kolika je kvota zbog male potražnje na tržištu i neće biti problema. A ovo što ti niti drugi ne gledaju tržište rada do svoje 25-e/26-e onda se nemoj ljutiti što mogu i ja tebi reć, pa šta nisi mislio prije šta ti se sviđa.

Jesu sininonimi ,al baš zato nije istMajki2111

okej pojasni mi, kako "Obrazovan čovjek ne mora biti školovan", gdje je stekao obrazovanje? dao sam si truda i malo istražio pojmovlje i osim nekih nestručnih stranica nitko drugi to ne tvrdi. Čak i te stranice napišu da je razlika u njima subjektivna stvar. U hrvatskoj je obrazovanje i školovanje sinonim, a rečenicu "jesu sinonimi al baš zato nije isto" mi se neda ulaziti u dubioze izrečenog.

Školovan čovjek je sposobanMajki2111

ovo je trenutak kad kolutam očima i ne želim daljnju raspravu i to je čista glupost. Nažalost za neškolovanu kliku koja je nesposobna.. To ti se Majki zove snobizam i brijem da ti se podvuklo u razmišljanje, ali mislim da je to vezano za odgoj. To je kad te doma ili u okolini uvjere da vrijediš samo ako imaš fakultet.

dosta je ove teme na krivoj temi, ti budi uvjeren da je samo školovan čovjek sposban i to je to.. rekao bi opet od kuda se vuče taj narativ, ali budem opet uzburkao duhove..
  • Majki2111
    3.7k
    Ti si mene krivo shvatio.

Obrazovan čovjek mora proći životnu školu da bi bio školovan. Ali neobrazovan čovjek ne može održati predavanje i prenašati znanje
  • austrijanac
    5.1k

Kužim što hoćeš reć, no zanima me zašto misliš da je to ispravno?

Da li bi ti školstvo/edukaciju stavio ispred iskustva?

Jer znam XY slučaja (kako na državnoj, tako i na privatnoj razini) gdje su preskočili te uvjete o školstvu jer je osoba imala dokazane rezultate iza sebe.

Pa me zato baš zanima zašto misliš da je to ispravno...
  • blue heart 72
    2k
    Ne znam da li je prava tema, ali da probam. Ima li netko iskustva što se estetske operacije nosa tiče. Nebitno da li vlastita ili od nekog poznatog. Preporuke, odnosno koga zaobilaziti u širokom luku.

Pitam za ženu od jednog prijatelja, koja bi trebala tu vrstu zahvata. Njoj ne bi bio nikakav problem doći iz Švice i to riješiti kod nas u HR.
  • NKDZ86
    2.6k
    pa imaš našeg čovjeka, poliklinika milojević?
    možda majki ima nekog boljeg, al sumnjam
  • blue heart 72
    2k
    Da znam da oni rade, ali ne bi htio nikome nešto preporučiti samo onako. Volio bi čuti ako netko ima kakva iskustva, a Milojevića ću mu sigurno napomenuti kao opciju
  • Paggini
    33.9k
    Mislim da je Glumičić na glasu kao izvrstan za noseve u h
    Hrvatskoj, ali je poznat i po jednom te istom nosu hahah. Skuži se tko je radio kod Glumicica.
  • blue heart 72
    2k
    to u ovom slučaju ne bi bio problem, hahaha
  • Majki2111
    3.7k
    Ja bih jednako vrednovao.
  • mali M
    6.4k
    Obrazovan čovjek mora proći životnu školu da bi bio školovan.Majki2111

a neobrazovan čovjek koji je prošao životnu školu? šta neobrazovani lebde u međuprostoru?
  • Majki2111
    3.7k
    Neobrazovani ne mogu biti školovani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.