• Jurki
    14.5k
    odlicno. Ak ga vrate u zivot i priblizno staru formu... mozda si jos on i Dinamo nisu rekli sve kaj su si trebali reci.. ali sumnjam da bu kaj od toga..
  • miro
    5.2k
    Vidim da Šutala nema već dobar broj utakmica ni na klupi Ajaxa. Jel neka ozljeda u pitanju?
  • Marley
    2.6k
    Gripa malo teza jos sredinom 12.mjeseca, udarilo na pluca, tako da se jos oporavlja. U treningu je sad vec, ali za danas nije jos bio spreman.
  • Felip
    273
    Olimpija krenula po Mislava Oršića!Ivdzo11
    Mihael Mikić danas na potpisu ugovora u Mariboru.Viola

I Soudani je u Mariboru. Još fali da se Prosinečki vrati u Olimpiju.
  • Sajla
    6.6k
    Ajdin Hasić (za one koji se ne sjećaju, to je onaj čijem starom su poslali papire za raskid i novi ugovor, a on potpisao samo raskid pa je mali otišao u Tursku):
    Meni je u Zagrebu bilo prelijepo, ja sam tamo htio ostati, u tom trenutku, cijelu karijeru. Dinamov dres je bio moj san, ali ljudi koji su me vodili u tom trenutku su mislili da je odlazak iz Dinama dobar potez. Da se mene i moje roditelje pitalo, nikada ne bih napustio Dinamo.
  • BBBaranja
    2.9k

Gledao sam i ja podcast nekakav s njime pa kaže da mu je neostvarena želja nastup za prvu ekipu Dinama..
  • Krizy
    50.3k
    Sad kad mu je karijera u padu bi zaigrao za Dinamo :lol:
    Možda Tiranu ili Tbilisi
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Benković ponovno u Braunschweigu.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Vjerujem da se njega tad nije puno pitalo. Menadžeri su iskoristili Vlakovu nesmotrenost za vlastitu korist. Na.kraju ne vjerujem da smo puno izgubili. Nije se pokazao.u Turskoj, nebi ni kod nas.
  • Šteco
    849
    Da se mene i moje roditelje pitalo, nikada ne bih napustio Dinamo.Sajla

Kaj su ga oteli? Skup s roditeljima? Aj još da je rekao da se njemu nije išlo, ali su mu roditelje menadžeri premantali, a onda njega roditelji, to još nekako bi razumio.

Ili je stari bio u nekim dugovima, ko će ga znat. Svakako, poslati raskid ugovora i novi ugovor u istoj pošti, e to je tek bilo epic u cijeloj priči.
  • Sajla
    6.6k
    ja već satima plačem nad njegovom teškom sudbinom... neki bi napravili karijeru ali ih trener nije volio, a njemu je manager kriv. svijet je okrutno mjesto
  • Šteco
    849
    Izdrži nekak, ! :sweat:
  • Eduardo
    22k
    Na.kraju ne vjerujem da smo puno izgubili. Nije se pokazao.u Turskoj, nebi ni kod nas.Mr Anderson

Ubrzo po dolasku nastradali su mu križni ligamenti.

Moram izdvojiti ovaj dio iz podcasta:
    Za najgori trenutak u Dinamu kaže: "Bio mi je rođendan. Igrali smo derbi Dinamo - Hajduk na Maksimiru. Čini mi se da sam imao 14 godina. Nisam bio ni na klupi, sjedim sam na tribini, držim kišobran i plačem. To mi je zaista ostalo urezano u sjećanje.

• rioda
    6.3k
    Moram izdvojiti ovaj dio iz podcasta:
    Za najgori trenutak u Dinamu kaže: "Bio mi je rođendan. Igrali smo derbi Dinamo - Hajduk na Maksimiru. Čini mi se da sam imao 14 godina. Nisam bio ni na klupi, sjedim sam na tribini, držim kišobran i plačem. To mi je zaista ostalo urezano u sjećanje.
    Eduardo

A što je drugo trebao s 14 godina? Klasično podcast izmišljanje priča, tek sa 16 postoji mogućnost nastupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.