• Droljo
    10.9k
    Sad je našao zabijat golove.... :rage:
  • bongo
    981
    Igrali su dva puta po 60 minuta i igrao je za “drugu” ekipu. Zabio je gol iz penala 10 minuta prije kraja.
  • CastAway1986
    2.3k
    složit ću se s tobom da se Topic odlično snašao a isto reci da Nardin bi mogao bez problema igrati u solidnom broju HNL klubova..S druge strane ako Majic dođe na posudbu u Zrinju ja ne vidim kako bi uopće mogao doći do minuta
  • Krizy
    49.9k
    Luka Modrić postigao prvijenac u Kupu Kralja i postao najstariji strijelac Reala u svim natjecanjima.
  • NitkoBitan
    21.7k
    i postao najstariji strijelac Reala u svim natjecanjima.Krizy

Skinuo sam sebe haha. Koji god gol postigne postici ce i novi rekord.
  • by-tor
    196
    Barca ipak uspjela registrirati Olmića. Šteta, izgleda da ćemo ipak morati čekati na povratak još neko vrijeme :razz:
  • badjibadara
    4.4k
    Procurio zanimljiv video, ne znam postaviti - kada je Prosineckom ponudjen (poturen) desetogodisnji ugovor u Dinamu, "teca" ga je odveo kod cigana jer su se bojali da bi u Zg bio vazalski odnos...
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Milan Vukotić potpisao za Partizan. Još jedan igrač koji je stigao do solidne nogometne razine, a prošao je kroz Dinamo 2.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Prenosim tekst proplayersanalyst na Instagramu, vrlo zanimljivo i svakako pohvalno za Kadziora:

"Individualna analiza je iznimno podcjenjen faktor u napretku igrača

Osobna priča.
    U kolovozu 2019. dobio sam mail od Damiana Kadziora, tada igrača GNK Dinamo Zagreba u poziciji pričuve s manjom minutažom.

Htio je da napravim analizu njegovog igračkog profila s naglaskom na prednostima i manama koje bi trebao unaprijediti. Napravio sam duži video te kroz tjedne radio niz malih klipova gdje bi mu slao pozitivne i stvari koje bi trebao ispraviti. Fokusirao sam se na ispravljanje dvije: igra slabijom desnom nogom i traženje igre 1 na 1.

Nekoliko mjeseci kasnije asistirao je u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja a tu sezonu 2019/20 završio kao najbolji asistent HNL-a s 10 asistencija.

Od tada radio sam još s 20-tak profesionalnih igrača i moj rad kroz individualne analize temelji se na tri faktora:
    1. u analizama utakmice ne ići previše u širinu (maksimalan broj video klipova je 20, duljina 5 minuta)
    2. fokusirati se na pozitivu i pokušati obrabriti igrača na stvari koje je dobro radio ne zaboravljajući pritom na psihološki aspekt, ne samo taktički dio.
    3. kod ispravljanja mana odrediti se za maksimalno 2-3 dijela igre i pratiti razvoj iz videa u video

Zaključno, smatram da je tih sat ili dva vremena koliko igrač provede gledajući snimku vlastite utakmice i analizu iznimno korisno jer tijekom utakmice nema dovoljno dobar pregled situacije i sve se događa u trenutku. Kad se utakmica zaustavi, naprave grafike pa dodatni razgovor, lakše se rasčlani ono što je bilo dobro i loše.

Upravo je Kadzior primjer koliko je rad i ulaganje važno za uspjeh.
    Veliki je radnik i igrač koji je dospio iz treće poljske lige u klub Lige prvaka i La Ligu kasnije kad je prešao u Eibar, ostvario milijunski transfer, igrao u turskoj ligi i za poljsku reprezentaciju skupio šest nastupa uz jedan gol.

Jako dobra karijera koja još traje, drago mi je ako sam barem malo pomogao u tome."
  • Viola
    425
    Mihael Mikić danas na potpisu ugovora u Mariboru.
  • criticus
    2.9k
    Leonardo Sigali u Lokomotivi?!
  • ShanKu
    1.2k
    Piše da je vec odigral prijateljsku, predstavljen bude uskoro
  • Krizy
    49.9k
    Legenda Dinama, Joaquín Sosa, na posudbu u Reggianu - 12. klub Serie B.
  • Paggini
    33.2k
    A nama nije bio dobar...
  • Ivdzo11
    5.1k
    Bomba iz Slovenije: Olimpija krenula po Mislava Oršića!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.